Καλοκαιρινή Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας 8 Ιδέες που θα σε ανανεώσουν

Καλοκαιρινή Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας: 8 Ιδέες που θα σε ανανεώσουν

Μύρισε καλοκαίρι και θέλουμε επειγόντως διακοπές. Ωστόσο πολύ από εμάς, φέτος, θα αποδράσουμε λίγες μέρες. Για αυτό, το να φέρουμε το καλοκαίρι στη διακόσμηση σπιτιού μας και ιδιαίτερα στα υπνοδωμάτια μας είναι αρκετά δελεαστικό. Η κρεβατοκάμαρα είναι το μέρος που περνάμε στιγμές χαλάρωσης, ησυχίας και ξεκούρασης γιατί, λοιπόν, να μη τη μετατρέψουμε σε μια καλοκαιρινή όαση; Εμείς σου ετοιμάσαμε μια λίστα με ιδέες και συμβουλές για να φτιάξεις με τα χεράκια σου μια καλοκαιρινή διακόσμηση κρεβατοκάμαρας που θα σε ανανεώσει και θα φέρει το καλοκαίρι στη ψυχή σου.

Χρώματα για καλοκαιρινή διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Από που, όμως, πρέπει να ξεκινήσεις για να φτιάξεις μια καλοκαιρινή διακόσμηση κρεβατοκάμαρας; Από τη χρωματική παλέτα που θα επιλέξεις να κινηθείς. Αν θέλεις μια πιο ριζική ανανέωση υπνοδωματίου θα σου προτείναμε να βάψεις τους τοίχους σου σε παλ αποχρώσεις με κυρίαρχο το λευκό χρώμα. Αν θέλεις να δώσεις ένα πιο κυκλαδίτικο στυλ κινήσου σε αποχρώσεις του γαλάζιου. Εναλλακτικά, μπορείς να συνδυάσεις το λευκό με γκρι, ροζ για μια διακόσμηση κρεβατοκάμαρας ρομαντική ή με φυσικούς τόνους για ένα πιο boho αποτέλεσμα. Φυσικά υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές ως προς τη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας χρώματα αφού μπορείς να προσθέσεις έντονες χρωματικές πινελιές αν η τροπική διακόσμηση σπιτιού είναι υψηλά στις προτιμήσεις σου.

Χρώματα για καλοκαιρινή διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Καλοκαιρινά υφάσματα για υπνοδωμάτιο

Αν πάλι δε θέλεις να μπεις στη διαδικασία του βαψίματος τότε θα σου προτείναμε να παίξεις με τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται σε καλοκαιρινά υπνοδωμάτια. Κατέβασε τις χειμωνιάτικες κουρτίνες και αντικατέστησε τις με αέρινες όπου θα μπαίνει διάτρητο το φως του καλοκαιρινού ήλιου. Σήκωσε τα χαλιά και άσε γυμνό το πάτωμα σου δίνοντας μια αίσθηση νησιωτικής δροσιάς. Επίσης, προτίμησε λινά σεντόνια και μαξιλαροθήκες ενώ στόλισε το κρεβάτι με καλοκαιρινά μαξιλάρια και ένα κουβερλί στις αντίστοιχες αποχρώσεις.

Καλοκαιρινά υφάσματα για υπνοδωμάτιο

Καλοκαιρινά διακοσμητικά τοίχου κρεβατοκάμαρας

Ακόμα και αν ψάχνεις ιδέες για διακόσμηση μικρής κρεβατοκάμαρας τα διακοσμητικά τοίχου είναι μια εξαιρετική επιλογή. Κρέμασε μακραμέ ή πίνακες με καλοκαιρινό θέμα. Αν πάλι λατρεύεις τη νησιώτικη διακόσμηση σπιτιού, φτιάξε χειροποίητες καλοκαιρινές κατασκευές με κοχύλια, στεφάνια ,καλοκαιρινές πινακίδες και πολλά άλλα μοντέρνα διακοσμητικά τοίχου που μπορεί να σκεφτείς. Εύκολα και οικονομικά θα φέρεις τη θάλασσα και το καλοκαίρι στο υπνοδωμάτιο σου.

Καλοκαιρινά διακοσμητικά τοίχου κρεβατοκάμαρας

Επιδαπέδια διακοσμητικά καλοκαιρινής κρεβατοκάμαρας

Ήδη από τη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας 2019 συναντάμε τα επιδαπέδια διακοσμητικά σαν must επιλογή. Για ένα καλοκαιρινό δωμάτιο επίλεξε διακοσμητικά δαπέδου που ταιριάζουν και στην υπόλοιπη διακόσμηση σου ή ακόμα και καλάθια. Στόλισε τα με μικρά επιτραπέζια διακοσμητικά, λουλούδια ή υφάσματα. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

Επιδαπέδια διακοσμητικά καλοκαιρινής κρεβατοκάμαρας

Καλοκαιρινή διακόσμηση κομοδίνου / γραφείου

Τα περισσότερα υπνοδωμάτια διαθέτουν ένα μικρό τραπεζάκι, γραφείο ή κομοδίνο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την υπόλοιπη καλοκαιρινή διακόσμηση. Φτιάξε με τα χεράκια σου DIY καλοκαιρινές κατασκευές  ή για κάτι πιο εύκολο και μη χρονοβόρο διακόσμησε τη γωνίτσα αυτή με καλοκαιρινά διακοσμητικά, δίσκους, κηροπήγια και κεράκια.

Καλοκαιρινή διακόσμηση κομοδίνου γραφείου

Καλοκαιρινή διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με λουλούδια

Σε ένα καλοκαιρινό στολισμό δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα αντίστοιχα διακοσμητικά λουλούδια. Αν θέλεις ένα πιο χαλαρό boho στυλ χρησιμοποίησε καλάθια και καφάσια τα οποία θα στολίσεις με φυτά εσωτερικού χώρου. Διαφορετικά, για μια διακόσμηση κρεβατοκάμαρας vintage επίλεξε κασπώ και μεταλλικούς δίσκους που θα διακοσμήσεις με pampas grass, τεχνητά λουλούδια ή φυτά χαμηλής ανάπτυξης. Ό,τι και να επιλέξεις τα λουλούδια θα δώσουν χρώμα και ζωντάνια στο προσωπικό σου χώρο.

Καλοκαιρινή διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με λουλούδια

Καλοκαιρινή διακόσμηση υπνοδωματίου με φανάρια

Για να δώσεις μια ατμοσφαιρική πινελιά στη καλοκαιρινή διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σου, θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις φανάρια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Αν θες κάτι πιο θαλασσινό και γήινο επίλεξε ξύλινα φανάρια αν πάλι θέλεις κάτι πιο μοντέρνο  διάλεξε μεταλλικά ή και γεωμετρικά φανάρια. Στόλισε τα με διακοσμητικά, λαμπάκια ή απλώς κεράκια και να είσαι σίγουρη πως η τελική εικόνα του δωματίου σου θα είναι συναρπαστική.

Καλοκαιρινή διακόσμηση υπνοδωματίου με φανάρια
Καλοκαιρινή διακόσμηση υπνοδωματίου με φανάρια

Καλοκαιρινή διακόσμηση καθρέπτη

Αν το υπνοδωμάτιο σου διαθέτει καθρέφτη συμπεριέλαβε τον στην καλοκαιρινή διακόσμηση σου. Στόλισε τον με λαμπάκια ή καλοκαιρινές γιρλάντες από κοχύλια και όχι μόνο. Ωστόσο, όντας λάτρης του DIY δεν θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε στις προτάσεις μας και τον χειροποίητο καλοκαιρινό καθρέπτη. Οι καθρέπτες με τα καλάμια είναι μια φοβερή ιδέα για ένα μοντέρνο δωμάτιο με καλοκαιρινή διακόσμηση, Πάρε ένα κομμάτι καθρέπτη σε ότι μέγεθος και σχήμα θέλεις και κόλλησε πάνω καλάμια, κορμούς ή κλαδιά.

Καλοκαιρινή διακόσμηση καθρέπτη

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να έφερε πρωτόγνωρες και ιδιόμορφες συνθήκες αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω! Φέρε το καλοκαίρι στο σπίτι και τη ψυχολογία σου και με αυτό το τρόπο θα δεις τη θετική όψη του νομίσματος. Στη τελική, είσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

[print_link]