Αγορά μπομπονιέρας online Πως να επιλέξω;

Αγορά μπομπονιέρας online: Πώς να ξεκινήσω

Ο γάμος και κοροναϊός είναι η νέα πραγματικότητα για τις bride to be και πρέπει να προσαρμοστούμε. Στην περίπτωση, λοιπόν, που έχεις επιλέξει να κάνεις μια οργάνωση γάμου από το σπίτι τότε πολλές από τις αγορές σου θα γίνονται online. Όσον αφορά τώρα τις μπομπονιέρες γάμου μπορείς είτε να ξεκινήσεις να τις φτιάχνεις για να είναι έτοιμες όταν τελικά γίνει ο γάμος είτε να τις προσφέρεις ακόμα και σαν μπομπονιέρα – αναμνηστικό μαζί με την επιστολή ακύρωσης του γάμου. Ό,τι και να επιλέξεις είμαστε μαζί σου και είμαστε εδώ για να κάνουμε την αγορά μπομπονιέρας online, εύκολη υπόθεση.

Έμπνευση για τις μπομπονιέρες από τα social media

Αρχικά, πριν προβείς στην αγορά μπομπονιέρας online σέρφαρε στο διαδίκτυο για να πάρεις φρέσκες ιδέες για DIY μπομπονιέρες γάμου. Μπορείς να ανακαλύψεις νέες τάσεις γάμου, πρωτότυπες επιλογές και πολλά άλλα μικρά διαμαντάκια με μια περιήγηση στα social media. Το υλικό είναι απεριόριστο αφού μπορείς να βρεις όλα για τον γάμο και την οργάνωση του.

Έμπνευση για τις μπομπονιέρες από τα social media

Έρευνα αγοράς για DIY μπομπονιέρες γάμου

Και αφού κατασταλάξεις για το πως θες τις DIY μπομπονιέρες γάμου σου σειρά έχει η έρευνα αγοράς για τα υλικά μπομπονιερών. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις οικονομικές ευκαιρίες που θα σου δώσουν ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα με μπομπονιέρες που θα καταπλήξουν.

Έρευνα αγοράς για DIY μπομπονιέρες γάμου

Βάση μπομπονιέρας γάμου

Αν αναρωτιέσαι τι υλικά χρειάζεσαι για τις μπομπονιέρες, το πρώτο υλικό που θα πρέπει να επιλέξεις είναι η βάση που θέλεις να έχει η μπομπονιέρα σου. Αυτή μπορεί να είναι πουγκιά, κουτάκια, βαζάκια ή κομμένα υφάσματα όπως δίχτυ για μπομπονιέρες. Αποφάσισε από τι υλικό θέλεις να αποτελείται και τι χρώματα θέλεις να συνδυάσεις στα μπομπονιέρες υλικά. Σου συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή με τις διαστάσεις για να έχεις το ακριβές αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Βάση μπομπονιέρας γάμου

Κορδέλες και κορδόνια για μπομπονιέρες γάμου

Σειρά έχουν οι κορδέλες και τα κορδόνια που θα τυλίξουν όμορφα τις DIY μπομπονιέρες του γάμου σου. Και σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να αποφασίσεις το υλικό και τα χρώματα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Επίσης θα σε συμβουλεύαμε να αγοράσεις όλη την απαραίτητη ποσότητας κορδέλας που θα χρειαστείς εφάπαξ. Είναι συχνό φαινόμενο να υπάρχουν μικρές χρωματικές διαφορές από παρτίδα σε παρτίδα κάτι που θα αλλοιώσει το ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Κορδέλες και κορδόνια για μπομπονιέρες γάμου

Διακοσμητικά για μπομπονιέρες γάμου

Έπειτα τα διακοσμητικά μπομπονιέρας είναι από τα πιο βασικά υλικά για μπομπονιέρες. Ανάλογα με το θέμα του γάμου και το γούστο σου επίλεξε και τα αντίστοιχα διακοσμητικά. Καραβάκια, λουλουδάκια, κοχύλια, μεταλλικά ή ξύλινα διακοσμητικά είναι μερικές από τις επιλογές σου.

Διακοσμητικά για μπομπονιέρες γάμου

Κουφέτα γάμου

Τέλος, πρέπει να διαλέξεις τα κουφέτα που θα βάλεις στις μπομπονιέρες σου. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα κουφέτα του γάμου σου, την πώληση και τις συνθήκες που διατηρούνται. Η δικιά μας συμβουλή είναι να μην αγοράσεις χύμα κουφέτα αλλά σε συσκευασίες. Έπειτα επίλεξε μαγαζιά με άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως το δικό μας, για τη δική σου ασφάλεια αλλά και των καλεσμένων σου.

Κουφέτα γάμου αγορά online

Αυτές ήταν τα πρώτα βασικά βήματα για να κάνεις σωστά την αγορά μπομπονιέρας online και να κλέψεις τις εντυπώσεις με τις χειροποίητες κατασκευές σου. Το ίδιο ισχύει και για τα προσκλητήρια γάμου και για όλο τον υπόλοιπο DIY στολισμό γάμου. Άσε τη φαντασία σου να δουλέψει και είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξεις κάτι μοναδικό.

[print_link]