7 Ιδέες για DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναικά

DIY Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Γυναίκες: 7 Ιδέες

Τα Χριστούγεννα απέχουν πολύ λίγο και ήδη σκεφτόμαστε τι δώρα να πάρουμε στις αγαπημένες γυναίκες της ζωής σας. Δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα, σίγουρα θα έχεις μια γυναικεία παρουσία που θέλεις να της δείξεις την εκτίμηση και την αγάπη σου με ένα δώρο. Είμαστε εδώ για να σου δείξουμε ιδέες για δώρα που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου, ώστε να βάλεις μια προσωπική πινελιά κρατώντας συνάμα χαμηλό budget. Τσέκαρε εδώ μερικά DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκες που θα λατρέψεις.

Χριστουγεννιάτικο καλάθι με είδη περιποίησης

Θα ξεκινήσουμε με ένα από τα DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκα που όλες μας λίγο πολύ λατρεύουμε. Δεν είναι άλλο από το χριστουγεννιάτικο καλάθι με είδη περιποίησης. Γέμισε το με λοσιόν, κρέμες, χριστουγεννιάτικα σαπουνάκια αρωματικά, καλλυντικά κ.α. Έπειτα διακόσμησε το με κομφετί,χριστουγεννιάτικες κορδέλες και μερικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Είναι ιδανικό δώρο για κοπέλα 15 χρονών και άνω.

Χριστουγεννιάτικο καλάθι με είδη περιποίησης για DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκα

Χριστουγεννιάτικο καλάθι με μπαχαρικά και είδη κουζίνας

Αν θέλεις να φτιάξεις ένα χειροποίητο δώρο για την μαμά σου ή κάποια γυναίκα που αγαπά τη μαγειρική, το χριστουγεννιάτικο καλάθι με καλούδια είναι η λύση. Γέμισε το με είδη μαγειρέματος, βαζάκια γυάλινα με μπαχαρικά και αρωματικά. Πρόσθεσε  και ένα δώρο βιβλίο για γυναικά που λατρεύει τη γαστρονομία και τη ζαχαροπλαστική!

Χριστουγεννιάτικο καλάθι με μπαχαρικά και είδη κουζίνας για DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκα

DIY χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες

Οικονομικά DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκα είναι οι χειροποίητες DIY χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες. Θα χρειαστείς βαζάκια, χρυσόσκονες, μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια, μινιατούρες φιγούρες Lemax, κόλλα και μπόλικο νερό.  Είναι μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές DIY ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα. Το αποτέλεσμα να θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

DIY χριστουγεννιάτικα κεριά

Οικονομικά DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκες είναι τα DIY κεριά. Μερικές ιδέες που θα σου προτείναμε είναι μικρές γυάλες με χρυσόσκονη και αποξηραμένα λουλούδια, χριστουγεννιάτικα κεριά με κανέλες και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα κεριά με κορδέλες και χριστουγεννιάτικα κουδούνια.

DIY χριστουγεννιάτικα κεριά

Βαζάκια με λιχουδιές

Ποιος δεν αγαπά τα γλυκίσματα τα Χριστούγεννα; Για αυτό μια από τις ιδέες για οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκες είναι το βαζάκι γλυκού με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Γέμισε τα βαζάκια σου με χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια και ζαχαρωτά ή ακόμα και με υλικά για την πιο γευστική ζεστή σοκολάτα!

Βαζάκια με λιχουδιές για DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκα

Γούρια για γυναίκες

Τα γούρια αποτελούν διαχρονικά ιδανική πρόταση για δώρο τα Χριστούγεννα. Φτιάξε με τα χεράκια σου πρωτότυπα γούρια για γυναίκες. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά, γυάλινους σωλήνες, πλαστικές μπάλες, κορδέλες, μπρελόκ και πολλά άλλα. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαίσιο και θα σου δώσει πρωτότυπα γιορτινά δώρα γυναικεία.

Γούρια για γυναίκες

Προσωποποιημένη χριστουγεννιάτικη κούπα

Αν πάλι ψάχνεις για συμβολικά δώρα για γυναίκες θα σου προτείναμε την προσωποποιημένη χριστουγεννιάτικη κούπα. Στόλισε κούπα σκέτη με κορδέλες, χριστουγεννιάτικα στολίδια και γράψε πάνω ένα μήνυμα αγάπης ή κάποια αφιέρωση. Άσε την φαντασία και τη δημιουργικότητα σου να σε καθοδηγήσουν!

Προσωποποιημένη χριστουγεννιάτικη κούπα

Φυσικά αφού φτιάξεις τα DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για τις γυναίκες της καρδιάς σου δώσε ιδιαίτερη έμφαση και στο χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ δώρων. Εκεί βρίσκεται, ίσως το μυστικό για ένα πετυχημένο δώρο!

https://www.youtube.com/watch?v=HhVYvxA3SNY&t=188s

[print_link]