Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Γονείς 10 Ιδέες που θα τους εντυπωσιάσουν!

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Γονείς: 10 Ιδέες που θα τους εντυπωσιάσουν!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και όλοι ψάχνουν να βρουν λίγο πολύ τι δώρο να κάνουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είναι η εποχή του χρόνου που τα χαμόγελα γίνονται διάπλατα με την ανταλλαγή δώρων να έχει τη τιμητική της από μικρούς και μεγάλους. Ένα από αυτά είναι και τα χριστουγεννιάτικα δώρα για γονείς. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία που βρίσκονται τόσο εκείνοι όσο και εσύ αφού θα τους εκπλήξεις με ευχάριστο τρόπο. Ειδικά αν έχεις βάλει και πιο προσωπικές πινελιές δίνοντας συναισθηματική νότα στα δώρα για γονείς. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση και να φτιάξεις τα δικά σου DIY χριστουγεννιάτικα δώρα.

Χριστουγεννιάτικο δώρο με κουτί περιποίησης

Ξεκινάμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα για γονείς με τα κουτιά περιποίησης. Τα άτομα που πάλεψαν στη ζωή για να σε μεγαλώσουν και πολλές φορές κουράστηκαν μέσα στο χρόνο, η μαμά και ο μπαμπάς, ήρθε η ώρα να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης. Δημιούργησε  μια χριστουγεννιάτικη σύνθεση σε ένα κουτί ή καλάθι με είδη περιποίησης. Επίλεξε λοσιόν, κρέμες, χριστουγεννιάτικα σαπουνάκια αρωματικά, καλλυντικά κ.α. Έπειτα πρόσθεσε μερικά κομφετί, χριστουγεννιάτικες κορδέλες και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για ένα γιορτινό αποτέλεσμα. Είναι ιδανική επιλογή αν ψάχνεις γενικά χριστουγεννιάτικα δώρα για την οικογένεια.

Χριστουγεννιάτικο δώρο με κουτί περιποίησης

Χριστουγεννιάτικα καλάθια για γονείς

Μια άλλη προσωποποιημένη επιλογή σε χριστουγεννιάτικα δώρα για γονείς είναι τα χριστουγεννιάτικα καλάθια. Προσάρμοσε το δώρο σου στα ενδιαφέροντα και τα χόμπι των γονιών σου. Γέμισε καλάθια, καφάσια ή κουτιά με αγαπημένα τους αντικείμενα όπως είδη μαγειρικής, υλικά για το αυτοκίνητο, βιβλία κ.α. Συνδύασε μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια και είναι έτοιμα! Αυτή την ιδέα μπορείς να την προσαρμόσεις αναλόγως αν ψάχνεις προτάσεις για πρακτικά δώρα για νέους γονείς φτιάχνοντας ένα χρήσιμο kit. Χρησιμοποίησε όμορφα είδη συσκευασίας για να τους εντυπωσιάσεις.

Χριστουγεννιάτικα καλάθια για γονείς

Χριστουγεννιάτικο δώρο κολιέ, μπεγλέρι, μπρελόκ

Στα χειροποίητα δώρα για γονείς ανήκουν τα κολιέ, τα μπρελόκ και τα μπεγλέρια. Χρησιμοποίησε εκλεκτά υλικά για κοσμήματα και φτιάξε πρωτότυπες δημιουργίες με λίγη φαντασία και χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Χριστουγεννιάτικο δώρο κολιέ, μπεγλέρι, μπρελόκ

Χριστουγεννιάτικη μπάλα με φωτογραφία

Μια εξίσου γλυκιά επιλογή για DIY δώρο στους γονείς τα Χριστούγεννα είναι οι ανοιγόμενες μπάλες με φωτογραφίες. Φτιάξε υπέροχα χειροποίητα στολίδια με ανοιγόμενες μπάλες, υλικά κατασκευών και μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Πρόσθεσε στο εσωτερικό τις πιο αστείες σας φωτογραφίες και δώσε χιουμοριστική χροιά στο δώρο σου.

 Χριστουγεννιάτικο δώρο για γονείς με κούπες

Τόσο η μαμά όσο και ο μπαμπάς εκτιμούν μια ζεστή κούπα καφέ, τσάι ή σοκολάτα το πρωί πριν τη δουλειά ή το βραδάκι στη χαλάρωση. Μια, λοιπόν, από τις ιδέες για δώρα Χριστουγέννων είναι οι κούπες και τα φλυτζάνια. Μπορείς είτε να επιλέξεις κούπες με χριστουγεννιάτικα μοτίβα και ανάλογο πιατάκι είτε να φτιάξεις DIY χριστουγεννιάτικες κούπες  με μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στολίδια. Για έξτρα λεπτομέρεια πρόσθεσε μέσα γυάλινους σωλήνες με κακάο, σοκολατάκια και μικρά ζαχαρωτά καθώς και ένα μικρό χαρτάκι με οδηγίες για την παρασκευή σοκολάτας.

 Χριστουγεννιάτικο δώρο για γονείς με κούπες

Χριστουγεννιάτικο δώρο για το σπίτι με κεριά

Εξίσου εξαιρετική ιδέα για δώρο είναι τα χριστουγεννιάτικα κεριά. Μπορείς είτε να φτιάξεις χειροποίητα με αποξηραμένα, κανέλες, glitter και αρωματικά έλαια είτε να πάρεις έτοιμα κεριά με όμορφες μυρωδιές και εντυπωσιακά votive.

Χριστουγεννιάτικο δώρο για το σπίτι με κεριά

Χριστουγεννιάτικες παντόφλες και πιτζάμες

Οι χριστουγεννιάτικες δώρα παντόφλες, κουβέρτες και οι πιτζάμες είναι υπέροχα δώρα για γονείς τα Χριστούγεννα. Επίλεξε χριστουγεννιάτικα χρώματα και μοτίβα και φτιάξε ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα. Είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιαστούν ήδη από την εξωτερική εμφάνιση!

Χριστουγεννιάτικες παντόφλες και πιτζάμες

Χριστουγεννιάτικο κρεμαστό διακοσμητικό με φωτογραφίες

Μια DIY χριστουγεννιάτικη κατασκευή ιδανική και για δώρο είναι η χριστουγεννιάτικη σύνθεση με κορνίζες. Χρησιμοποίησε παλιές κορνίζες και διακόσμησε τις κολλώντας εσωτερικά χριστουγεννιάτικα υφάσματα ή/και προσωπικές φωτογραφίες. Έπειτα κόλλησε τις μεταξύ τους δημιουργώντας την αίσθηση ενός χειροποίητου παραθύρου. Στόλισε το εξωτερικά με μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στολίδια.

Χριστουγεννιάτικο κρεμαστό διακοσμητικό με φωτογραφίες

Χριστουγεννιάτικο δώρο Lemax

Και οι γονείς αξίζει να γίνονται τουλάχιστον τα Χριστούγεννα παιδιά για αυτό πρόσφερε τους σαν δώρο εντυπωσιακά συλλεκτικά φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax. Κάθε κομμάτι κρύβει λίγη από την μαγεία των Χριστουγέννων που τα καθιστά τέλεια επιλογή για ένα ανεπανάληπτο χριστουγεννιάτικο δώρο.

Χριστουγεννιάτικο δώρο Lemax

Δώρο για γονείς εισιτήρια

Τέλος, τα εισιτήρια για ένα θέατρο, μια δραστηριότητα ή μια εκδρομή είναι μια ακόμη επιλογή για σένα που ψάχνεις δώρο Χριστουγέννων για γονείς. Πρόκειται για ένα δώρο που διαμορφώνεται ανάλογα με τα γούστα των γονιών σου, ενώ είναι η τέλεια ιδέα και για δώρα επετείου για γονείς.

Δώρο για γονείς εισιτήρια

Ανάλογα με το budget που διαθέτεις μπορείς να συνδυάσεις λίγη φαντασία, μεράκι και χριστουγεννιάτικο πνεύμα ώστε να φτιάξεις φοβερά χριστουγεννιάτικα δώρα για τους γονείς σου. Συνάρπασε τους με την δημιουργικότητα σου και κλέψε τη παράσταση φέτος τις γιορτές χαρίζοντας τους χαμόγελα.

[print_link]