ideas for shop window christmas decoration

6 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας

Έφτασε η πιο γιορτινή εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα! Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τους καταστηματάρχες να κάνουν μια καλή διακόσμηση βιτρίνας και παρουσίαση εμπορευμάτων για να προσελκύσουν το κοινό τους. Κάντε μια φαντασμαγορική διακόσμηση βιτρίνας μαγαζιού στολίζοντας από άκρη σε άκρη και βάλτε το μαγαζί σας μέσα στο γιορτινό πνεύμα. Εδώ, σας προτείνουμε μια λίστα από ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας με τα πιο πρωτότυπα υλικά για διακόσμηση βιτρίνας.

Παραδοσιακός χριστουγεννιάτικος στολισμός κόκκινο – πράσινο

Οι παραδοσιακές διακοσμήσεις καθιστούν πάντα το χώρο γλυκό και ζεστό. Ποιοι είναι οι τρόποι για το χριστουγεννιάτικο στήσιμο βιτρίνας με έναν παραδοσιακό τρόπο; Παίξτε ιδιαίτερα με το κλασικό σκωτσέζικο καρώ τόσο στα χριστουγεννιάτικα στολίδια όσο και στις κορδέλες και τα ράνερ. Στολίστε σε διάφορα σημεία κουδουνάκια και κουκουνάρια και στη συνέχεια γεμίστε ξύλινα κουτιά με αποξηραμένα λουλούδια και ζαχαρωτά. Αναπόσπαστο κομμάτι της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σας να είναι χριστουγεννιάτικες φιγούρες όπως καρυοθραύστες και χριστουγεννιάτικες πινακίδες.

ιδεες για χριστουγεννιατικη διακοσμηση βιτρινας

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας σε κόκκινο – λευκό

Μια από τις ιδέες για χριστουγεννιάτικο διακόσμηση βιτρίνας είναι το κόκκινο και το λευκό. Κάντε το κατάστημα σας χαρούμενο και ζεστό, διακοσμώντας το με τα πιο ευχάριστα χρώματα της χριστουγεννιάτικης σεζόν. Τα υλικά για διακόσμηση βιτρίνας θα κυμαίνονται εξ’ ολοκλήρου στο φίνο συνδυασμό αυτών των δυο αποχρώσεων. Κόκκινες γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες, λευκά κεριά με κόκκινες κορδέλες, λευκά κουδουνάκια και μπόλικο γκι. Ολοκληρώστε τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες καταστημάτων με χριστουγεννιάτικα ζώα όπως άσπρα ελάφια και δέντρα με berries.

ιδεες για χριστουγεννιατικη διακοσμηση βιτρινας

Παιδικός χριστουγεννιάτικος στολισμός βιτρίνας

Στις ιδέες για βιτρίνες καταστημάτων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων συγκαταλέγεται και ο παιδικός στολισμός. Δώστε ένα παιχνιδιάρικο και γιορτινό ύφος στη βιτρίνα του μαγαζιού σας, συνδυάζοντας βεραμάν και ροζ χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και πλαστικές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Στολίστε επίσης με στολίδια με παιδικά σχέδια και φτιάξτε γιρλάντες από κορδέλες στις ίδιες αποχρώσεις. Χιονάνθρωποι με παιδικές φάτσες, λευκά δεντράκια και εταζέρες με μάρσμαλοους θα δώσουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα για τη διακόσμηση βιτρίνας και παρουσίαση εμπορευμάτων σας. Αυτή η διακόσμηση βιτρίνας είναι ιδανική για καταστήματα με παιδικά ή βρεφικά είδη

χριστουγεννιατικη διακοσμηση ροζ βεραμαν βιτρινα

Λευκή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Μια κλασική αλλά αρκετά φαντασμαγορική επιλογή από τις ιδέες διακόσμησης καταστημάτων είναι η απολύτως λευκή και χιονισμένη διακόσμηση. Για μια ιδιαίτερα παγωμένη και γιορτινή ατμόσφαιρα επιλέξτε λευκά χριστουγεννιάτικα στολίδια και χιονονιφάδες. Στολίστε τη βιτρίνα σας με ασημί λεπτομέρειες σε κορδέλες και πιατέλες και γυάλινα κηροπήγια. Ολοκληρώστε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας σας με μπόλικο τεχνητό χιόνι, ζώα όπως πολικές αρκούδες, λευκές αλεπούδες, χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα και άλλα μεγάλα λευκά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

χριστουγεννιατικη διακοσμηση βιτρινας λευκο παγο

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με θέμα «Παγώνι»

Αν ψάχνετε για ένα υπέροχο και εντυπωσιακό θέμα για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας μαγαζιού, γιατί να μην επιλέξετε στολισμό με θέμα το παγώνι; Αποτελεί μια από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για βιτρίνες καταστημάτων και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε! Θα χρειαστείτε τεχνητά φτερά παγωνιού καθώς και κορδέλες στο ίδιο μοτίβο. Για αυτήν την επιλογή απαραίτητος συνδυασμός χρωμάτων είναι το πράσινο, το μπορντώ, το χρυσό και το καφέ τόσο στα χριστουγεννιάτικα στολίδια όσο και στις γιρλάντες και τα διακοσμητικά. Σας προτείνουμε μάλιστα να βάλετε στη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα σας και φιγούρες παγωνιών.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με θέμα παγώνι

Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας Lemax

Για μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας θα σου προτείναμε τα Lemax. Τα Lemax είναι μια τεράστια συλλογή από φωτιζόμενα σπιτάκια, σκηνικά με ήχο και κίνηση, φιγούρες και πολλά αξεσουάρ. Όλα μαζί συνθέτουν ένα απίστευτο χριστουγεννιάτικο χωριό που θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς. Χωρίς αμφιβολία, το μάτι του περαστικού θα πέσει πάνω τους!

Δημιουργήστε μια εορταστική ατμόσφαιρα σε όλο το μαγαζί σας  με απλές ιδέες Χριστουγέννων. Συλλάβετε την αληθινή μαγεία της εορταστικής περιόδου προσθέτοντας μερικές εορταστικές πινελιές που κάνουν τις μέρες ακόμα πιο χαρούμενες και αξέχαστες όλο το χειμώνα, πάντα ανάλογα με το στυλ και τον προϋπολογισμό σας.

[print_link]