Μοντέρνες Μπομπονιέρες Γάμου

Μοντέρνες Μπομπονιέρες Γάμου: 15 Πρωτότυπες Ιδέες

Ντύνεσαι νυφούλα και ψάχνεις ιδέες για μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου που θα κάνουν τη διαφορά όπως και ο υπόλοιπος γάμος; Ευτυχώς οι επιλογές είναι πάρα πολλές και υπόσχονται να εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο. Μια ιδιαίτερη μπομπονιέρα γάμου χειροποίητη πάντα θα εκτιμηθεί περισσότερο και θα κρατηθεί σαν αναμνηστικό από τους καλεσμένους σου. Για αυτό και εμείς σου παρουσιάζουμε μερικές μπομπονιέρες γάμου πρωτότυπες για μοντέρνο γάμο.

Μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου με μίνι καμπάνες

Οι μίνι καμπάνες ή τουρτιέρες ανήκουν ψηλά στις τάσεις για αυτό και δε θα μπορούσαμε να μη τη συμπεριλάβουμε στις ιδέες για μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου. Βάλε μέσα μικρά λουλουδάκια και φτιάξε χειροποίητες κατασκευές «Bella». Εναλλακτικά κρέμασε, εσωτερικά μεταλλικά διακοσμητικά μπομπονιέρας, όπως είναι οι βέρες. Έπειτα διακόσμησε τις με κορδέλες και τούλι.

Μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου με μίνι τουρτιέρες

Μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου με φοντανιέρες

Μια παραλλαγή της προηγούμενης πρότασης μας είναι με φοντανιέρες ή βαζάκια. Είναι ιδανικές για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου και να είσαι σίγουρη ότι οι καλεσμένοι σου θα τις χρησιμοποιήσουν και μετά το πέρας του γάμου.

Μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου με μίνι φοντανιέρες

Μπομπονιέρες με γυάλινους σωλήνες για μοντέρνο γάμο

Για ένα γάμο με ρουστίκ στυλ μια από τις ιδέες για μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου είναι με γυάλινους σωλήνες και στάχυα. Επίλεξε 2 διαφορετικούς δοκιμαστικούς σωλήνες. Στον ένα βάλε τα κουφέτα – βότσαλα και στον άλλο λίγο στάχυ ή λεβάντα. Κόλλησε τους μεταξύ τους και δέσε τους με κορδέλες.

μοντέρνες μπομπονιέρες με γυάλινους σωλήνες

Μοντέρνα μπομπονιέρα με βότσαλο και διακοσμητικά

Για έναν πιο καλοκαιρινό γάμο θα σου προτείναμε τη χειροποίητη μπομπονιέρα γάμου με βότσαλο και διακοσμητικά. Διακόσμησε τα βότσαλα με διακοσμητικά μπομπονιέρας γάμου, χρωματιστά σύρματα, κορδέλες και κορδόνια. Έπειτα, συμπλήρωσε ένα μικρό πουγκί με κουφέτα.

Μοντέρνα μπομπονιέρα με βότσαλο και διακοσμητικά

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου με βότσαλο και κοχύλια

Για ένα μοντέρνο και καλοκαιρινό γάμο θα σου προτείναμε σίγουρα τα βότσαλα με τα κοχύλια. Κόλλησε πάνω στο βότσαλο κοχύλια και πέρλες. Έπειτα διακόσμησε τα κουφέτα σου σε ένα κομμάτι τούλι. Είναι μια εντυπωσιακή επιλογή αν ψάχνεις μοντέρνες ιδέες για καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου. Πέραν, όμως, από αυτό θα μείνουν και σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου!

Μπομπονιέρα γάμου με φελλό

Μια από τις πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου 2019 που συνεχίζει να κάνει πάταγο και το 2020 είναι με φελλό. Αρχικά, διάλεξε χωνάκια γάμου από φελλό. Στη συνέχεια, φτιάξε χειροποίητο κούμπωμα κολλώντας διακοσμητικό της αρεσκείας σου στη μέση της μπομπονιέρας και μια θηλιά από κέρινο κορδόνι στην άκρη του φελλού.

Μπομπονιέρα γάμου με φελλό

Μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου με γλαστράκι

Μια πρωτότυπη ιδέα για μπομπονιέρες γάμου είναι οι γλαστρούλες. Διάλεξε μεταλλικά κασπώ για τις γλαστρούλες ή τύλιξε τις με λινάτσα αν θέλεις ένα πιο ρουστίκ αποτέλεσμα. Έπειτα δέσε ένα τούλινο πουγκί με μερικά κουφέτα γάμου. Μπορείς να επιλέξεις φυτά όπως ο βασιλικός ή πιο ανθεκτικά λουλούδια όπως παχύφυτα ή λεβάντα. Είναι ιδανική ιδέα αν ψάχνεις μπομπονιέρες αντικείμενα.

Μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου με γλαστράκι

Πρωτότυπη μπομπονιέρα γάμου με κερί

Φτιάξε χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου κηροπήγια. Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου αρωματικά κεριά ή να τα πάρεις έτοιμα σε votive. Δέσε σε ένα μικρό πουγκί τα κουφέτα σου και διακόσμησε το πάνω στο ποτήρι κεριού με μία υπέροχη κορδέλα. Οι καλεσμένοι σου θα κρατήσουν το κερί και η φλόγα που θα καίει θα συμβολίζει την αγάπη σου με τον σύντροφο σου.

Πρωτότυπη μπομπονιέρα γάμου με κερί

Μπομπονιέρες γάμου με σαπουνάκια

Η μπομπονιέρα με σαπουνάκι είναι μια εύχρηστη και εντυπωσιακή ιδέα για εναλλακτικές μπομπονιέρες. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο γιατί είναι μια εντυπωσιακή πρόταση αλλά και επειδή οι καλεσμένοι σου σίγουρα θα χρησιμοποιήσουν το σαπουνάκι και μετά το γάμο. Επίλεξε, λοιπόν, σαπουνάκια με μυρωδιές και διακόσμησε τα σε όμορφα πουγκιά γάμου. Να είσαι σίγουρη ότι όλοι θα εντυπωσιαστούν!

Μπομπονιέρες γάμου με σαπουνάκια

Γυάλινες μπομπονιέρες γάμου με μπουκαλάκια

Για γυάλινες μπομπονιέρες γάμου τα υλικά που θα χρειαστείς είναι γυάλινα μπουκαλάκια. Μπορείς να τα γεμίσεις με παραδοσιακό λικέρ, ποτό ή λάδι. Έπειτα διακόσμησε τα με κορδόνι λινάτσας αν είναι ρουστίκ γάμος ή με δαντέλες και σατέν κορδέλες αν θέλεις vintage μπομπονιέρες γάμου.

Γυάλινες μπομπονιέρες γάμου με μπουκαλάκια

Κρεμαστές μπομπονιέρες για μοντέρνο γάμο

Μια ιδέα για καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου με μοντέρνες πινελιές είναι με κορδόνι και μεταλλικό καραβάκι. Τι θα χρειαστείς για αυτές τις κατασκευές γάμους; Χοντρά κορδόνια στις αποχρώσεις που θέλεις και μικρά διακοσμητικά. Αρχικά φτιάξε έναν ναυτικό κόμπο με το χοντρό κορδόνι. Έπειτα, κόλλησε πάνω κορδόνια, ματάκια και μεταλλικά καραβάκια. Τέλος, κρέμασε τα κουφέτα σου. Είναι μια πολύ εντυπωσιακή και απλή κατασκευή, ιδανική αν ψάχνεις μπομπονιέρες γάμου οικονομικές.

Κρεμαστές μπομπονιέρες για μοντέρνο γάμο

Μοντέρνα μπομπονιέρα πουγκί Mr & Mrs

Μια οικονομική λύση για ένα μοντέρνο γάμο είναι η μπομπονιέρα πουγκί. Επίλεξε πουγκιά γάμου με μοντέρνο σχέδιο Mr & Mrs και μαύρες πινελιές. Δέσε τα με κορδόνια στις ίδιες αποχρώσεις και οι DIY μπομπονιέρες γάμου είναι έτοιμες, τόσο εύκολα και απλά!

Μοντέρνα μπομπονιέρα πουγκί Mr & Mrs

Μοντέρνες μπομπονιέρες για χριστουγεννιάτικο γάμο

Αν πάλι έχεις επιλέξει να κάνεις χριστουγεννιάτικο γάμο θα σου συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Γέμισε τις με χρυσόσκονες και κομφετί. Πρόσθεσε χριστουγεννιάτικες κορδέλες και υφάσματα καθώς και μικρά διακοσμητικά. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως γιορτινό και φαντασμαγορικό!

Μοντέρνες μπομπονιέρες για χριστουγεννιάτικο γάμο

Χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με τελάρο κεντήματος

Το τελάρο κεντήματος είναι ένα ανερχόμενο υλικό για τις μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου. Μπορείς είτε να φτιάξεις ανοιξιάτικο διακοσμητικό στεφάνι με λουλούδια, είτε να φτιάξεις ρομαντική ονειροπαγίδα είτε vintage διακοσμητικό. Ό,τι και να επιλέξεις θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με τελάρο κεντήματος

Τροπική μπομπονιέρα γάμου

Τέλος, ο τροπικός γάμος ανεβαίνει καταλαμβάνει ολοένα και περισσότερο τη τάση με την υψηλότερη ζήτηση για αυτό θα πρέπει να φτιάξεις και την ανάλογη DIY μπομπονιέρα. Επίλεξε τροπικά πουγκιά, χάρτινα κουτάκια ή υφάσματα γάμου και φτιάξε χρωματικά ζωηρές μπομπονιέρες για το γάμο σου. Επίλεξε, μάλιστα και τα αντίστοιχα πολύχρωμα κουφέτα!

Τροπική μπομπονιέρα γάμου

Οι κλασικές μπομπονιέρες έχουν τη γοητεία τους αλλά θες κάτι διαφορετικό. Αναλογίσου σε πόσους γάμους έχεις πάει και έχεις δει το ίδιο στυλ και λεπτομέρεια στις μπομπονιέρες γάμου. Για αυτό ήρθε η ώρα να κάνεις τη διαφορά και να φτιάξεις κάτι μοναδικό σε όποιο στυλ και αν έχεις επιλέξει να είναι η υπόλοιπη διακόσμηση DIY γάμου.

[print_link]