Θέματα γάμου 2020 5+1 Ιδέες

Θέματα γάμου 2020: 5+1 Ιδέες

Είπες το μεγάλο ναι και ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα; Συγχαρητήρια! Η μέρα του γάμου είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές για ένα ζευγάρι για αυτό όλα πρέπει να είναι όπως τα έχεις φανταστεί. Έχεις, λοιπόν, ονειρευτεί ένα γάμο εμπνευσμένο από τις πιο hot τάσεις που θα αφήσει εποχή; Είσαι στο σωστό μέρος! Ενημερωθήκαμε για τα trend του DIY γάμου 2020 και σου παρουσιάζουμε αναλυτικά τα πιο hot θέματα γάμου 2020 ώστε να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

Μοντέρνος φλοράλ γάμος

Ένα από τα θέματα γάμου 2020 που ήρθε για να μείνει είναι ο μοντέρνος φλοράλ γάμος. Πολλές νέες νυφούλες τον προτίμησαν ήδη για γάμο άνοιξη 2020. Μη φοβηθείς να κάνεις έντονους συνδυασμούς χρωμάτων με χρυσές σικ πινελιές. Για μια μοντέρνα διακόσμηση γάμου σαν και αυτή επίλεξε γεωμετρικά φανάρια, γυάλινες καμπάνες και χρυσές πιατέλες. Στόλισε στο τραπέζι ευχών αλλά και στο πάρτυ γάμου γυάλινα βάζα διακόσμησης σε διάφορα σχέδια και μεγέθη με λουλούδια σε έντονα χρώματα όπως το ροζ, το κίτρινο και το πορτοκαλί. Πρόσθεσε σε αυτό το ύφος γάμου, διακοσμητικά από πλεξιγκλάς για να φτιάξεις έναν φαντασμαγορικό και ταυτόχρονα μοντέρνο στολισμό γάμου. Για περισσότερη λεπτομέρεια κρέμασε και χρυσή γιρλάντα Mr & Mrs. Τέλος, συμπεριέλαβε στη διακόσμηση και τις DIY μπομπονιέρες γάμου σου, διαλέγοντας πλεξιγκλάς διακοσμητικά για μπομπονιέρες.

Θέματα γάμου 2020 Μοντέρνος φλοράλ γάμος

Μαροκινός γάμος 2020

Αν ακόμα αναρωτιέσαι τι θέμα γάμου να διαλέξω, σου έχουμε τη λύση και είναι φαντασμαγορική! Δεν λέμε τίποτα άλλο από έναν boho μαροκινό γάμο με έθνικ στοιχεία που θυμίζει κάτι από το Χίλιες και Μια Νύχτες. Για μια τέτοια διακόσμηση γάμου συνδύασε χρώματα όπως το μπορντώ, το μπεζ και το χρυσό δίνοντας ένα μαγευτικό αποτέλεσμα στην boho διακόσμηση γάμου. Έπειτα, διάλεξε μεταλλικά μαροκινά φανάρια και συνδύασε τα με χρυσά κηροπήγια, μπωλ και βάζα. Πρόσθεσε ξύλινες εταζέρες και χρυσά γυάλινα κουτιά για να προσφέρεις τα κουφέτα γάμου. Φυσικά, ένας τέτοιος στολισμός γάμου θέλει και τα ανάλογα υφάσματα. Για αυτό συνδύασε υφάσματα σε μπορντώ χρώμα με μεταλλικά χρυσά σουπλά με μαροκινό μοτίβο.

Μαροκινός γάμος 2020

Vintage γάμος 2020

Ο vintage ρομαντικός γάμος παραμένει all time classic  ενώ και φέτος βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων. Χρησιμοποίησε γυάλινα είδη όπως vintage βάζα με βρυσάκι, καμπάνες και κρυστάλλινες τουρτιέρες. Πρόσθεσε κηροπήγια και φανάρια δίνοντας περισσότερη ρομαντική ατμόσφαιρα που θυμίζει περασμένες εποχές. Φτιάξε με τα χεράκια σου έναν ρομαντικό στολισμό εκκλησίας γάμου αλλά και δεξίωσης επιλέγοντας υφάσματα από δαντέλα και συνδύασε τα με λευκά διακοσμητικά πουλιά και γιρλάντες. Φτιάξε και τις ανάλογες vintage μπομπονιέρες γάμου. Μια ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά κουτάκια γάμου ή και γυάλινα βαζάκια γλυκού φοντανιέρες. Για κάτι πιο οικονομικό διάλεξε τούλι με κορδέλες, φτερά και στρας. Το αποτέλεσμα θα είναι η επιτομή του ρομαντισμού.

Vintage γάμος 2020

Θέμα γάμου ελιά

Σε μια χώρα σαν τη δική μας που ο καρπός της ελιάς, συναντάται σε όλη την οικουμένη πως θα μπορούσε να μη συγκαταλέγεται στα θέματα γάμου 2020; Ξεκινώντας από προσκλητήρια γάμου 2020, προϊδέασε τους καλεσμένους σου φτιάχνοντας με τα χεράκια σου ή εκτυπώνοντας προσκλητήρια με θέμα την ελιά. Μετά σειρά έχει ο ανθοστολισμός. Θα σου προτείναμε να κινηθείς ξεκάθαρα σε κλαδιά ελιάς συνδυασμένα με άλλα πράσινα κλαδιά και λευκές λεπτομέρειες. Χρησιμοποίησε υφάσματα ράνερ σε λαδί χρώμα και πρόσθεσε από πάνω δαντέλα σε λευκό ή εκρού χρώμα. Ύστερα επίλεξε πιατέλες, ξύλινους δίσκους ή λευκά διακοσμητικά. Βάλε σε χρωματιστές ή γυάλινες εταζέρες γλυκά και κέρασε τους καλεσμένους σου δροσερά αφεψήματα από γυάλες με βρυσάκι. Διάλεξε επίσης κηροπήγια και φανάρια μικρά για τον στολισμό σου. Για περισσότερη λεπτομέρεια γέμισε γυάλες με κουφέτα σε λαδί αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα θα θυμίζει ελληνική ύπαιθρο και όλοι οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν!

Θέματα γάμου 2020 Θέμα γάμου ελιά

Boho γάμος 2020 με μακραμέ

Ένας άλλος πρωτότυπος στολισμός γάμου είναι ο boho σε γήινους τόνους, με μακραμέ. Για τη διακόσμηση σου διάλεξε ξύλινα φανάρια και ψάθινα καλάθια. Συνδύασε τα με αποξηραμένα λουλούδια – καλάμια, στάχυα, κλαδιά babala και pampas grass. Έπειτα κρέμασε διακοσμητικά και στρώσε σουπλά μακραμέ. Μια από τις ιδέες για οργάνωση γάμου με boho θέμα είναι να γεμίσεις κρυστάλλινες φοντανιέρες με πεντανόστιμα κουφέτα και να χρησιμοποιήσεις για τα γλυκά σου ξύλινους δίσκους και τουρτιέρες.

Boho γάμος 2020

Γάμος σε μπλε χρώμα

Τέλος, η Pantone Color Institute ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς 2020 και είναι το Classic Blue! Πάρε λοιπόν έμπνευση για να είναι ο γάμος 2020 σε μπλε χρώμα κλασικό φαντασμαγορικός και ανεπανάληπτος. Για το στολισμό της εκκλησίας και όχι μόνο χρησιμοποίησε υφάσματα – ράνερ σε μπλε χρώμα και συνδύασε τα με  λευκό, κίτρινο ή πράσινο. Αν θέλεις ένα πιο μοντέρνο γάμο χρησιμοποίησε γεωμετρικά φανάρια και συνθέσεις λουλουδιών με μπλε πινελιές. Αν πάλι θέλεις ένα vintage αποτέλεσμα θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις φανάρια και κηροπήγια σε χρυσές αποχρώσεις παλιού τύπου. Για το candybar χρησιμοποίησε μεταλλικά καλάθια που θα γεμίσεις με λευκά – μπλε μάρσμελλοους και γυάλες με καπάκι τις οποίες θα γεμίσεις με κουφέτα. Τέλος, στη δεξίωση γάμου μπορείς να χρησιμοποιήσεις σεμεδάκια για να θυμίζει κάτι από νησιωτικούς γάμους με μπλε στοιχεία. Συνδύασε λευκά ή μπλε πορσελάνινα σερβίτσια και ασορτί κηροπήγια ή φανάρια που θα δένουν αρμονικά με την γιρλάντα λουλουδιών κατά μήκος στο γαμήλιο τραπέζι.

Θέματα γάμου 2020 Γάμος σε μπλε χρώμα

Ήρθε η μεγάλη στιγμή που θα επισημοποιήσεις την σχέση σου με το άλλο σου μισό και αυτό δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από μοναδικό και ανεπανάληπτο. Για αυτό με αγάπη, μεράκι και μπόλικη φαντασία, είμαστε σίγουροι, ό,τι θα δημιουργήσεις ένα DIY γάμο που θα μείνει στην ιστορία!

[print_link]