10+1 ιδέες για στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου το 2018

10+1 ιδέες για στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου το 2018

Σιγά σιγά οι βιτρίνες των μαγαζιών στολίζονται γιορτινά και η χαρά της σεζόν υπάρχει στον αέρα. Ναι είναι Χριστούγεννα! Είναι η εποχή που αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη στολίζοντας πολύ όμορφα και μοναδικά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας. Κάθε χρόνο όμως τα trends αλλάζουν. Αν λοιπόν θες να ξεχωρίζεις αλλά πάντα με ένα μοντέρνο τρόπο εδώ θα βρεις 10+1 ιδέες για στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου το 2018.

Δέντρο με παστέλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Μια από τις πιο ρομαντικές ιδέες για στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου το 2018 είναι σε παστέλ αποχρώσεις. Σε κλασικά πράσινα ή λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα στολίστε ροζ, πράσινες και γαλάζιες παστέλ χριστουγεννιάτικες μπάλες γυάλινες καθώς και λευκά αστέρια ή χιονονιφάδες για να σπάνε το πολύχρωμο μοτίβο.

ιδεες για χριστουγεννιατικο δεντρο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα χρυσά

Αν αναρωτιέστε πως να στολίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου σαν επαγγελματίας και θέλετε το δέντρο σας να ανταγωνίζεται κάποια χριστουγεννιάτικη βιτρίνα επιλέξτε το χρυσό στολισμό. Επιλέξτε ένα χρυσό χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο θα το στολίσετε εξ’ολοκλήρου με χρυσά χριστουγεννιάτικα στολίδια και χρυσές γιρλάντες. Με αυτή την επιλογή θα δώσετε στα Χριστούγεννα σας περίσσια λάμψη!

ιδεες για χριστουγεννιατικο δεντρο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με πον-πον

Μια πολύ ιδιαίτερη και από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου το 2018 είναι με πον-πον. Είτε σε κλασικό πράσινο είτε σε χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο στολίστε τα δικά σας χειροποίητα πον-πον σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα. Το δέντρο σας θα ξεχωρίσει σίγουρα!

Όμπρε χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σε αυτό το σημείο σας παρουσιάζουμε μια πολύ πρωτότυπη ιδέα. Δημιουργήστε ένα  χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο σε όμπρε αποχρώσεις. Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο ακούγεται! Τοποθετήστε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας ανάλογα με το χρώμα από πάνω προς τα κάτω για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα του ουράνιου τόξου.

ιδεες για χριστουγεννιατικο δεντρο

Τιρκουάζ χριστουγεννιάτικο δέντρο με χιονονιφάδες

Αυτά τα Χριστούγεννα σπάστε τον κανόνα και στολίστε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επιλέξτε ένα τιρκουάζ δέντρο το οποίο θα στολίσετε με χιονονιφάδες όλων των μεγεθών σε λευκό και ασημί χρώμα.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ροζ και χρυσές αποχρώσεις

Το 2018 μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε μη κλασικά χριστουγεννιάτικα χρώματα στο δέντρο σας. Μια από τις πιο ωραίες ιδέες για στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου το 2018 είναι να συνδυάσετε ροζ χριστουγεννιάτικα στολίδια και λουλούδια με χρυσές λεπτομέρειες για μια αριστοκρατική και μοντέρνα διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας.

ιδεες για χριστουγεννιατικο δεντρο

Λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο με πράσινες λεπτομέρειες

Ένα trend για το στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου το 2018 απαντάται σε μια minimal και άκρως χειμερινή επιλογή. Στολίστε ένα λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο με λευκές πλαστικές χριστουγεννιάτικες μπάλες και κατά τόπους ανοιχτόχρωμα πράσινα χριστουγεννιάτικα στολίδια για να σπάνε το λευκό μοτίβο.

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικο δέντρο με κουκουβάγια

Με αυτή την ιδέα το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας θα θυμίζει κάτι από χειμωνιάτικο δάσος. Διακοσμήστε το με ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια, κουκουνάρια, λινάτσα και έπειτα κάντε την διαφορά! Στην κορυφή αντί για αστέρι βάλτε μια κουκουβάγια. Συνιστώνται στο στολισμό και κουκουβάγιες μικρότερου μεγέθους για μια πιο ολοκληρωμένη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

ιδεες για χριστουγεννιατικο δεντρο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπλε και καφέ στολίδια

Το μπλε του πάγου είναι μια must επιλογή για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα το 2018. Συμπληρώστε τον στολισμό σας με καφέ, ασημί και χρυσές λεπτομέρειες στα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας, δημιουργώντας ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

ιδεες για χριστουγεννιατικο δεντρο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μαύρο, λευκό και χρυσό

Εάν θέλετε να παραμείνετε αριστοκρατική με έναν μοντέρνο τρόπο ενσωματώστε τις αποχρώσεις του μαύρου,του λευκού και του χρυσού στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Προτείνουμε μάλιστα να επιλέξετε ένα λευκό δέντρο να στολίσετε για πιο έντονη χριστουγεννιάτικη δημιουργία.

ιδεες για χριστουγεννιατικο δεντρο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τραπουλόχαρτα

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με τράπουλα αυτό είναι το δέντρο σας! Μετατρέψετε τα τραπουλόχαρτα σε χριστουγεννιάτικα στολίδια, και στολίστε με μάρκες. Αντί για τη συνηθισμένη κορυφή πρωτοτυπήστε με έναν καλικάντζαροo, τον Τζόκερ ή με το καπέλο του τρελοκαπελά από την Χώρα των Θαυμάτων!

ιδεες για χριστουγεννιατικο δεντρο

Φέτος τα Χριστούγεννα ξεφύγετε από τους καθιερωμένους στολισμούς των χριστουγεννιάτικων δέντρων σας που ακολουθούσατε τα προηγούμενα χρόνια. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και δημιουργήστε το τέλειο γιορτινό κλίμα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

[print_link]