Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά 2020

Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά 2020

Το 2020 είναι σίγουρα ένα έτος αλλιώτικο από τα άλλα με συνθήκες πρωτόγνωρες για όλους. Έρχονται όμως Χριστούγεννα και όποια χρονιά και αν έχουμε, ό,τι και να συμβαίνει στο κόσμο έχουμε την ανάγκη να ζήσουμε λίγες μαγικές στιγμές κάνοντας ένα διάλειμμα από την ταχύρρυθμη καθημερινότητα. Φέτος, υπάρχει ένας λόγος παραπάνω. Φέρε, λοιπόν, τη ζεστασιά και τη γιορτινή διάθεση των Χριστουγέννων στο σπίτι σου, ξεκινώντας από μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Εμείς διαλέξαμε για σένα τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά 2020 που θα σε βάλουν στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα και θα σου δώσουν έμπνευση. Είσαι έτοιμη;

Χριστουγεννιάτικα στολίδια 2020

Όποιο και να είναι το στυλ σου τα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το 2020 υπόσχονται να καλύψουν όλα τα γούστα. Για ένα chic και κομψό χριστουγεννιάτικο δέντρο επίλεξε εκλεκτά χριστουγεννιάτικα στολίδια με βελούδο, παγιέτες ή φτερά σε αριστοκρατικές αποχρώσεις του σκούρου πράσινου, του μπορντώ, του σάπιου μήλου ή του μπλε. Συνδύασε τα με χρυσά ή ασημί στολίδια σε σχήμα διάφορων ζώων και φύλλων. Αν από την άλλη είσαι φαν την παιδικής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά 2020  όπως οι μπαλαρίνες, οι μονόκεροι, τα γούνινα χριστουγεννιάτικα αστέρια κρεμαστά και τα στολίδια σε παλ αποχρώσεις είναι ιδανικά για σένα. Για ένα ρουστίκ χριστουγεννιάτικο δέντρο θα σου προτείναμε τα πρωτότυπα στολίδια στο χρώμα της σκουριάς συνδυασμένα τέλεια με ξύλινα στολίδια ή ζώα του δάσους. Τέλος, για τους υπέρμαχους της κλασικής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης τα κλασικά στολίδια βρίθουν πρωτοτυπίας αφού τα σχέδια και οι παραστάσεις έγκεινται στις τελευταίες τάσεις.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια 2020

Χριστουγεννιάτικες μπάλες 2020

Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της λίστα με τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά 2020. Οι γυάλινες μπάλες είτε μονόχρωμες είτε με ανεπανάληπτα σχέδια υπόσχονται να δώσουν χριστουγεννιάτικο αέρα στο δέντρο σου. Το ίδιο συμβαίνει και με τις άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες για σένα που έχεις παιδιά ή κατοικίδια. Συνδύασε τα vintage χριστουγεννιάτικα στολίδια σου με γυάλινες μπάλες με δαντέλα και πλαστικές μπάλες με σχέδιο υδρόγειο. Για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα παίξε με συλλεκτικά χριστουγεννιάτικα στολίδια σε ροζ – χρυσό και μπάλες με glitter. Τέλος, για σένα που αναζητάς ό,τι πιο πρωτότυπο και μοντέρνο θα σου προτείναμε τις ιριδίζοντες χριστουγεννιάτικες μπάλες καθώς και τις ντισκόμπαλες. Ο τελικός χριστουγεννιάτικος στολισμός θα είναι άπαιχτος!

Χριστουγεννιάτικες μπάλες 2020

Χριστουγεννιάτικες φιγούρες 2020

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2020 και οι ανάλογες χριστουγεννιάτικες φιγούρες. Επίλεξε καρυοθραύστες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και συνδύασε τους με χριστουγεννιάτικους νάνους gnome. Γέμισε το χώρο σου με Άγιους Βασίληδες και Χιονάνθρωπους ντυμένους ανάλογα με τις χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις και της υπόλοιπης γιορτινής διακόσμησης.

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά 2020 Χριστουγεννιάτικες φιγούρες 2020

Χριστουγεννιάτικα ζώα 2020

Δώσε πνοή στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σαλονιού και ολόκληρου του σπιτιού διαλέγοντας χριστουγεννιάτικα ζώα διακοσμητικά. Στόλισε ελάφια, πιγκουίνους, πολικές αρκούδες ακόμα και χριστουγεννιάτικα φλαμίνγκο. Ανάλογα με την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που έχεις επιλέξει για το χώρο σου βρες λευκά, ροζ, χρυσά ή σε φυσικές αποχρώσεις διακοσμητικά ζωάκια. Αυτή η έξτρα πινελιά θα απογειώσει σίγουρα το στολισμό σου.

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά 2020 Χριστουγεννιάτικα ζώα 2020

Συλλεκτικά Σπιτάκια Lemax 2020

Μια εναλλακτική ιδέα για χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που υπόσχονται να σε ταξιδέψουν δεν είναι άλλα από τις συλλεκτικές μινιατούρες Lemax. Κάθε χρόνο μας συναρπάζουν με την πρωτοτυπία και την καλοδουλεμένη λεπτομέρεια τους. Μπορείς να φτιάξεις ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο χωριό Lemax ή να στολίσεις τα αγαπημένα σου φωτιζόμενα σπιτάκια στο σύνθετο, τη βιβλιοθήκη ή το μπουφέ. Ζήσε και εσύ το παραμύθι των Lemax 2020 περιδιαβαίνοντας στα στολισμένα γιορτινά σοκάκια του χωριού. Ακόμα να τα ερωτευτείς;

Συλλεκτικά Σπιτάκια Lemax 2020

Χριστουγεννιάτικα επιτραπέζια διακοσμητικά 2020

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού κατέχει περίοπτη θέση και αυτό γιατί κάθε χρόνο περνάμε γύρω από αυτό όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πέρα από τις χριστουγεννιάτικα στολίδια κατασκευές που θα φτιάξεις με τα χεράκια σου θα σου προτείναμε να ολοκληρώσεις το στολισμό σου με μερικά ακόμη επιτραπέζια διακοσμητικά. Διάλεξε μεταλλικά ή ξύλινα δέντρα και αστέρια σε βάση, χριστουγεννιάτικα αμάξια και ποδήλατα, χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες καθώς και χριστουγεννιάτικα κουδούνια. Μια άλλη πρωτότυπη ιδέα είναι τα χριστουγεννιάτικα φανάρια με διάφορες παραστάσεις μέσα και μερικό φωτισμό για περισσότερη ατμόσφαιρα.

Χριστουγεννιάτικα επιτραπέζια διακοσμητικά 2020

Φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά 2020

Και μιλώντας για χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα τα φωτιζόμενα διακοσμητικά έχουν και φέτος τη τιμητική τους. «Ζέστανε» το χώρο με φωτιζόμενα σπιτάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα και άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με φωτισμό. Εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις με τα χεράκια σου χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και να προσθέσεις λαμπάκια led μπαταρίας.

Φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά 2020

Φέτος, τα Χριστούγεννα στο σπίτι είναι ένα νόμισμα που έχει δυο όψεις. Δες τη θετική πλευρά και αφέσου στη χριστουγεννιάτικη μαγεία που θα ζεστάνει τη ψυχή σου. Αφουγκράσου το όμορφο μήνυμα των Χριστουγέννων και κοίτα γύρω σου, τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι εκεί, δίπλα σου!

[print_link]