mpomponieres-gamos-vaptisi-mazi

Μπομπονιέρες για γάμο και βάπτιση μαζί: Πώς επιλέγω;

Όταν ετοιμάζεσαι για γάμο και βάπτιση μαζί, πολλά πράγματα γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα: ένα προσκλητήριο, μία δεξίωση, ένας φωτογράφος κλπ. Στις μπομπονιέρες ωστόσο όλοι προτιμούν να έχουν δύο μπομπονιέρες, μία του γάμου και μία της βάπτισης ή επιλέγουν τη διπλή μπομπονιέρα. Για δες λοιπόν μερικές ιδέες με μπομπονιέρες για γάμο και βάπτιση μαζί που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις ανάλογα με την προσωπικότητά σου.

Διαφορετικές μπομπονιέρες για γάμο και βάπτιση μαζί

Πολλές νύφες-μαμάδες δε θέλουν να δεσμευτούν με κάποιο συγκεκριμένο θέμα που να δεσπόζει στις μπομπονιέρες και στο στολισμό. Προτιμούν να συνδυάσουν υλικά για μπομπονιέρες με διακριτικά στοιχεία που θα δένουν μεταξύ τους σε ένα οπτικά εναρμονισμένο αποτέλεσμα. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να παίξετε με το στυλ και τα χρώματα.

Ιδέες για μπομπονιέρες γάμου και βάπτιση κοριτσιού

Επιλέξτε μπομπονιέρες γάμου σε ζεστό ύφος, γήινους τόνους και φυσικά υλικά όπως ο φελλός και το ξύλο. Αντίστοιχα για την μπομπονιέρα της βάπτισης κοριτσιού επιλέξτε ένα τυπωμένο κουτάκι με αντίστοιχα σχέδια και συνδυασμό κορδονιών. Πρόκειται για δύο διαφορετικές προτάσεις που ταιριάζουν γιατί βασίζονται στην ίδια λογική.

mpomponieres-gamos-vaptisi-mazi-koritsi

Μπομπονιέρα με τούλι και φτερό

Μια πιο διαχρονική ιδέα που έχουμε για εσάς που θα κάνετε γαμοβάπτιση είναι εμπνευσμένη από τις μπομπονιέρες γάμου με τούλι. Επιλέξτε λευκό τούλι και διακοσμήστε το με τρέσα από φτερά. Το τούλι θα συμβολίζει τον γάμο και η τρέσα την βάπτιση. Η συγκεκριμένη μπομπονιέρα είναι ιδανική για βάπτιση κοριτσιού, δίνοντας ένα πιο ρομαντικό στυλ!

Μπομπονιέρα με τούλι και φτερό

Ιδέες για μπομπονιέρες γάμου και βάπτιση αγοριού

Οι παρακάτω μπομπονιέρες είναι για γάμο και βάπτιση αγοριού. Το κοινό τους στοιχείο είναι ο κόμπος που ξεφτίζει στις άκρες. Στο γάμο βλέπουμε την κλασική μπομπονιέρα, ενώ στη βάπτιση η μπομπονιέρα είναι ένας μικρός φάκελος. Μπορείτε να εκπλήξετε ευχάριστα τους καλεσμένους σας βάζοντας στη μπομπονιέρα του γάμου ολόλευκα κουφέτα ενώ στης βάπτισης γαλάζια. Δεν είναι υποχρεωτικό να βάλετε τα ίδια κουφέτα και στις δυο μπομπονιέρες.

mpomponieres-gamos-vaptisi-mazi-agori

Θεματικές μπομπονιέρες για γάμο και βάπτιση μαζί

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα όταν επιλέξεις συγκεκριμένο θέμα για το γάμο και τη βάπτιση μαζί. Οι θεματικές μπομπονιέρες δίνουν περιθώρια για πολλές δημιουργίες. Ένα θέμα που αρέσει και ενδείκνυται για γάμο και βάπτιση κοριτσιού είναι το φλαμίνγκο. Αντίστοιχα για γάμο και βάπτιση αγοριού χρησιμοποιήστε τον ανανά.

Το χαρούμενο χρώμα και το εξωτική στυλ θα σου δώσει πολλές ιδέες για την μπομπονιέρα του γάμου και την μπομπονιέρα της βάπτισης. Οι δύο μπομπονιέρες μπορούν να συνδυάζονται χρωματικά, σχεδιαστικά ή να έχουν μια κοινή λεπτομέρεια.

Αν θέλεις, μπορείς στη θεματική γαμο-βάπτιση, να ετοιμάσεις μόνο μία μπομπονιέρα. Φρόντισε σε αυτήν την περίπτωση να είναι μεγάλη, εντυπωσιακή, με μπόλικα κουφέτα και να παραπέμπει σημειολογικά στην τριμελή οικογένειά σας.

mpomponieres-tropical-diy

Διπλή μπομπονιέρα για γάμο και βάπτιση μαζί

H διπλή μπομπονιέρα αποτελεί το νέο trend για γάμο και βάπτιση μαζί. Υπάρχει σε διάφορες εκδοχές και μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου να καλπάσει. Εμείς θα σου δώσουμε μερικές ιδέες.

  • Μπομπονιέρα σε δυο μεγέθη

    Φτιάξε την ίδια μπομπονιέρα δύο φορές, μία σε μικρό και μία σε μεγάλο μέγεθος. Ένωσε τις δυο μπομπονιέρες με λεπτή κορδέλα ή κορδόνι. Η μεγάλη μπομπονιέρα είναι το ζευγάρι και η μικρή που ενώνεται μαζί της το μωρό.

μπομπονιέρα διπλη γαμο βαφτιση

  • Μπομπονιέρα μέσα σε μπομπονιέρα με τούλι

    Άλλη εκδοχή της διπλής μπομπονιέρας είναι το favor-in-a-favor. Φτιάξε μια μεγάλη μπομπονιέρα από τούλι και μέσα εκτός από τα κουφέτα, βάλε και μια μικρούλα μπομπονιέρα. Η μεγάλη εξωτερική μπομπονιέρα είναι οι γονείς και η μικρούλα μπομπονιέρα-έκπληξη που βρίσκεται μέσα είναι το παιδί.

μπομπονιερα διπλη τουλι

  • Μπομπονιέρα με παιχνίδι ή διακοσμητικό

    Διπλή μπομπονιέρα είναι και η παρακάτω: Επιλέξτε ένα στοιχείο που σας αρέσει και ένωστε με σχοινί δύο πουγκάκια με κουφέτα, ένα για το γάμο σας και ένα για τη βάπτιση.

  • Φοντανιέρα μίνι για μπομπονιέρα γαμοβάπτιση

    Μια πρόταση που αγαπάμε ιδιαίτερα είναι η μίνι φοντανιέρα  γιατί ανήκει στις πρωτότυπες ιδέες για μπομπονιέρες γάμου κουτάκια. Μπορείτε είτε να προτιμήσετε μια λίγο μεγαλύτερη φοντανιέρα είτε πιο μικρές και να τις διακοσμήσετε είτε με κορδέλες είτε με σύρματα και πέρλες. Οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα τις χρησιμοποιήσουν στο σπίτι τους!

    Φοντανιέρα μίνι για μπομπονιέρα γαμοβάπτιση

  • Μπομπονιέρα με τούλι, σύρμα και χάντρα

    Μια εναλλακτική πρόταση με τούλι είναι με σύρμα και χάντρα. Επιλέξτε εκρού τούλι και δέστε το χαλαρά με σύρμα. Περάστε από αυτό, χρωματιστή χάντρα ανάλογα με το φύλο του παιδιού και είναι έτοιμη. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη λύση που ταιριάζει τέλεια και ως μπομπονιέρες γάμου vintage.

    Μπομπονιέρα με τούλι, σύρμα και χάντρα

  • Μπομπονιέρα με τελάρο κεντήματος και τούλι

    Μια πρωτότυπη πρόταση για μπομπονιέρα γαμοβάπτισης είναι το τελάρο κεντήματος με τούλι. Περάστε από το τελάρο τούλι και στη συνέχεια δέστε κορδόνια στα χρώματα που θέλετε καθώς και ένα μεταλλικό διακοσμητικό με οικογένεια. Αυτή η επιλογή θα κάνει σίγουρα τη διαφορά!

    Μπομπονιέρα με τελάρο κεντήματος και τούλι

  • Μπομπονιέρα με βότσαλο και υφασμάτινη καρδιά

    Μια πιο καλοκαιρινή πρόταση είναι το βότσαλο με μια υφασμάτινη καρδιά. Στερεώστε πάνω στο βότσαλο την καρδιά. Έπειτα προσθέστε κορδόνι λινάτσας και ματάκι ανάλογα με το φύλο του παιδιού σας. Είναι μια μοντέρνα και ταυτόχρονα λιτή ιδέα που όμως θα κλέψει τη παράσταση! Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε κάποια κορδέλα στα χρώματα της διακόσμησης γάμου και βάπτισης και να προσθέσετε το ματάκι και χάντρες.

    Μπομπονιέρα με βότσαλο και υφασμάτινη καρδιά

Συμβουλή: Μην μοιράσετε τις μπομπονιέρες στην εκκλησία! Το πιθανότερο είναι ότι δε θα φαγωθούν ή ότι θα ξεχαστούν στο αυτοκίνητο. Είναι κρίμα να έχετε ξοδέψει χρόνο, κόπο και χρήματα και να μην φανούν. Προτιμήστε να τις δώσετε στο χώρο που θα γίνει η δεξίωση ή στολίστε τις όμορφα πάνω στα τραπέζια, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

[print_link]