ιδέες για πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας

Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας: 10 Ιδέες

Τα Χριστούγεννα διαθέτουν μια μοναδική μαγεία που κατακλύζει τα σπίτια, τους δρόμους και κυρίως τα καταστήματα. Μια βόλτα στα μαγαζιά και μπορείς μονομιάς να νιώσεις το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες είναι πολλές και κυρίως παντού. Ποιες είναι, όμως, εκείνες που ξεχωρίζουν; Η πρωτοτυπία και η φαντασία είναι ίσως απαραίτητα «συστατικά» για μια πετυχημένη συνταγή. Αν φέτος ψάχνεις εκείνη τη πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σου έχουμε μερικές φανταστικές ιδέες.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας με Lemax

Μια από τις εντυπωσιακές ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων είναι με τις συλλεκτικές μινιατούρες Lemax. Φτιάξε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό από φωτιζόμενα σπιτάκια και κάνε τη διαφορά. Στήσε, μάλιστα, αυτήν την πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας σε διάφορα επίπεδα για ένα πιο αληθινό αποτέλεσμα. Επίλεξε σπιτάκια, σκηνικά και τρένα με ήχο, φως και κίνηση. Έπειτα συμπλήρωσε μερικές φιγούρες και το χριστουγεννιάτικο χωριό σου θα είναι έτοιμο να μαγνητίσει τα βλέμματα.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας με Lemax

Πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας με μεγάλα διακοσμητικά

Ο στολισμός βιτρίνας Χριστούγεννα γίνεται παιχνιδάκι με μερικά μεγάλα διακοσμητικά βιτρίνας. Γιγάντιοι καρυοθραύστες, καρέκλες του Άγιου Βασίλη, έλκηθρα και μεγάλα χριστουγεννιάτικα στεφάνια μπορούν να στολίσουν υπέροχα τη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα σου. Πρόσθεσε χριστουγεννιάτικες κάλτσες και σκούφους και μερικά στολίδια και χριστουγεννιάτικες άθραυστες μπάλες. Αυτή επιλογή ανήκει στις σχεδόν έτοιμες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες.

Πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας με μεγάλα διακοσμητικά

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας με μπούστα

Αυτή την ιδέα την συναντάμε πολύ στις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες εξωτερικού και ταιριάζει τέλεια σε καταστήματα με ρούχα και όχι μόνο. Επέλεξε μπούστα ή κούκλες διακοσμητικές και στόλισε τις χριστουγεννιάτικα. Φτιάξε φορέματα με χριστουγεννιάτικα κλαδιά, γιρλάντες και λαμπάκια. Συνδύασε τα με χριστουγεννιάτικα αστέρια κρεμαστά, στολίδια και χριστουγεννιάτικες μπάλες. Θα δώσεις μια εντυπωσιακή και συνάμα γιορτινή πινελιά στην βιτρίνα σου. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις και μεγάλες χριστουγεννιάτικες φιγούρες για να τις στολίσεις όπως σου αρέσει.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας με μπούστα

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας λεοπάρ

Την συναντάμε στις πιο hot ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021 δεν είναι άλλη από την ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με λεοπάρ λεπτομέρειες. Επίλεξε χριστουγεννιάτικες φιγούρες με λεοπάρ πινελιές και γιορτινές ενδυμασίες σε γήινους τόνους. Στο ίδιο στυλ θα είναι και τα χριστουγεννιάτικα ζωάκια που θα πλαισιώσουν την διακόσμηση σου: ελάφια, κουκουβάγιες, σκιουράκια κ.α. Συνδύασε τα με άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες και αστέρια με γούνα και λεοπάρ μοτίβο. Για μια ξύλινη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στόλισε ξύλινα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Ολοκλήρωσε τη με ρουστίκ υλικά για διακόσμηση βιτρίνας όπως είναι τα αποξηραμένα μήλα, λεμόνια και κανέλες. Τέλος, θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις λεοπάρ χαλάκια και γούνινα καλάθια σε γήινους τόνους.

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας λεοπάρ

Bebe χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας

Η παιδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας σε παστέλ χρωματισμούς είναι ιδανική για κατάστημα με παιχνίδια, παιδικά ρούχα και παπούτσια. Χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικες φιγούρες και χριστουγεννιάτικα ζώα σε λευκές και ροζ αποχρώσεις με μερικές glitter λεπτομέρειες για περισσότερη λάμψη. Πρόσθεσε πρωτότυπα κηροπήγια μακαρόν και συνδύασε τα με κρεμαστά αστέρια και χριστουγεννιάτικες μπάλες με glitter ή γούνινες. Για ένα πιο φαντασμαγορικό αποτέλεσμα στόλισε λευκό ή παλ ροζ χριστουγεννιάτικο δέντρο με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κρεμαστά στολίδια και χριστουγεννιάτικες μπάλες σε ροζ – γαλάζιες αποχρώσεις. Για τα χριστουγεννιάτικα υφάσματα προτίμησε σε ροζ και βεραμάν αποχρώσεις με fluffy υφή και λαμπερή παρουσίαση, όπως για παράδειγμα πούπουλα και παγιέτες.

Bebe χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας

Tropical χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας

Για τους τους αιώνια καλοκαιράκηδες θα προτείναμε την τροπική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας. Αποτελεί μια από τις πιο τολμηρές ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας και άρα μια από τις πιο πρωτότυπες! Οι χρυσοί ανανάδες και τα φλαμίνγκο με παγιέτες έχουν την τιμητική τους. Συνδύασε τα με στεφάνια και χριστουγεννιάτικα δέντρα από φτερά παγωνιού καθώς και με χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες παγώνι. Χρησιμοποίησε για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας μεγάλα χρυσά μπολ, μεταλλικά κασπώ και φανάρια απλά ή γεωμετρικά. Μη ξεχάσεις το ράνερ με παγέτες για περισσότερη λαμπρότητα!

Tropical χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μαύρη

Το μαύρο κατακτά ολοένα και περισσότερο την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μια ιδέα λοιπόν είναι να φτιάξεις το εποχικό στολισμό βιτρίνας με βασικό χρώμα το μαύρο. Για ένα πιο glam αποτέλεσμα συνδύασε το με χρυσό και πετρόλ για ένα πιο μίνιμαλ σκηνικό κάνε τον απλό συνδυασμό μαύρο – λευκό. Χρησιμοποίησε χρωματιστά χριστουγεννιάτικα δέντρα ολόλευκα ή μαύρα και στόλισε τα με το αντίστοιχο χρώμα. Διάλεξε χριστουγεννιάτικα υφάσματα με λαμπερές λεπτομέρειες, οι οποίες θα ταιριάζουν με τα χριστουγεννιάτικα αστέρια κρεμαστά. Πρόσθεσε μπόλικα λαμπάκια για περισσότερη ατμόσφαιρα.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μαύρη

«Παγωμένη» χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας Frozen

Αν θέλεις να φέρεις τις παγωμένες και χιονισμένες χώρες του Βορρά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας τότε επίλεξε ένα total white στολισμό. Χρησιμοποίησε λευκά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και ζώα: διακοσμητικές αρκούδες, πιγκουίνους και κουκουβάγιες. Κρέμασε από το χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου πρωτότυπες γυάλινες μπάλες που είναι σαν χιονισμένες, λευκά κρεμαστά αστέρια με glitter και χιονονιφάδες . Για μια χριστουγεννιάτικη cozy ατμόσφαιρα που θα ξεχωρίζει μόλις πέσει το φως του ήλιου διάλεξε λευκά φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Συνδύασε τα με γούνινα καλάθια γεμάτα με μπάλες. Φυσικά, για μια τέτοια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση θα χρειαστείς μπόλικο χιόνι.

«Παγωμένη» χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας Frozen

Vintage χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας χάλκινη

Το βενετσιάνικο στυλ επιστρέφει και έχει βάλει τα γιορτινά του με μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας που θα μαγνητίσει τα βλέμματα των περαστικών. Όλα κινούνται με βάση το χρώμα του κεχριμπαριού, που έκανε μια δυναμική επανεμφάνιση! Επίλεξε για την βιτρίνα του καταστήματος σου αρλεκίνους σε σκούρους αριστοκρατικούς χρωματισμούς. Πλαισίωσε, επίσης, τον στολισμό σου με μεταλλικά χρυσά φανάρια, βάζα και μεταλλικά κασπώ σε σχήμα αμφορέα τα οποία θα γεμίσεις με χριστουγεννιάτικα κλαδιά και λουλούδια, και κολοκύθες σε χρυσές – μπορντώ – πορτοκαλί αποχρώσεις. Έπειτα, χρησιμοποίησε κηροπήγια και χριστουγεννιάτικα κεριά στα ίδια χρώματα. Όσον αφορά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τις χριστουγεννιάτικες μπάλες χρησιμοποίησε σε καφέ – μπεζ – χάλκινους χρωματισμούς. Τέλος, διάλεξε μπορντώ χριστουγεννιάτικα υφάσματα με γιορτινά  χρυσά μοτίβα καθώς και χριστουγεννιάτικες γιρλάντες στους ίδιους τόνους.

Vintage χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας χάλκινη

Πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας Disco

Για το τέλος σου έχουμε μια φρέσκια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που δεν είναι άλλη από την χιονισμένη disco. Η χρωματική σου παλέτα θα κινείται κυρίως μεταξύ λευκού και  μωβ. Επίλεξε λευκά χριστουγεννιάτικα ζώα διακόσμησης και συνδύασε τα με ένα λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στόλισε το με πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες μπάλες ιριδέ και disco καθώς και με εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια στις ίδιες αποχρώσεις. Συνδύασε αυτά τα χριστουγεννιάτικα υλικά για στολισμό βιτρίνας με ασημένιους δίσκους, εταζέρες και γυάλες.  Φυσικά, το απαραίτητο υλικό για μια τέτοια μοντέρνα γιορτινή διακόσμηση δεν είναι άλλο από μπόλικο χιόνι.

Πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας Disco

Το μυστικό για μια πετυχημένη και άκρως χριστουγεννιάτικη διακόσμηση επαγγελματικού χώρου και βιτρίνας είναι η φαντασία και το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Επιστράτευσε αυτά τα δύο και είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξεις κάτι μοναδικό που θα μαγνητίζει τους περαστικούς.

[print_link]