φθινοπωρινη διακοσμηση βεραντας οικονομικη

Φθινοπωρινή Διακόσμηση Μπαλκονιού: Ιδέες για Αλλαγή

Οι φθινοπωρινές μέρες είναι ακόμα ιδανικές για να απολαύσουμε ένα ποτήρι καφέ ή ένα σνακ μέσα στο σπίτι ή ακόμα και στο μπαλκόνι ή στη βεράντα μας. Αφού, λοιπόν, μεριμνήσουμε για τη φθινοπωρινή διακόσμηση σαλονιού, είναι καιρός να δημιουργήσουμε και μια αντίστοιχη φθινοπωρινή διακόσμηση βεράντας που θα δώσει στον εξωτερικό μας χώρο την απαραίτητη χουχουλιάρικη διάθεση. Εδώ θα βρεις μερικές ιδέες για μια όμορφη και ζεστή φθινοπωρινή διακόσμηση μπαλκονιού με απλές αλλαγές.

Φθινοπωρινή διακόσμηση με φλοκάτες και κουβέρτες

Κάνε στην άλλοτε καλοκαιρινή σου γωνίτσα, μια ανανέωση μπαλκονιού που θα απολαμβάνεις τις φθινοπωρινές μέρες. Για μια cozy φθινοπωρινή διακόσμηση μπαλκονιού στρώσε μικρά χαλάκια και μοκέτες κάτω δίνοντας μια ζεστή πινελιά στη διακόσμηση βεράντας. Έπειτα τοποθέτησε με όμορφο τρόπο μικρές κουβερτούλες στο καθιστικό εξωτερικού χώρου για τις δροσερές μέρες που διέπουν το φθινόπωρο.

Φθινοπωρινή διακόσμηση με φλοκάτες και κουβέρτες

Διακόσμηση μπαλκονιού με φαναράκια

Η διακόσμηση βεράντας με φαναράκια είναι από τις βασικές φθινοπωρινές προτάσεις. Επίλεξε φανάρια σε διάφορα μεγέθη και σχέδια και είτε γέμισε τα με φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως κουκουνάρια και αποξηραμένα είτε βάλε απλώς μερικά κεριά. Έπειτα διακόσμησε τα κατά τόπους σε όλο το μπαλκόνι. Αν πάλι πιάνουν τα χέρια σου, μια από τις κατασκευές για μπαλκόνι είναι τα φθινοπωρινά φαναράκια από βαζάκια του γλυκού. Φτιάξε τα με εύκολα υλικά και διακόσμησε το τραπέζι του μπαλκονιού σου.

Φθινοπωρινά φανάρια

Φθινοπωρινή διακόσμηση με votive και κεριά

Φτιάξε μια όμορφη και χαλαρή φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζιού επιλέγοντας διάφορα κεριά και votive για τη διακόσμηση βεράντας. Να είσαι σίγουρη ότι θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις τις στιγμές του φθινοπώρου.

Φθινοπωρινή διακόσμηση με votive και κεριά

Φθινοπωρινή διακόσμηση μπαλκονιού με λαμπάκια

Για την φθινοπωρινή διακόσμηση μπαλκονιού θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις και λαμπάκια. Διακόσμησε τα είτε κατά μήκος των κάγκελων, είτε στον τοίχο ή ακόμα και σε κάποιο γεωμετρικό φανάρι!

Φθινοπωρινή διακόσμηση μπαλκονιού με λαμπάκια

Φθινοπωρινή διακόσμηση με πέργκολα

Δημιούργησε μια πανέμορφη διακόσμηση μπαλκονιού με πέργκολα. Διακόσμησε την είτε με κασπώ γεμάτα με φθινοπωρινά λουλούδια είτε με λαμπάκια δημιουργώντας μια ατμοσφαιρική γωνίτσα. Μπορείς επιπλέον να δημιουργήσεις και μια διακόσμηση μπαλκονιού με κουρτίνες ή υφάσματα που θα μοιάζει με αυτές των περιοδικών.

Φθινοπωρινή διακόσμηση με πέργκολα

Καφάσια με κολοκύθες

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε, και τις κολοκύθες στη φθινοπωρινή διακόσμηση μπαλκονιού. Επίλεξε διακοσμητικές κολοκύθες σε διάφορα μεγέθη και τοποθέτησε τις επιμελώς ατημέλητα μέσα σε καφάσια. Πρόκειται για ιδανική και κυρίως οικονομική ιδέα και για φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού αλλά και για χειμώνα.

Καφάσια με κολοκύθες

Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και επιστράτευσε όλο σου το μεράκι για να φτιάξεις μια μοναδική φθινοπωρινή διακόσμηση μπαλκονιού που θα απολαμβάνεις μόνη ή με παρέα τις δροσερές φθινοπωρινές μέρες που έρχονται!

[print_link]