7 Μπομπονιέρες Βάπτισης Πεταλούδα

Μπομπονιέρες Βάπτισης Πεταλούδα: 7 Ρομαντικές Ιδέες

Ένα από τα πιο hot θέματα βάπτισης για κορίτσι είναι η πεταλούδα. Από αυτό το θέμα βάπτισης προκύπτει μια ρομαντική και γεμάτη χρώματα DIY διακόσμηση βάπτισης για αυτό και ολοένα περισσότερες μανούλες τη προτιμούν. Ανάλογες φυσικά πρέπει να είναι και η χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα τη πεταλούδα. Εδώ θα βρεις μερικές μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες για DIY μπομπονιέρες βάπτισης πεταλούδα

Μπομπονιέρες βάπτισης με ξύλινο διακοσμητικό πεταλούδα

Μια από τις μπομπονιέρες βάπτισης πεταλούδα είναι με ξύλινο διακοσμητικό. Επίλεξε διακοσμητικά για μπομπονιέρες βάπτισης, μεγάλες πεταλούδες ξύλινες και στόλισε τις με στρας και ρομαντικές κορδέλες. Σε ένα μικρό πουγκάκι στερέωσε τα κουφέτα της αρεσκείας σου και οι χειροποίητες μπομπονιέρες σου είναι έτοιμες!

Μπομπονιέρες βάπτισης με ξύλινο διακοσμητικό πεταλούδα

Παιδική μπομπονιέρα με σταντ φωτογραφίας πεταλούδα

Μια άλλη ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης πεταλούδα είναι η παιδική μπομπονιέρα με σταντ φωτογραφίας σε σχήμα πεταλούδας. Επίλεξε διάφορα χρώματα για να φτιάξεις mix and match μοντέρνες μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσι. Μικροί και μεγάλοι θα ενθουσιαστούν.

Παιδική μπομπονιέρα με σταντ φωτογραφίας πεταλούδα

Μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι πεταλούδα σε στικ

Μια οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης είναι με στικ. Χρησιμοποίησε πεταλούδες σε στικ ή σύρμα και διακόσμησε τις με κορδέλες και κορδόνια. Στο τελείωμα τους κρέμασε μεμονωμένα τα κουφέτα σου. Με οικονομικά υλικά για μπομπονιέρες βάπτισης πεταλούδα θα έχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα γεμάτο χρώμα!

πεταλούδα σε στικ

Μπομπονιέρες βάπτισης με γυάλινο κουτάκι και πεταλούδα πλεξιγκλάς

Ένα από τα υλικά για μπομπονιέρες που αγαπάμε ιδιαίτερα είναι το γυαλί. Χρησιμοποίησε γυάλινα κουτάκια και διακόσμησε τα με κορδέλες, κορδόνια και μια διακοσμητική πεταλούδα από πλεξιγκλάς. Αυτές οι χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης πεταλούδα όχι μόνο θα είναι εντυπωσιακές και μοντέρνες αλλά θα μείνουν και σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου.

Μπομπονιέρες βάπτισης με γυάλινο μπουκαλάκι και πεταλούδα

Εναλλακτική ιδέα για γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης είναι με γυάλινο μπουκαλάκι. Χρησιμοποίησε γυάλινα μπουκαλάκια και διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδέλες σε παλ αποχρώσεις και διακοσμητικές πεταλούδες. Γέμισε τα με κάποιο παραδοσιακό λικέρ, λάδι ή χυμό και πρόσφερε αυτές τις πρωτότυπες μπομπονιέρες στους καλεσμένους σου. Να είσαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστούν!

Μπομπονιέρες βάπτισης με γυάλινο μπουκαλάκι και πεταλούδα

Κρεμαστή μπομπονιέρα πεταλούδα

Αν έχεις επιλέξει να φτιάξεις κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με διακοσμητικό πεταλούδα τότε σίγουρα θα ξεχωρίσουν οι δημιουργίες σου από το τραπέζι ευχών που θα είναι στολισμένες.  Για να δημιουργήσεις αυτές τις χειροποίητες μπομπονιέρες χρησιμοποίησε κορδόνια και κορδέλες σε παλ αποχρώσεις και κόλλησε πάνω μια ξύλινη πεταλούδα. Για περισσότερη λάμψη βάλε στρας ή πέρλες στις DIY μπομπονιέρες σου.

Μπομπονιέρα βάπτισης πουγκί με πεταλούδα

Τέλος, μια πιο κλασική ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης είναι με πουγκιά και διακοσμητικό ή κορδέλες με σχέδια. Επίλεξε έτοιμα πουγκιά ή φτιάξε πουγκιά από κομμένα υφάσματα στις αποχρώσεις που θέλεις. Κάνε ένα περίτεχνο δέσιμο με μια όμορφη κορδέλα με πεταλούδες, δαντέλα ή κορδόνι και κόλλησε, προαιρετικά πάνω μια μικρή ξύλινη διακοσμητική πεταλουδίτσα. Τόσο εύκολα και οικονομικά θα έχεις παιχνιδιάρικες μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού.

πουγκί με κορδέλα πεταλούδα

Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και φτιάξε μια μοναδική βάπτιση, έτσι ακριβώς μοναδική όπως είναι και η μικρή σου νεράιδα. Με δημιουργικότητα και αμέριστη αγάπη είμαστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα κλέψει τη παράσταση!

[print_link]