bachelorette στο σπιτι

Bachelorette στο Σπίτι: Ιδέες για να το οργανώσεις

Αφού ο γάμος και κοροναϊός είναι ένα πακέτο που πρέπει πλέον να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν δεν μπορεί να ξεφύγει από την όλη κατάσταση και το bachelorette πάρτυ της νύφης. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω και για πολλές νύφες έχουν αλλάξει τα σχέδια αλλά πάντα υπάρχουν λύσεις για να βγει κάτι μοναδικό. Αν, λοιπόν, είσαι φίλη της νύφης, κουμπάρα ή ακόμα και η ίδια η νύφη και ψάχνεις ιδέες για bachelor στο σπίτι τότε είσαι στο σωστό μέρος. Σου έχουμε μερικές ιδέες για να περάσετε φανταστικά στο πάρτυ για τις τελευταίες μέρες «ελευθερίας» της νύφης.

Bachelorette στο σπίτι

Αρχικά, επίλεξε σε ποιο σπίτι θέλεις να γίνει το bachelor πάρτυ της νύφης. Τώρα που ανοίγει ο καιρός ένα σπίτι με κήπο ή ταράτσα με θέα είναι μια πολύ καλή επιλογή για μπατσελορετ. Όλο και κάποια διαθέτει σπίτι με αντίστοιχους χώρους που θα απογειώσουν το μπάτσελορ πάρτυ.

Bachelor στο σπίτι

Αξεσουάρ bachelorette

Δε σημαίνει πως ένα bachelor στο σπίτι δεν πρέπει να έχει και τα κατάλληλα αξεσουάρ για bachelorette. Επίλεξε καπέλα bride to be, κορδέλες για την κουμπάρα και τις παρανύμφους, photobooth κ.α. και απογείωσε το bachelorette πάρτυ που έχεις οργανώσει. Επίλεξε μάλιστα και τα ανάλογα αξεσουάρ για τη διακόσμηση του πάρτυ bachelorette, φροντίζοντας έτσι για τη κάθε λεπτομέρεια. Μην ξεχάσεις επίσης και ένα πρωτότυπο βιβλίο ευχών όπου η κάθε μια ξεχωριστά θα γράψει τις ευχές για bachelorette και θα μοιραστεί κάποια όμορφη ανάμνηση.

Αξεσουάρ bachelorette στο σπίτι

Θεματικός μπουφές και αλκοόλ

Κάθε μπάτσελορ που σέβεται τον θεσμό διαθέτει τόσο μπουφέ όσο και αρκετό αλκοόλ. Για αυτό θα σου προτείναμε να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιμέλεια του φαγητού και του ποτού επιλέγοντας φαγητά και τούρτα με θέμα που θα σερβίρεις σε πρωτότυπα είδη σερβιρίσματος ειδικά για bachelorette πάρτυ. Το ίδιο ισχύει και με το αλκοόλ δεν χρειάζεται να πιείτε μέχρι τελικής πτώσης αλλά ένα ποτήρι κρασί ή σαμπάνια είναι απαραίτητο.

Θεματικός μπουφές και αλκοόλ

Φωτογράφιση bachelorette

Μια μεγάλη στιγμή πρέπει πάντα να αποτυπώνεται για να ανατρέχεις με την πάροδο των χρόνων και να θυμάσαι τις όμορφες στιγμές. Οπότε μια στιγμή σαν το bachelor πάρτυ πρέπει να αποθανατιστεί. Φτιάξε DIY backdrop, πάρε photobooth και ξεκινήστε να τραβάτε φωτογραφίες. Δώστε μια εύθυμη νότα στο bachelor και κορωναϊός.

Φωτογράφιση bachelorette στο σπίτι

Καραόκε και διαγωνισμός χορού

Αφού, λοιπόν, έχουμε συμφιλιωθεί με τα νέα μέτρα και τους περιορισμούς τα bachelorette που συνδυάζουν ταξίδια έχουν πάει για λίγο στην άκρη. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε καλά μένοντας σπίτι και κάνοντας ένα μοναδικό πάρτυ με παιχνίδια για μπάτσελορ. Μια από τις ιδέες είναι το καραόκε και ο διαγωνισμός χορού. Εφόσον είστε μεταξύ σας δεν υπάρχει χώρος για ντροπές. Πάρε το μικρόφωνο, βάλε μουσική και ξεκίνα το χορό και το τραγούδι. Ύστερα θα σε ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες. Η νικήτρια θα έχει σαν έπαθλο κάτι που θα έχετε ορίσει εξαρχής.

Καραόκε και διαγωνισμός χορού

Γυναικεία περιποίηση κατ’οικον

Για ένα bachelor στο σπίτι μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία περιποίηση κατ’ οικον. Κάλεσε μια επαγγελματία αισθητικής και χάρισε στη κάθε μια σας στιγμές απόλαυσης και περιποίησης. Προετοιμαστείτε όλες μαζί για την ημέρα του γάμου, χαλαρώνοντας.

Γυναικεία περιποίηση κατ’οικον

Μάθημα pole dancing ή yoga κατ’οικον

Αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό τα party για νύφες περιλαμβάνουν και κάποιο μάθημα pole dancing, yoga ή άλλης αντίστοιχης εμπειρίας. Για αυτό, λοιπόν, σου προτείνουμε να καλέσεις κάποιον / κάποια επαγγελματία στο bachelorette πάρτυ που θα σας κάνει μάθημα. Ειδικά αν πρόκειται για μάθημα pole dancing ή αισθησιακού χορού παρουσιάστε το σαν δώρα για μέλλουσα νύφη την πρώτη μέρα του γάμου. Να είσαι σίγουρη πως θα διασκεδάσετε απίστευτα με πολύ γέλιο.

Μάθημα pole dancing ή yoga κατ’οικον

Το bachelorette στο σπίτι μπορεί να προσφέρει απίστευτες στιγμές τόσο στη νύφη όσο και σε όλες τις παρευρισκόμενες. Αυτό που χρειάζεται είναι να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να βάλεις σαν γνώμονα την αγάπη που έχεις για την ίδια τη νύφη. Είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξεις κάτι ανεπανάληπτο που όλοι θα θυμούνται.

 

[print_link]