Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Υπαλλήλους 10 + 1 Ιδέες

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Υπαλλήλους: 10 + 1 Ιδέες

Τα Χριστούγεννα είναι η εκείνη η εποχή του χρόνου που η ανταλλαγή δώρων έχει τη τιμητική της. Δεν χρειάζεται να είναι πάντα κάτι μεγάλης αξίας για να είναι ξεχωριστό. Πολλές φορές τα μικρότερα δώρα και δη αυτά που έχουν και μια προσωπική πινελιά μέσα είναι η τέλεια επιλογή. Το ίδιο ισχύει και για τα δώρα μεταξύ εργοδότη και υπαλλήλων. Τα χριστουγεννιάτικα επαγγελματικά δώρα γραφείου αναθερμαίνουν τις σχέσεις και αποδίδουν την εκτίμηση στους εργαζομένους. Αν ψάχνεις ιδέες για εταιρικά δώρα τα Χριστούγεννα τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος γιατί σου έχουμε μια λίστα για να πάρεις έμπνευση.

Χριστουγεννιάτικα καλάθια

Η πιο διαχρονική ίσως ιδέα σε χριστουγεννιάτικα δώρα για υπαλλήλους είναι τα εταιρικά δώρα καλαθιά.  Αναρωτιέσαι πως να φτιάξω καλάθι με ποτά; Ξεκίνα από το καλάθι ή το καφάσι που επιλέξεις. Έπειτα γέμισε το με διάφορα ποτά και χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Αν από την άλλη δεν είναι η πρώτη σου επιλογή τα ποτά, τότε επίλεξε για το γέμισμα μικρά πραγματάκια και αξεσουάρ ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του κάθε συνεργάτη σου.

Χριστουγεννιάτικα καλάθια

Χριστουγεννιάτικα γούρια

Η πιο safe και γρήγορη επιλογή για χριστουγεννιάτικα δώρα για υπαλλήλους είναι τα γούρια. Με μερικά εκλεκτά υλικά για γούρια μπορείς να φτιάξεις φοβερά DIY γούρια. Αν έχεις λίγους παραλήπτες τότε θα σου προτείναμε να τα προσαρμόσεις στο πρόσωπο που θα το προσφέρεις. Θα εκτιμηθεί πολύ!

Χριστουγεννιάτικα δώρα για συνεργάτες με κούπες

Ποιος δεν απολαμβάνει μια ζεστή κούπα καφέ, σοκολάτας ή τσαγιού τις ημέρες των γιορτών; Μια όμορφη ιδέα, λοιπόν για τους συνεργάτες σου είναι οι κούπες. Βρες εντυπωσιακές κούπες με χριστουγεννιάτικα μοτίβα και ανάλογο πιατάκι. Για έξτρα λεπτομέρεια πρόσθεσε μέσα γυάλινους σωλήνες με κακάο, σοκολατάκια και μικρά ζαχαρωτά καθώς και ένα μικρό χαρτάκι με οδηγίες για την παρασκευή σοκολάτας. Διαφορετικά, αν θέλεις κάτι χειροποίητο και προσωποποιημένο τότε φτιάξε DIY χριστουγεννιάτικες κούπες  με μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στολίδια.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για συνεργάτες με κούπες

Κουτί με χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αν πάλι θέλεις να κάνεις ένα δώρο τα Χριστούγεννα στους εργαζόμενους σου που θα κλέψει τις εντυπώσεις, τότε θα σου προτείναμε τα κουτιά με χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπάλες. Διάλεξε μικρά κουτιά, καλάθια ή κασπώ και γέμισε τα με χιόνι ή χαρτί αφής. Έπειτα βάλε μερικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και σοκολατάκια.

Κουτί με χριστουγεννιάτικα στολίδια

Χριστουγεννιάτικα σουβέρ

Τα χριστουγεννιάτικα σουβέρ είναι μια ακόμη όμορφη επιλογή για δώρα στους υπαλλήλους σου. Θα χρειαστείς μικρές φέτες κορμού. Διακόσμησε τις με κορδέλες και μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια και είναι έτοιμα.

Χριστουγεννιάτικα σουβέρ

Χριστουγεννιάτικα κεριά για δώρα εταιρείας

Επίσης όμορφα είναι τα χριστουγεννιάτικα κεριά. Μπορείς είτε να φτιάξεις χειροποίητα με αποξηραμένα, κανέλες, glitter και αρωματικά έλαια είτε να πάρεις έτοιμα κεριά με όμορφες μυρωδιές και εντυπωσιακά votive. Επίλεξε 1-2 για να ένα πλούσιο αποτέλεσμα.

Χριστουγεννιάτικα κεριά για δώρα εταιρείας

Καλάθι με είδη περιποίησης

Αυτή η ιδέα απευθύνεται περισσότερο στις γυναίκες χωρίς να αποκλείονται οι άνδρες. Δεν είναι άλλη από το καλάθι με είδη περιποίησης. Φτιάξε μια χριστουγεννιάτικη σύνθεση με είδη περιποίησης. Επίλεξε λοσιόν, κρέμες, χριστουγεννιάτικα σαπουνάκια αρωματικά, καλλυντικά κ.α. Έπειτα διακόσμησε το με κομφετί, χριστουγεννιάτικες κορδέλες και μερικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Το ίδιο κάνε και με τα αντίστοιχα ανδρικά προϊόντα. Κάθε γυναίκα και άνδρας στο γραφείο θα εκτιμήσουν το δώρο σου!

Καλάθι με είδη περιποίησης

Χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά για δώρα

Μια φαντασμαγορική επιλογή για χριστουγεννιάτικα εταιρικά δώρα είναι τα φωτιζόμενα διακοσμητικά. Οι επιλογές είναι πολλές! Από χριστουγεννιάτικα φανάρια, γλόμπους και δέντρα με λαμπάκια μέχρι φωτιζόμενα σπιτάκια, χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζωάκια με φωτισμό.

Χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά για δώρα

DIY κοσμήματα, μπρελόκ και μπεγλέρια

Αν θέλεις να βάλεις τη προσωπική σου πινελιά στα δώρα των εργαζομένων σου μπορείς να φτιάξεις υπέροχα DIY κοσμήματα, μπρελόκ και μπεγλέρια με μοναδικά υλικά για κοσμήματα. Αυτή η ιδέα είναι εξαιρετική και για σένα που ψάχνεις διαφημιστικά δώρα με λογότυπο.

DIY κοσμήματα, μπρελόκ και μπεγλέρια

DIY χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες

Στα οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα για γραφείο ανήκουν και οι χειροποίητες DIY χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες. Για να τις φτιάξεις θα χρειαστείς βαζάκια, χρυσόσκονες, μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια, μινιατούρες φιγούρες Lemax, κόλλα και μπόλικο νερό.  Είναι μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές DIY ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα. Υπάρχει, βέβαια, πάντα και η επιλογή των έτοιμων χριστουγεννιάτικων διακοσμητικών.

DIY χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες

Χριστουγεννιάτικες δωροεπιταγές

Τέλος, οι δωροεπιταγές είναι μια ακόμη επιλογή για σένα που ψάχνεις χριστουγεννιάτικα δώρα για υπαλλήλους. Πρόκειται για ένα δώρο που διαμορφώνεται ανάλογα με τις παροχές και θα χαλαρώσει ή/και θα διευκολύνει τους παραλήπτες σου. Αυτή την ιδέα τη συναντάμε και στα εταιρικά Δώρα Πάσχα.

Χριστουγεννιάτικες δωροεπιταγές

Με λίγη φαντασία και χριστουγεννιάτικο πνεύμα θα γεμίσεις χαμόγελα τους συνεργάτες σου και με αυτό το τρόπο θα τους ευχαριστήσεις για το έργο που κάνουν. Συνάρπασε τους με την δημιουργικότητα σου και κλέψε τη παράσταση φέτος τις γιορτές.

[print_link]