Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου

Χριστουγεννιάτικα Λαμπάκια Εξωτερικού Χώρου Αγορά: Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και κάθε πιθανή γωνιά του σπιτιού έχει γεμίσει με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Θα τα βρεις πάνω στα χριστουγεννιάτικα δέντρα, στο χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού, τους τοίχους, τα παράθυρα και γιατί όχι και στις τσέπες! Η έναρξη της λαμπιονοεποχής ξεκίνησε και θέλουμε να στολίσουμε από άκρη σε άκρη το σπιτικό μας. Οι εξωτερικοί χώροι παίζουν σημαντικό ρόλο στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με τα λαμπάκια να φωταγωγούν το σπίτι μη τυχόν και ο Άγιος Βασίλης δεν μας δεις. Ποια είναι όμως τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου; Τι πρέπει να ξέρουμε για φωτάκια εξωτερικού χώρου Led και ποια είναι τα είδη τους; Όλες τις απαντήσεις θα τις βρεις εδώ για αυτό κράτα σημειώσεις.

Λαμπάκια Led εξωτερικού χώρου

Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου είναι πλέον LED και διαθέτουν IP44. Τι εννοούμε με αυτό; Είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση αφού είναι αδιάβροχα. Επίσης, συνδυάζουν την μικρή κατανάλωση ρεύματος με τον έντονο φωτισμό. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια από τα παλαιότερα λαμπάκια αφού συνδέονται με μετασχηματιστή ο οποίος μετατρέπει τα 220Volt σε μόλις 30Volt. Πέραν από αυτό, ένα άλλο πλεονέκτημα στα λαμπάκια led είναι ότι ακόμη και αν καεί ένα φωτάκι δεν θα επηρεάσει όλα τα υπόλοιπα, συνεχίζοντας να λειτουργούν κανονικά. Και το πιο σημαντικό; Είναι πάρα πολύ χαμηλής κατανάλωσης!

Λαμπάκια Led εξωτερικού χώρου

Λαμπάκια εξωτερικού χώρου με σύρμα

Ξεκινώντας την λίστα με τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου θα αναφερθούμε σε αυτά με το σύρμα. Είναι αρκετά λεπτεπίλεπτα και δημιουργούν μια μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικών χώρων.  Σε αυτά θα βρεις λαμπάκια με ασημί και χρυσό σύρμα. Ενώ ο φωτισμός τους είναι ψυχρός, φωτισμός και πολύχρωμος για μια κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με παιδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά.

Λαμπάκια εξωτερικού χώρου με σύρμα

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου επεκτεινόμενα

Στην συνέχεια έχουμε τα επεκτεινόμενα λαμπάκια εξωτερικού χώρου. Τα χρησιμοποιούμε συνήθως για να καλύψουμε μια μεγάλη επιφάνεια όπως είναι τα μπαλκόνια, οι εξωτερικοί τοίχοι ή κάποια δέντρα (σε περίπτωση που είσαι φανατικός Christmas Lover όπως εμείς δεν σου φτάνει μόνο 1 χριστουγεννιάτικο δέντρο!). Αυτά τα λαμπάκια Led δουλεύουν με αντάπτορα και συνδέονται μεταξύ τους δημιουργώντας πολλά μέτρα από λαμπιόνια. Εδώ βρίσκουμε θερμό και ψυχρό φωτισμό.

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου επεκτεινόμενα

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σταθερά και με πρόγραμμα

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που διαθέτουν και τα λαμπάκια εξωτερικού χώρου είναι η σταθερότητα στο φωτισμό ή κάποιο πρόγραμμα. Η σταθερή φωταγώγηση χαρίζει μια μόνιμη λάμψη στο χώρο δίνοντας ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα. Αν από την άλλη θέλεις μια παιχνιδιάρικη νότα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικών χώρων τότε επίλεξε λαμπάκια με πρόγραμμα. Τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν παραπάνω από 2 είδη φωτισμού κάνοντας το χώρο να λάμπει χριστουγεννιάτικα.

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σταθερά και με πρόγραμμα

Λαμπάκια εξωτερικού χώρου από καουτσούκ

Φυσικά αν θέλεις κάτι χριστουγεννιάτικα φωτάκια ανθεκτικά στις ακραίες καιρικές συνθήκες τότε θα σου προτείναμε αυτά από καουτσούκ. Διαθέτουν χοντρό και σκληρό καλώδιο αλλά υστερούν κάπως στην ασφάλεια τους. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να μείνουν μακριά τα παιδιά και τα κατοικίδια που μπορεί να δαγκώσουν το καλώδιο. Παρόλα αυτά λόγω της ανθεκτικότητας τους μπορείς να τα αφήσεις στολισμένα καθ’ όλη  την διάρκεια του χρόνου. Θα είναι εκεί άθικτα να φωταγωγήσουν τα επόμενα Χριστούγεννα.

Λαμπάκια εξωτερικού χώρου από καουτσούκ

Σχήματα σε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου

Τα λαμπάκια εξωτερικού χώρου διαθέτουν επίσης και μερικά σχήματα. Αναλυτικότερα αν θέλεις ένα φωτεινό γέμισμα σε όλη την επιφάνεια του εξωτερικού χώρου τότε θα σου προτείναμε τα λαμπάκια εξωτερικού χώρου κουρτίνα ή σταλακτίτη. Πρόκειται για ευθείες σειρές από λαμπάκια που πέφτουν η μια δίπλα στην άλλη δημιουργώντας μια φωτιζόμενη χριστουγεννιάτικη κουρτίνα. Λειτουργούν και αυτές με αντάπτορα δίνοντας την δυνατότητα να καλύψεις μια μεγάλη επιφάνεια με πολλά χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια. Επίσης υπάρχουν και οι φωτοσωλήνες ή οι ταινίες LED που παρέχουν έντονο φωτισμό ο οποίος μπορεί να φωταγωγήσει σκάλες ή να δημιουργήσουν κρυφό φωτισμό. Αν θέλεις κάτι πιο αφηρημένο τότε θα σου προτείναμε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σταλακτίτης ή βροχή. Είναι ακανόνιστες σειρές από λαμπάκια που θυμίζουν βροχή ή σταλακτίτες εξού και η ονομασία τους. Ταιριάζουν τέλεια σε μπαλκόνια και όχι μόνο!

Σχήματα σε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου

Φωτιζόμενα διακοσμητικά εξωτερικού χώρου

Τέλος αλλά εξίσου φαντασμαγορικά είναι και τα φωτιζόμενα διακοσμητικά εξωτερικού χώρου. Φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα αστέρια κρεμαστά, νιφάδες και επιδαπέδια χριστουγεννιάτικα δέντρα με λαμπάκια μπορούν να στολίσουν εξαιρετικά την είσοδο του σπιτιού σου. Τα φωτιζόμενα διακοσμητικά θα πάνε ένα βήμα παραπέρα την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Φωτιζόμενα διακοσμητικά εξωτερικού χώρου

Φέρε το φως των Χριστουγέννων στο σπίτι σου μέσα και έξω και ζήσε την χριστουγεννιάτικη μαγεία στην καθημερινότητα σου. Στόλισε φέτος σαν επαγγελματίας τον χώρο σου και γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σου.

[print_link]