Αριστοκρατικές Μπομπονιέρες Γάμου Ιδέες Κομψές

Αριστοκρατικές Μπομπονιέρες Γάμου: 14 Ιδέες Κομψές

Οι αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου παραμένουν all time classic αφού μπορούν με την ιδιαίτερη φινέτσα και την κομψότητα τους να δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Έχουν, μάλιστα, μια τεράστια γκάμα από σχέδια για όλα τα budget. Εδώ, λοιπόν, θα βρεις μερικές ιδέες για μπομπονιέρες γάμου με αριστοκρατικό στυλ και πρωτοτυπία. Προσάρμοσε τα υλικά για μπομπονιέρες γάμου στη χρωματική παλέτα που έχεις επιλέξει για τη διακόσμηση του γάμου σου και ξεκίνα να δημιουργείς.

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου vintage με cameo

Τι πιο αριστοκρατικό από τα cameo; Αποπνέουν μια ομορφιά περασμένων εποχών που είναι ιδανική για σένα που έχεις ονειρευτεί έναν vintage γάμο. Φτιάξε, λοιπόν, vintage μπομπονιέρες γάμου επιλέγοντας κομμένα υφάσματα και τούλια σε παλ αποχρώσεις. Έπειτα διακόσμησε τη με ένα cameo και κορδέλες σε αντίστοιχα χρώματα.

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου vintage με cameo

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου με σατέν λουλούδι

Θέλεις μπομπονιέρες γάμου οικονομικές αλλά συνάμα και αριστοκρατικές; Σου έχουμε πρόταση! Πρόκειται για εύκολες DIY μπομπονιέρες γάμου που θα κλέψουν τη παράσταση. Διάλεξε τούλια στα χρώματα που θέλεις και δέσε τα περίτεχνα με πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια σχηματίζοντας χειροποίητα υφασμάτινα λουλουδάκια. Για περισσότερη λάμψη πρόσθεσε στρας ή πέρλες.

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου με σατέν λουλούδι

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου με μπουκάλι

Αριστοκρατικές μπορεί να είναι και οι μπομπονιέρες γάμου γυάλινες με μπουκάλι. Γέμισε τα με παραδοσιακό λικέρ, ποτό ή λάδι. Έπειτα διακόσμησε τα με δαντέλες, σατέν κορδέλες και μικρά διακοσμητικά για μπομπονιέρες όπως στρας, πέρλες και φτερά.

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου με μπουκάλι

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου με μίνι καμπάνες

Στις μπομπονιέρες γάμου πρωτότυπες συναντάμε και τις μίνι καμπάνες. Δώσε στο DIY γάμο σου μια παραμυθένια και αριστοκρατική αισθητική επιλέγοντας τα εναλλακτικά κουτάκια μπομπονιέρας – γυάλινες καμπάνες. Διακόσμησε τις με λουλουδάκια, μικρά διακοσμητικά και δέσε εξωτερικά ή εσωτερικά τα κουφέτα σου. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ως δώρα για καλεσμένους γάμου.

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου με μίνι καμπάνες

Μπομπονιέρες αριστοκρατικού γάμου με φοντανιέρες

Τις είδαμε στις τάσεις για μπομπονιέρες γάμου 2021 και συνεχίζουν να βρίσκονται ψηλά και στη λίστα με τις μπομπονιέρες γάμου 2022. Δεν είναι άλλες από τις μίνι φοντανιέρες. Με τα φοβερά τους σχέδια δεν χρειάζεται να τις διακοσμήσεις υπερβολικά. Επίλεξε μερικές πέρλες, κορδέλες ή κορδόνια στις αποχρώσεις του στολισμού του υπόλοιπου γάμου και το αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Μπομπονιέρες αριστοκρατικού γάμου με φοντανιέρες

DIY αριστοκρατική μπομπονιέρα γάμου τούλινος σωλήνας

Μπομπονιέρες γάμου μοντέρνες και αριστοκρατικές είναι με τούλινο σωλήνα. Για να τις φτιάξεις βάλε κάθετα τα κουφέτα της αρεσκείας σου και κάνε το δέσιμο με κορδέλα, στρας και προαιρετικά με φτερό.

DIY αριστοκρατική μπομπονιέρα γάμου τούλινος σωλήνας

Χειμωνιάτικη μπομπονιέρα γάμου με κορδέλα και πέρλα

Για ένα χειμωνιάτικο γάμο που εκπέμπει απαράμιλλη αριστοκρατικότητα επίλεξε τούλινες μπομπονιέρες γάμου με κορδέλες και πέρλες. Φτιάξε ένα πουγκί από κομμένα υφάσματα και κάνε το δέσιμο σου με μια βελούδινη κορδέλα στην απόχρωση που θέλεις. Στο δέσιμο πρόσθεσε πέρλα για περισσότερη κομψότητα.

Χειμωνιάτικη μπομπονιέρα γάμου με βελούδινη κορδέλα και πέρλα

Χειροποίητες μπομπονιέρες με κουτί πλεξιγκλάς και βουλοκέρι

Αριστοκρατικές αλλά συνάμα και μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου είναι με κουτί πλεξιγκλάς και βουλοκέρι. Στόλισε τα κουτάκια σου με κορδέλες και κορδόνια σε ψυχρές αποχρώσεις όπως το ασημί και το σκούρο μπλε. Στο τελείωμα τους δέσε ευχαριστήρια κάρτα σε όμοια χρώματα. Αφού τελειώσεις διακόσμησε το κουτάκι με βουλοκέρι σε μπλε χρώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και αριστοκρατικό.

Χειροποίητες μπομπονιέρες με κουτί πλεξιγκλάς και βουλοκέρι

Τούλινη μπομπονιέρα με χρυσή κορδέλα

Μια εκδοχή της κλασική τούλινης μπομπονιέρες είναι να προσθέσεις κάθετα πρωτότυπη και chic κορδέλα δαντέλα σε χρυσό χρώμα για περισσότερη λάμψη. Πρόσθεσε στρας για μια ακόμη πιο εντυπωσιακή δημιουργία.

Τούλινη μπομπονιέρα με χρυσή κορδέλα

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου με συρμάτινο λαιμό και πέρλες

Παραμένοντας στις τούλινες μπομπονιέρες με αριστοκρατική αισθητική θα σου προτείναμε αυτές με το τούλι, το χοντρό σύρμα και τις πέρλες. Επίλεξε μπόλικα κομμάτια από κομμένα υφάσματα τούλινα για να βγει γεμάτη μπομπονιέρα. Αφού φτιάξεις το πουγκί σου, δημιούργησε δέσιμο – λαιμό με χοντρό σύρμα στην απόχρωση που θέλεις. Στο τελείωμα κόλλησε πέρλες.

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου με συρμάτινο λαιμό και πέρλες

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου με γυάλινους σωλήνες σύρμα και φτερά

Μια εξίσου εντυπωσιακή ιδέα είναι οι γυάλινες μπομπονιέρες γάμου με γυάλινους σωλήνες. Τύλιξε χαλαρά γύρω τους σύρμα στην απόχρωση που θέλεις και έπειτα πρόσθεσε πέρλες και φτερά στους ανάλογους χρωματισμούς. Μια μοντέρνα ιδέα, μάλιστα είναι να να φτιάξεις mix n match μπομπονιέρες με ταιριαστές αλλά διαφορετικές αποχρώσεις στα υλικά για μπομπονιέρες.

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου με γυάλινους σωλήνες σύρμα και φτερά

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες με τούλι και φτερά

Αν από την άλλη θέλεις ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου, δημιούργησε τούλινες με φτερά. Δέσε τις μπομπονιέρες σου με σατέν κορδέλες στις αποχρώσεις και του υπόλοιπου γάμου και συμπλήρωσε διακοσμητικά στρας και φτερά.

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες με τούλι και φτερά

Κερί Μπομπονιέρα γάμου

Οι μπομπονιέρες με κεριά και votive είναι υπέροχες και μπορούν να γίνουν μοναδικά αριστοκρατικές. Δέσε τα κουφέτα μέσα σε ένα τούλι και στερέωσε τα πάνω στο κερί με ντελικάτα σχέδια και chic μοτίβα. Για περισσότερη λεπτομέρεια διακόσμησε το ποτήρι κεριού με μία υπέροχη κορδέλα. Ταιριάζει και σαν μπομπονιέρα γάμου βάπτισης με την ανάλογη επιλογή χρωμάτων.

Κερί Μπομπονιέρα γάμου

Μπομπονιέρες για αριστοκρατικό γάμο με κλεψύδρα

Οι μπομπονιέρες γάμου με κλεψύδρα είναι ακόμη μια φοβερή ιδέα για έναν αριστοκρατικό γάμο. Μια πρόταση είναι να στολίσεις τις διακοσμητικές κλεψύδρες προσθέτοντας με φτερό στις αποχρώσεις του υπόλοιπου γάμου ή κορδέλες και κορδόνια. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις ένα μικρό διακοσμητικό κολλώντας την κλεψύδρα πάνω σε ένα βότσαλο μαζί με μεταλλικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες γάμου.

Μπομπονιέρες για αριστοκρατικό γάμο με κλεψύδρα

Ένας αριστοκρατικός γάμος είναι πάντα φαντασμαγορικός και εντυπωσιακός με έναν chic τρόπο. Οι ιδέες για elegant chic μπομπονιέρες είναι άφθονες. Επίλεξε εκλεκτά υλικά για τη διακόσμηση και τις μπομπονιέρες σου, οργανώνοντας έναν γάμο που θα αφήσει εποχή, τον δικό σου!

[print_link]