Iδέες & Κατασκευές για χριστουγεννιάτικα bazaar 2018

Iδέες & Κατασκευές για χριστουγεννιάτικα bazaar

Τα χριστουγεννιάτικα bazaar είναι ένα πολύ σύνηθες μέσο για τη συγκέντρωση πόρων που προορίζονται για καλό, κοινωνικό σκοπό. Εκεί μπορείτε να βρείτε πολλές χειροποίητες δημιουργίες, χριστουγεννιάτικες κάρτες, στολίδια και πολλά άλλα εορταστικά δώρα και διακοσμητικά. Αν λοιπόν σκοπεύετε να πάρετε μέρος και εσείς φέτος σε ένα χριστουγεννιάτικο bazaar για να βοηθήσετε, σας έχουμε εδώ διάφορες κατασκευές με απλά υλικά που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας οικονομικά. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα από πρωτότυπες ιδέες και κατασκευές για χριστουγεννιάτικα bazaar ώστε να γεμίσετε τον πάγκο σας φέτος τα Χριστούγεννα.

  1. Χριστουγεννιάτικα στολισμένα κεριά

Μια από τις χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες που μπορείτε να συμπεριλάβετε στις κατασκευές για το χριστουγεννιάτικο bazaar είναι τα χριστουγεννιάτικα στολισμένα κεριά. Πάρτε απλά κεριά σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα και κολλήστε πάνω κανέλλες και αποξηραμένα λουλούδια, χρυσόσκονες και γλειφιτζούρια και τυλίξτε κορδέλες στις ίδιες αποχρώσεις. Φτιάξτε πρωτότυπα κεριά με γλειφιτζούρια ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Χριστουγεννιάτικα στολισμένα κεριά

  1. Γούρια

Μια εύκολη επιλογή που συγκαταλέγεται  στις ιδέες και κατασκευές για χριστουγεννιάτικα bazaar είναι και τα DIY γούρια. Αν αναρωτιέσαι πώς να φτιάξεις μόνη σου γούρια, μην αγχώνεσαι. Τα υλικά είναι ιδιαίτερα απλά, προμηθευτείτε γούρια και δέστε τα με κορδέλες, πέρλες, κλαδιά και κανέλες και μικρά κουδούνια. Είναι μια σίγουρη λύση που με λίγη φαντασία μπορεί να γίνει πολύ ξεχωριστή.

Γούρια χειροποιητα

  1. Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές χειροποίητες που είναι πρωτότυπες για το χριστουγεννιάτικο bazaar είναι οι DIY χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες. Θα χρειαστείτε κανέλλες, λινάτσα κορδόνι, πολύχρωμες κορδέλες, κομμάτι τσόχας σε χριστουγεννιάτικη απόχρωση, φέτα κορμού και μικρές χριστουγεννιάτικες φιγούρες. Πάνω στο ξυλάκι κανέλας κρεμάστε με κορδέλες την φέτα κορμού και τις φιγούρες και στην συνέχεια δημιουργήστε μια κάρτα από την τσόχα. Αυτή η χειροποίητη χριστουγεννιάτικη κάρτα θα κερδίσει τις εντυπώσεις στο bazaar.

Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες

  1. Χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Εύκολη λύση για χριστουγεννιάτικες κατασκευές για το σπίτι είναι τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια. Σε ένα στεφάνι φελιζόλ τυλίξτε κορδέλες και κολλήστε χριστουγεννιάτικα στολίδια και φιγούρες. Εναλλακτικά δημιουργήστε ένα βέργινο χριστουγεννιάτικο στεφάνι με κουκουνάρια, αποξηραμένα φρούτα και γκι.

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια

  1. Χριστουγεννιάτικα επιτραπέζια δέντρα

Τα χριστουγεννιάτικα επιτραπέζια δέντρα είναι μια πολύ δημιουργική επιλογή που συνίστανται για χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά. Θα χρειαστεί ένας χάρτινος κώνος όπου θα τυλίξετε από πάνω έως κάτω. Κολλήστε έπειτα κορδέλες ή χοντρό κορδόνι και στη συνέχεια στολίστε με μικρά στολίδια κουμπιά και πέρλες.

xristougenniatikes xeirotexnies paidia

  1. DIY χριστουγεννιάτικοι πίνακες

Πρωτότυπες κατασκευές για χριστουγεννιάτικα bazaar είναι οι χειροποίητοι χριστουγεννιάτικοι πίνακες. Πάρτε ξύλινους δίσκους ή καφάσια και κολλήστε χριστουγεννιάτικες φιγούρες, διακοσμητικά και ό,τι άλλο επιθυμείτε για να δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό σκηνικό των Χριστουγέννων.

DIY χριστουγεννιάτικοι πίνακες

  1. Βαζάκια γυάλινα με μαρμελάδα, κακάο ή γλυκά

Μια παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη επιλογή είναι ένα βαζάκι με μαρμελάδα ή ακόμα και κακάο. Είναι μια εύκολη λύση της τελευταίας στιγμής. Για την κατασκευή τους θα σας χρειαστούν μερικά βαζάκια με καπάκι, κομμένα υφάσματα, κορδέλες, μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια ίσως και κάποιο γούρι. Μετά είναι έτοιμα να τα γεμίσετε! Εναλλακτικά φτιάξτε μικρές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές όπως μπισκότα ή δίπλες και τυλίξτε τις σε κόλλες σελοφάν με χριστουγεννιάτικες κορδέλες.

Βαζάκια γυάλινα με μαρμελάδα, κακάο ή γλυκά

  1. Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο

Τα ημερολόγια είναι μια όμορφή λύση για να γεμίσει ο πάγκος σας στο χριστουγεννιάτικο bazaar. Μερικές ιδέες για κατασκευή ημερολογίων είναι να κολλήσετε  σε ένα κάδρο διάφορους φακέλους όπου σε κάθε μέρα θα κρύβεται και μια έκπληξη: σοκολατάκια, χριστουγεννιάτικα στολίδια κ.α. Σαν παραλλαγή του πρώτου, σε ένα κομμάτι ξύλο μπορείτε να κρεμάσετε πουγκιά που θα αναγράφονται οι αριθμοί. Επίσης μπορείτε να μετατρέψετε μικρά γλαστράκια που θα κρεμάσετε από κομμάτια ξύλου σε χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο ή για πιο εύκολη λύση χριστουγεννιάτικα στολίδια με αριθμούς.

Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο χειροποιητο

Αυτή τη χρονιά πάρτε και εσείς μέρος σε κάποιο χριστουγεννιάτικο bazaar. Βοηθήστε το σύλλογο, την ομάδα, το σχολείο σας στη συγκέντρωση χρημάτων για καλό σκοπό φτιάχνοντας έναν μοναδικό πάγκο με χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με οικονομικά υλικά. Κάντε τη διαφορά στο χριστουγεννιάτικο bazaar.

[print_link]