Boho Στολίδια Χριστουγεννιάτικα Πρωτότυπες Ιδέες

Boho Στολίδια Χριστουγεννιάτικα: Πρωτότυπες Ιδέες

Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έχουν αλλάξει πολύ με τη bohemian κουλτούρα να καταλαμβάνει υψηλή θέση στις προτιμήσεις. Ανήκεις και εσύ στους λάτρεις της boho αισθητικής και αναζητάς τρόπους για να εντάξεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου στην υπόλοιπη boho χριστουγεννιάτικη διακόσμηση;  Είσαι στο σωστό μέρος γιατί εμείς σου ετοιμάσαμε και σου παρουσιάζουμε τα διάφορα στυλ σε boho στολίδια χριστουγεννιάτικα. Διάλεξε τα δικά σου και ξεκίνα να στολίζεις.

Μαροκινά boho chic στολίδια χριστουγεννιάτικα

Μια κατηγορία στα boho στολίδια χριστουγεννιάτικα παίρνει έμπνευση από την κομψότητα και τη φινέτσα του Μαρόκο. Εδώ τα στολίδια σε boho στυλ είναι σε αριστοκρατικές αποχρώσεις του μπορντώ, του σάπιου μήλου, του σκούρου μπλε και του χρυσού. Διάλεξε βελούδινα χριστουγεννιάτικα κρεμαστά στολίδια Boho σε διάφορα σχέδια και συνδύασε τα με χρυσά στολίδια σε σχήμα διάφορων ζώων για μια μοντέρνα πινελιά. Αν θέλεις μια επιπλέον boho πινελιά στο χριστουγεννιάτικο τοπίο σου στόλισε και μερικά φτερά ή μπόες στις ανάλογες αποχρώσεις. Ακολούθησε αυτή την γραμμή για να στολίσεις ολόκληρο το boho chic σπίτι χριστουγεννιάτικα. Διάλεξε boho chic διακοσμητικά που θα αναβιώσουν τα παραμύθια της Χαλιμάς με τον Άγιο Βασίλη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μαροκινά boho chic στολίδια χριστουγεννιάτικα

Ethnic boho στολίδια χριστουγεννιάτικα

Αν πάλι προτιμάς την gypsy οπτική που κρύβει το boho στυλ τότε μη διστάσεις να παίξεις με τα διαφορετικά χρώματα και μοτίβα. Επίλεξε τσιγγάνικου στυλ στολίδια με έντονα χρώματα όπως κίτρινο, ροζ, κόκκινο, γαλάζιο και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Ένταξε στον boho χριστουγεννιάτικο στολισμό σου χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με φουντίτσες και πομ – πομ. Επιπλέον, μπορείς να φτιάξεις χριστουγεννιάτικες γιρλάντες με πομ – πομ πολύχρωμα ή γιρλάντες με κρόσσια. Στόλισε τις είτε στο boho χριστουγεννιάτικο δέντρο σου ή στους τοίχους του σπιτιού σου συνδυασμένα με χριστουγεννιάτικα macrame. Με ένα τέτοιο μοναδικό στυλ όπως είναι το gypsy boho το σπίτι σου θα κατακλυστεί από μια ποικιλία χαρούμενων χρωμάτων πάντα υπό το χριστουγεννιάτικο πρίσμα.

Ethnic boho στολίδια χριστουγεννιάτικα

Boho ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια

Το boho με το ρουστίκ είναι δυο στυλ που διαθέτουν πολλά κοινά μεταξύ τους, για αυτό μια όμορφη ιδέα είναι να συνδυάσεις τη ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με boho λεπτομέρειες. Εδώ θα κινηθείς σε γήινες αποχρώσεις όπως είναι το καφέ και το μπεζ. Διάλεξε ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια και γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες σε φυσικούς τόνους. Μια οικονομική λύση είναι να φτιάξεις μόνη σου DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια όπως μακραμέ. Οι DIY ιδέες για boho χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι πολλές και θα δώσουν μια προσωπική πινελιά στα φετινά Χριστούγεννα.

Boho ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια

Λευκά bohemian χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αν από την άλλη λατρεύεις τη λευκή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση θα σου προτείναμε να προσαρμόσεις τα boho στολίδια σου σε αυτή τη χρωματική παλέτα. Χρησιμοποίησε λευκά minimal στολίδια, χιονισμένα ολόλευκα κουκουνάρια, χριστουγεννιάτικες μπάλες άθραυστες ή γυάλινες μονόχρωμες ή με απλά σχέδια στους ίδιους χρωματισμούς. Βάλε μερικές πράσινες πινελιές με κλαδιά ελάτου ή κυπαρισσιού και απογείωσε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου.

Λευκά boho χριστουγεννιάτικα στολίδια

Boho χριστουγεννιάτικα στολίδια ονειροπαγίδες

Η bohemian χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπορεί να αποκτήσει μια πιο παιδική πλευρά χρησιμοποιώντας ονειροπαγίδες σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Κινήσου σε παλ αποχρώσεις αν θέλεις μια διακόσμηση με παιδικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στολίδια. Διαφορετικά, επίλεξε ή ακόμη καλύτερα φτιάξε ονειροπαγίδες σε φυσικούς τόνους για έναν χριστουγεννιάτικο στολισμό με ρουστίκ πινελιές. Συνδύασε τις ονειροπαγίδες με φτερά και ξύλινα στολίδια.

Boho χριστουγεννιάτικα στολίδια ονειροπαγίδες

DIY boho στολίδια

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τα χειροποίητα boho στολίδια. Χρησιμοποίησε έτοιμες κορδέλες με πομ πομ και κρόσσια, χάντρες, φτερά, χριστουγεννιάτικα κλαδιά και πομ – πομ για να φτιάξεις φοβερά DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια. Δημιούργησε με τα χεράκια σου ονειροπαγίδες, μίνι boho στεφάνια, διακοσμητικές φουντίτσες χριστουγεννιάτικες και ό,τι άλλο χριστουγεννιάτικο στολίδι σε bohemian στυλ έχεις φανταστεί.

DIY boho στολίδια

DIY μακραμέ χριστουγεννιάτικα

Τέλος, όπως είπαμε και πιο πάνω μια ιδέα που μπορείς να εντάξεις στη συλλογή σου με boho χριστουγεννιάτικα στολίδια δεν είναι άλλη από τα χειροποίητα μακραμέ. Χρησιμοποίησε βαμβακερά κορδόνια πλεξίματος και ξεκίνα να πλέκεις τα δικά σου ευφάνταστα μακραμέ. Φτιάξε διάφορα σχέδια και μεγέθη που θα στολίσεις στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, στους τοίχους ή την εξώπορτα του σπιτιού σου.

DIY μακραμέ χριστουγεννιάτικα

Φέτος, γιόρτασε τα Χριστούγεννα φτιάχνοντας μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που αντιπροσωπεύει περισσότερο και αντικατοπτρίζει την αισθητική σου. Δεν είναι άλλο από το boho στυλ.

[print_link]