Ξύλινα Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά - Στολίδια

Ξύλινα Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά & Στολίδια: Ρουστίκ Στολισμός

Τα Χριστούγεννα για σένα έχουν μια πιο φυσική αισθητική ντυμένη με γιορτινά χρώματα είτε υπό μια ρουστίκ οπτική είτε υπό ένα πιο κλασικό χριστουγεννιάτικο πρίσμα. Ό,τι στυλ και αν έχεις επιλέξει για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου το βασικό υλικό που θέλεις να χρησιμοποιήσεις είναι το ξύλο. Ποια είναι όμως τα ξύλινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που θα χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο χώρο σου; Διάβασε παρακάτω την αναλυτική λίστα μας με τα χριστουγεννιάτικα από ξύλο που μπορείς να εντάξεις στη διακόσμηση σου.

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Μια πρώτη ιδέα για ξύλινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά είναι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Μια επιλογή είναι να στολίσεις εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με ξύλινες τάβλες ή κλαδιά. Αν πάλι δεν θέλεις κάτι τέτοιο μπορείς να συνδυάσεις ξύλινα χριστουγεννιάτικα δεντράκια τα οποία θα στολίσεις σε διάφορες επιφάνειες του σπιτιού.

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια σετ

Φυσικά στα ξύλινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ανήκουν και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Επίλεξε ρουστίκ χριστουγεννιάτικα ξύλινα στολίδια σετ ή πιο κλασικά. Συνδύασε τα με τις ανάλογες χριστουγεννιάτικες μπάλες πλαστικές ή γυάλινες. Αν επιλέξεις ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια σετ, τότε δοκίμασε να παίξεις με συνδυασμός χρωμάτων για μια πιο παιχνιδιάρικη νότα. Αγαπημένοι συνδυασμοί είναι το κόκκινο – πράσινο, το ροζ με το βεραμάν, το εκρού με το καφέ ή ακόμα και το χάλκινο. Τα ξύλινα στολίδια δέντρου σου, θα δώσουν μια μοναδική θαλπωρή στο χριστουγεννιάτικο σαλόνι σου.

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια με ονόματα

Εξίσου όμορφα είναι και τα προσωποποιημένα ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Μπορείς είτε να τα βρεις έτοιμα είτε ακόμη καλύτερα να φτιάξεις τα δικά σου ξύλινα στολίδια με ονόματα. Αν μάλιστα ξέρεις και καλλιγραφία θα απογειώσεις τα DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια σου. Πρόκειται για μια όμορφη ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο ή σαν προσωποποιημένο DIY γούρι.

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια με ονόματα

Ξύλινα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Παραμένοντας στην DIY λογική γιατί να μη φτιάξεις τα δικά σου ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια; Επίλεξε φέτες κορμού, κουκουνάρια, κανέλες και άλλα αποξηραμένα για να φτιάξεις με τα χεράκια σου φοβερά ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια. Διακόσμησε τα με χριστουγεννιάτικες κορδέλες, κορδόνια καθώς και με χριστουγεννιάτικα κλαδιά σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Με αυτό το τρόπο θα βάλεις τη προσωπική σου πινελιά στη ρουστίκ γιορτινή διακόσμηση σου.

Ξύλινα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια

 

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα ζώα

Ζωντάνεψε την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου επιλέγοντας ξύλινα χριστουγεννιάτικα ζώα διακόσμησης. Χρησιμοποίησε ελάφια, ταράνδους και άλλα χριστουγεννιάτικα ζωάκια ντυμένα χριστουγεννιάτικα. Συνδύασε τα με κηροπήγια, φανάρια ή φωτιζόμενα διακοσμητικά.

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα ζώα

Ξύλινες χριστουγεννιάτικες φιγούρες

Στην ίδια λογική με τα ζωάκια διακόσμησης βρίσκονται και οι ξύλινες χριστουγεννιάτικες φιγούρες που θα δώσουν επιπλέον πνοή στο στολισμό σου. Καρυοθραύστες, χιονάνθρωποι και ο Άγιος Βασίλης από ξύλο αλλά συνάμα ντυμένοι με χριστουγεννιάτικες φορεσιές θα διακοσμήσουν γιορτινά το χώρο σου. Επίλεξε διάφορα σχέδια και μεγέθη και στόλισε τις πάνω σε κάθε επιφάνεια του σπιτιού.

Ξύλινες χριστουγεννιάτικες φιγούρες

Κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα κλαδιά

Μια ακόμη ιδέα είναι να συνδυάσεις τα ξύλινα συλλεκτικά χριστουγεννιάτικα στολίδια σου με κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα κλαδιά. Γέμισε βάζα διακόσμησης, πιατέλες ή φτιάξε με αυτά DIY χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Μια έξτρα λεπτομέρεια όπως αυτή θα δώσει μια ακόμη γιορτινή πινελιά στο χώρο.

Κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα κλαδιά

Ξύλινες χριστουγεννιάτικες πινακίδες

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε το χριστουγεννιάτικο στολισμό των τοίχων. Διακόσμησε τους με ξύλινες χριστουγεννιάτικες πινακίδες με ευφάνταστα σχέδια ακόμη και φωτισμό. Συνδύασε τα με μια ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ή έναν πιο κλασικό χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Ξύλινες χριστουγεννιάτικες πινακίδες

Φτιάξε μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικα διακόσμηση επιλέγοντας πρωτότυπα ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια σετ και διακοσμητικά. Δώσε στα φετινά Χριστούγεννα λιγάκι από το στυλ σου και η διάθεση σου θα μπει κατευθείαν σε γιορτινό mood.

[print_link]