χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες

Χριστουγεννιάτικος γάμος: Tι μπομπονιέρα ταιριάζει;

Αποφάσισες να κάνεις το γάμο σου την περίοδο των γιορτών. Υπέροχα! Με φόντο το χριστουγεννιάτικο σκηνικό, πολλά ζευγάρια αποφασίζουν να παντρευτούν και να ζήσουν αυτή την μοναδική στιγμή της ζωής τους μέσα στην γιορτινή ατμόσφαιρα. Τα Χριστούγεννα θεωρούνται πια high season για γάμο και οι επιλογές για τις χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες είναι ανεξάντλητες.

Πέρα από τις γνωστές λύσεις για χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα που έχεις υπ’όψιν σου, όπως το πουγκί και ο φάκελος με κάποιο χριστουγεννιάτικο στολίδι ή μεταλλικό διακοσμητικό μπομπονιέρας, συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές πρωτότυπες λύσεις και ιδέες για την μπομπονιέρα του χριστουγεννιάτικου γάμου σου.

Διάφανες χριστουγεννιάτικες μπάλες

Αγόρασε γυάλινες διάφανες χριστουγεννιάτικες μπάλες και στόλισε τις. Βάλε μέσα χιόνι, χρυσόσκονη, κομφετί αστέρια ή νιφάδες, πέρλες και ό,τι άλλο σου αρέσει. Κρέμασε από την κορυφή της μπάλας χριστουγεννιάτικες κορδέλες και κορδόνια με τα κουφέτα. Οι καλεσμένοι θα φάνε τα κουφέτα και θα τους μείνει η χειροποίητη μπάλα για το χριστουγεννιάτικο τους δέντρο.

χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα διάφανη γυάλινη μπάλα

Χριστουγεννιάτικες μπάλες με μεταλλικό άνοιγμα

Πάρα πολύ ιδιαίτερη πρόταση για χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα αποτελούν οι γυάλινες μπάλες που ανοίγουν και δέχονται μέσα τα κουφέτα του γάμου σου. Η διαφάνεια αφήνει περιθώρια στην επιλογή χρωμάτων στα κουφέτα: πρωτοτυπήστε με χρυσά, ασημί, περλέ, σκούρα πράσινα και μπορντώ κουφέτα, τα οποία θα ακολουθούν τη χρωματική παλέτα του γάμου σας. Ολοκλήρωσε το στόλισμα της μπάλας με δίχρωμα κορδόνια.

χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα μπάλα γυάλινη ανοιγόμενη

Γούρι μπομπονιέρα

Τι πιο πρακτικό για τους καλεσμένους από το να είναι η μπομπονιέρα σου το γούρι για την επόμενη χρονιά; Όχι μόνο θα εκπλαγούν ευχάριστα, αλλά η μπομπονιέρα θα μείνει σε περίοπτη θέση στο σπιτικό τους για μια ολόκληρη χρονιά! Διάλεξε τα επιμέρους υλικά της αρεσκείας σου και πρόσθεσε το 2018. Έτοιμο το γούρι σου!

μπομπονιέρα γούρι χριστουγεννιάτικο

Μπομπονιέρα στολίδι σε σχήμα καρδιάς

Ο γάμος σας είναι η επισφράγιση του έρωτά σας και το σύμβολο αυτού του έρωτα είναι η καρδιά. Επίλεξε λοιπόν ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι σε σχήμα καρδιάς και ανάδειξε το με χρωματιστά κουφέτα σε κόκκινο, μπορντώ μεταλλιζέ, σκούρο πράσινο, μπλε ή γκρι χρώμα.

Μπομπονιέρα κουτάκι «δωράκι»

Χριστούγεννα σημαίνει δώρα, δώρα, δώρα. Κάνε την μπομπονιέρα σου «δωράκι» στολίζοντας την με κορδέλες και υλικά συσκευασίας που θα κομποζάρουν σε χρώματα και υφές. Επιλέγεις ένα κουτί που να είναι πιο εορταστικό στο σχέδιό του και αυτοσχεδιάζεις! Μπορεί να σου ακούγεται πολύ απλό, αλλά είναι η καλύτερη «less is more» λύση για μπομπονιέρα χριστουγεννιάτικου γάμου!

χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα κουτάκι

Κερί μπομπονιέρα

Αν πιάνουν τα χέρια σου, μη διστάσεις να μεταμορφώσεις ένα κερί σε μοναδική χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα. Ανάλογα με το ύφος και το θέμα του γάμου σου, μπορείς να δημιουργήσεις ένα υπέροχο αντικείμενο. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και ακολούθησε τρία απλά βασικά βήματα για να μην μπερδευτείς. Διάλεξε πρώτα το διακοσμητικό μπομπονιέρας, μετά τις κορδέλες, τις φούντες, τα πον-πον και τέλος τα συμπληρωματικά στοιχεία που θα αναδεικνύουν την μπομπονιέρα σου (π.χ. κουδουνάκια χριστουγεννιάτικα). Για ένα φυσικό, ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα, μη διστάσεις να στολίσεις το κερί σου με καρπούς, κανέλες, αποξηραμένες φέτες φρούτων και μπαχαρικά.

 

Καλή επιτυχία σου ευχόμαστε και είμαστε σίγουρες ότι η επιλογή σου θα σε δικαιώσει!

 

[print_link]