bachelorette-party

Bachelorette Party: Οργάνωση και συμβουλές για την κουμπάρα

Το  Bachelorette Party γνωστό και ως Hen’s Party είναι αναμφισβήτητα το πιο συναρπαστικό πάρτι που γίνεται πριν παντρευτεί η νύφη.  Πρόκειται για το μπάτσελορ πάρτυ της νύφης, ένα αμερικανικό έθιμο που πλέον γίνεται και στη χώρα μας.  Το Bachelorette Party είναι το εργένικο πάρτυ που οργανώνουν η κουμπάρα και οι φίλες της νύφης για να γιορτάσουν για τελευταία φορά την εργένικη ζωή της νύφης.

Ως κουμπάρα μπορείς να οργανώσεις μια μοναδική έξοδο είτε για φαγητό είτε για ποτό και ξεφάντωμα. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις να γιορτάσετε πιο «χάλαρα» εκείνη την ημέρα, αυτό εξαρτάται και από τη νύφη, σε κάποιο spa ή σε κάποιο διήμερο ταξίδι οπού θα προσφέρει χαλάρωση πριν τη μεγάλη μέρα!

Ως συνήθως το μπάτσελορ πάρτυ γίνεται λίγες εβδομάδες πριν απ’ τη μεγάλη μέρα του γάμου ώστε να προετοιμάσει τη νύφη για τον ερχομό της!

Είναι γεγονός ότι η νύφη εκείνες τις μέρες έχει πολύ άγχος και πίεση για τις προετοιμασίες του γάμου της. Προσπάθησε ως κουμπάρα να τη χαλαρώσεις απ’ το πιεσμένο πρόγραμμα της και να της διοργανώσεις ένα αξέχαστο Bachelorette Party. Παρακάτω σου έχουμε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στην οργάνωση.

  1. Ορίστε έγκαιρα την ημερομηνία του Bachelorette Party

Το Bachelorette Party γίνεται ως συνήθως τέσσερις με έξι εβδομάδες πριν την μεγάλη μέρα του γάμου. Συνήθως τα μπάτσελορ πάρτυ οργανώνονται “κρυφά” από τη νύφη. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να συζητήσεις με τη νύφη την επιλογή των φίλων της και αν θα επιθυμούσε κάτι συγκεκριμένο για το Bachelorette Party της, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως!

Στο Bachelorette Party προσκαλούνται οι στενές φίλες της νύφης αλλά και κάποιες γυναίκες απ’ την οικογένεια της (αδελφές, ξαδέλφες κλπ). Συνηθίζεται η κουμπάρα με τις φίλες της νύφης να μοιράζονται τα έξοδα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό οι καλεσμένες του Bachelorette Party να ενημερωθούν σχετικά νωρίς για να προϋπολογίσουν τα χρήματα που θα ξοδέψουν. Στείλτε ένα κοινό μήνυμα στις καλεσμένες, οπού θα αναφέρει την τελική ημερομηνία που θα πρέπει να σας απαντήσουν εάν θα έρθουν στο πάρτι.

  1. Δώρο της νύφης

Εκείνο το βράδυ η κουμπάρα ετοιμάζει ένα πακέτο για τη νύφη σε χρωματισμούς φούξια, ροζ οπού μέσα βάζει διάφορα δωράκια. Αρχικά πρέπει να περιέχει ένα δώρο μεγάλης αξίας, όπως κάποιο κόσμημα που θα το φορέσει την ημέρα του γάμου. Επίσης θα πρέπει να έχει μια κορδέλα που θα γράφει “Bride to Be”, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για εκείνη την βραδιά. Ακόμη, φτιάξτε της ένα χειροποίητο στεφάνι με λουλούδια για να το φορέσει εκείνο το  βραδύ και να νιώθει ξεχωριστή.

  1. Δώρα για τις Φίλες

Μην ξεχάσετε τα δωράκια για τις κολλητές φίλες της νύφης. Κορδέλες και μοναδικά τατουάζ που θα γράφουν  «Team Bride» είναι απαραίτητα μπάτσελορ αξεσουάρ για εκείνο το βράδυ. Χρησιμοποιήστε γυαλιά photοbooth για να φωτογραφηθείτε με τη νύφη και να κρατήσετε αστείες φωτογραφίες ώστε να μείνει η συγκεκριμένη μέρα αξέχαστη! Βέβαια, αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα, πρέπει να φροντίσεις και τη διακόσμηση bachelorette. Ένα γιορτινό candybar, ένα ωραίο photobooth background, θα απογειώσουν το σκηνικό!

kordeles-bachelor

  1. Κάτι που θα μείνει μετά το Bachelorette Party

Μπορείτε να αγοράσετε ένα απλό βιβλίο ευχών και να ζητήσετε από όλες τις φίλες της νύφης να σας γράψουν μέσα διασκεδαστικές, μικρές ιστορίες από την πορεία της φιλίας τους μαζί της. Κολλήστε μέσα σε αυτό φωτογραφίες από την ημέρα του Bachelorette Party και δώστε το στη νύφη την ημέρα του γάμου. Αποτελεί ένα ανεκτίμητο δώρο που θα το κρατήσει για να θυμάται εκείνη την υπέροχη ημέρα.

To Bachelorette Party γίνεται μία και μοναδική φορά. Για αυτό φροντίστε να κάνετε για τη νύφη αυτή την ημέρα όσο πιο ξεχωριστή γίνεται και να περάσετε τέλεια με τις φίλες σας.

Διασκεδάστε, χορέψτε και βγάλτε αμέτρητες φωτογραφίες με τα διαφορά αξεσουάρ “Team Bride”, έτσι ώστε να θυμάστε αυτή την υπέροχη μέρα.

[print_link]