Boho Βάπτιση Κορίτσι Ιδέες DIY και Χρώματα

Boho Βάπτιση Κορίτσι: Ιδέες DIY και Χρώματα

Η boho αισθητική είναι αδιαμφισβήτητα τα τελευταία χρόνια στις νούμερο ένα τάσεις και όχι άδικα, θα προσθέσουμε εμείς. Οι boho γάμοι και οι διακοσμήσεις έχουν σίγουρα την τιμητική τους. Τώρα αυτό το φοβερό στυλ έρχεται  να πλαισιώσει και την DIY βάπτιση με ένα ανεπανάληπτο τρόπο. Η boho βάπτιση ταιριάζει τόσο σε αγόρι όσο και σε κορίτσι. Σε μια βάπτιση boho αγόρι μπορείς να συνδυάσεις την bohemian κουλτούρα με θέματα βάπτισης όπως ο ινδιάνος. Για μια boho βάπτιση κοριτσιού μπορείς είτε να πάρεις έμπνευση από τα μακραμέ και τα bohemian μοτίβα είτε να το συνδυάσεις με ένα πιο gypsy στυλ. Όλα είναι υπέροχα και είναι σίγουρο ότι θα σου δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Εμείς, ωστόσο, σου έχουμε μερικές ιδέες για μια bohemian βάπτιση κοριτσιού για να πάρεις έμπνευση και να ξεκινήσεις να δημιουργείς.

Χρώματα και υφάσματα για boho βάπτιση

Για μια boho βάπτιση κορίτσι θα ξεκινήσεις από τη χρωματική παλέτα που θα επιλέξεις να κινηθείς. Μια πρόταση είναι οι γήινοι τόνοι με μερικές πινελιές ροζ και χρυσού. Για ένα θεμα βάπτισης με πιο έθνικ αποτέλεσμα επίλεξε μια χρωματική ποικιλία από έντονα χρώματα: ροζ, πράσινο, κίτρινο, γαλάζιο. Η επιλογή σου θα είναι ανάλογα με το ύφος που θέλεις να δώσεις στη DIY βάπτιση. Όσον αφορά τα υφάσματα που θα επιλέξεις για το θέμα βάπτισης boho θα σου προτείναμε αέρινα και ελαφριά υφάσματα στις ανάλογες αποχρώσεις. Μην το παραφορτώσεις με βαριά υφάσματα, δίνοντας μια μοντέρνα νότα στη διακόσμηση σου.

Χρώματα και υφάσματα για boho βάπτιση

Boho μπομπονιέρες βάπτισης

Στη boho βάπτιση θα προσαρμοστούν ανάλογα και οι DIY μπομπονιέρες βάπτισης που θα φτιάξεις. Βρες υλικά για μπομπονιέρες με boho στυλ & φτιάξε κάτι εξαιρετικό με τα χεράκια σου. Μερικές ιδέες για χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης είναι με τελάρο κεντήματος, υφάσματα βάπτισης και υφασμάτινα λουλούδια. Δημιούργησε ένα boho διακοσμητικό που θα μπορούν οι καλεσμένοι σου να στολίσουν στο χώρο τους. Μπομπονιέρες αναμνηστικά είναι και οι ονειροπαγίδες ή μίνι φοντανιέρες με boho διακοσμητικά για μπομπονιέρες. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις μπομπονιέρες με έτοιμα πουγκιά ή με κομμένα υφάσματα και boho κορδέλες και κορδόνια. Μια άλλη ιδέα είναι να στολίσεις γυάλινους σωλήνες ή βαζάκια μαρμελάδας με boho στολίδια και φτερά. Οι επιλογές για boho μπομπονιέρες είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις.

Boho μπομπονιέρες βάπτισης

DIY boho μαρτυρικά

Για μια θεματική βάπτιση φτιάξε και τα αντίστοιχα DIY μαρτυρικά. Χρησιμοποίησε μοναδικά boho υλικά για μαρτυρικά για να φτιάξεις κολιέ με μεταλλικό κρίκο, φτερά και κωνσταντινάτο. Παραμένοντας στη λογική του κολιέ μπορείς να επιλέξεις πρωτότυπες κορδέλες και να τις συνδυάσεις με φτερά και σταυρό. Εναλλακτικά, φτιάξε μαρτυρικά βραχιολάκια σε γήινους τόνους με δέντρο της ζωής. Μια πιο κλασική ιδέα είναι με χοντρό κορδόνι συνδυασμένο με φλοράλ κορδέλες και διακοσμητικά. Δημιούργησε μαρτυρικά κλασικά, με παραμάνα, μπρελόκ, κολιέ, βραχιόλια ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Αν λατρεύεις την λεπτομέρεια όπως εμείς, τότε μπορείς να φτιάξεις ξεχωριστά μαρτυρικά για μαμά και νονά με boho διακοσμητικά στοιχεία.

DIY boho μαρτυρικά

Ανθοστολισμός boho βάπτισης

Στη boho διακόσμηση βάπτισης επίλεξε τον ανθοστολισμό που θα απογειώσει το event. Συνδύασε pampas grass με αποξηραμένα λουλούδια ή μπουκέτα σε απαλές αποχρώσεις. Αν πάλι θέλεις μια πιο έθνικ βάπτιση πρόσθεσε και μερικά λουλούδια σε έντονα χρώματα για ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Διακόσμησε τα σε σταντ δαπέδου, αψίδες, boho καλάθια και μεγάλα χρυσά στεφάνια. Ακολούθησε αυτή τη λογική και στο στολισμό της κολυμπήθρας.

Ανθοστολισμός boho βάπτισης

Candybar για boho βάπτιση

Για μια ολοκληρωμένη χειροποίητη βάπτιση δώσε έμφαση στο τραπέζι ευχών ή/και το candybar βάπτισης. Για μια boho chic διακόσμηση βάπτισης στήσε ένα φαντασμαγορικό τραπέζι με εντυπωσιακά μπουκέτα boho σε σταντ, βάζα διακόσμησης, καλάθια και καφάσια. Επίλεξε χρυσές πιατέλες, εταζέρες και ξύλινους δίσκους όπου θα σερβίρεις τα γλυκά βάπτισης. Συνδύασε τα με γυάλινα είδη που θα δώσουν ύψος στο χώρο δημιουργώντας ένα πομπώδες και συνάμα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πλαισίωσε το τραπέζι ευχών με μακραμέ που θα κρεμάσεις από ψηλά. Έπειτα δημιούργησε μια «ζεστή» ατμόσφαιρα διαλέγοντας boho φανάρια  και κηροπήγια. Χρυσές και ξύλινες λεπτομέρειες θα απογειώσουν το στολισμό σου. Επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά προσάρμοσε και τα εδέσματα που θα επιλέξεις στην χρωματική παλέτα και την boho αισθητική. Τέλος, διάλεξε και το ανάλογο βιβλίο ευχών. Βρες έτοιμο με bohemian στυλ ή ακόμη καλύτερα φτιάξε DIY ευχολόγιο βάπτισης κοριτσιού.

Candybar για boho βάπτιση

Σετ βάπτισης για κορίτσι boho

Θέλεις να ξεχωρίσεις για την προσοχή που δίνεις στη λεπτομέρεια; Τότε διάλεξε και το ανάλογο boho σετ βάπτισης. Επίλεξε έτοιμο κουτί βάπτισης σεταρισμένο ή ακόμη καλύτερα βάλε τη προσωπική σου πινελιά φτιάχνοντας το μόνη σου. Χρησιμοποίησε σκέτα κουτιά βάπτισης χάρτινα ή ξύλινα και bohemian διακοσμητικά. Εναλλακτικά, αν θέλεις να ξεφύγεις από το κλασσικό κουτί βάπτισης μπορείς να επιλέξεις καφάσια ή καλάθια τα οποία θα διακοσμήσεις ανάλογα. Προσάρμοσε και τα ρούχα του μωρού στο θέμα σου, επιλέγοντας είδη βάπτισης.

Σετ βάπτισης για κορίτσι boho

Bohemian διακόσμηση δεξίωσης

Boho θα είναι και η δεξίωση ή το πάρτυ βάπτισης. Διακόσμησε το χώρο με μακραμέ, ονειροπαγίδες και βάζα με pampas grass. Για το στολισμό τραπεζιού βάπτισης μπορείς να φτιάξεις γιρλάντες με λουλούδια και φυλλώματα και να τις στολίσεις από άκρη σε άκρη. Διαφορετικά μπορείς να φτιάξεις εξαιρετικά boho centerpieces βάπτισης όπως DIY σκηνή με καλάμια, ονειροπαγίδα με δαντέλα και πολλά άλλα. Ό,τι και αν επιλέξεις συνδύασε το με την αρίθμηση τραπεζιού. Αν, μάλιστα, έχεις επιλέξει το boho θέμα για γάμο – βάπτιση τότε πρόσθεσε μερικές χρυσές elegant & chic πινελιές στο στολισμό σου.

Bohemian διακόσμηση δεξίωσης

Boho προσκλητήρια βάπτισης

Τέλος αν θέλεις να δώσεις ένα στοιχείο στους καλεσμένους για το τι θέμα βάπτισης έχεις επιλέξει φτιάξε θεματικά προσκλητήρια. Μια ιδέα είναι να τυπώσεις σε έναν καλό εκτυπωτή προσκλητήρια με boho φύλλα και ονειροπαγίδες. Εναλλακτικά αν είσαι λάτρης του DIY μπορείς να φτιάξεις προσκλητήρια με μίνι μακραμέ ή με γυάλινους σωλήνες και boho διακοσμητικά.

Boho προσκλητήρια βάπτισης

Η boho κουλτούρα ήρθε για να μείνει. Είναι τόσο απλά όμορφη και κομψή που το αποτέλεσμα είναι πάντα επιτυχημένο. Είναι ιδανική επιλογή για όλες τις εποχές ενώ και οι ιδέες για γάμο βάπτιση με boho θέμα είναι πραγματικά ανεπανάληπτες. Επιστράτευσε τη φαντασία και την ανιδιοτελή αγάπη για το κοριτσάκι σου και φτιάξε μια ανεπανάληπτη boho βάπτιση κοριτσιού που όλοι θα θυμούνται.

[print_link]