Διακόσμηση πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου Ιδέες και Συμβουλές

Διακόσμηση Πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου: Ιδέες και Συμβουλές

Πλησιάζει η πιο ερωτική μέρα του χρόνου, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και θέλεις να κάνεις ένα πάρτυ με το σύντροφο σου ή με όλους σας τους φίλους. Όλα καλά μέχρι εδώ! Τι γίνεται όμως με το στήσιμο ενός τέτοιου θεματικού πάρτυ; Τι χρώματα, διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου και tips πρέπει να λάβεις υπόψιν σου; Μη πελαγώνεις, είμαστε εδώ για σένα! Σου έχουμε μερικές ιδέες και συμβουλές για διακόσμηση πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου.

Χρώματα για πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου

Για μια διακόσμηση πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου τα βασικά χρώματα που μπορούμε να διαλέξουμε είναι φυσικά το ροζ και το κόκκινο. Από εκεί και πέρα μικρές χρωματικές πινελιές σε μαύρο ή χρυσό θα δώσουν περισσότερο ενδιαφέρον στον στολισμό σου. Επίλεξε μια διακόσμηση με καρδιές, φτερά και μπόες για να έχεις ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα ερωτικό αποτέλεσμα.

Χρώματα για πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου - idees

Candybar πάρτυ με θέμα Άγιο Βαλεντίνο

Σε ένα πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου βασικό ρόλο παίζει και το στήσιμο του candybar. Διάλεξε υφάσματα και κορδέλες από βελούδο ή με παγιέτες πάντα στα ανάλογα χρώματα της υπόλοιπης διακόσμησης. Έπειτα χρησιμοποίησε γυάλες με καπάκι που θα γεμίσεις με σοκολατάκια καρδούλες και καραμέλες. Αν αποφασίσεις να φτιάξεις και θεματική τούρτα τοποθέτησε την στη μέση του τραπεζιού πάνω σε μια τουρτιέρα. Γύρω γύρω γέμισε εταζέρες με γλυκά εμπνευσμένα από την ημέρα των ερωτευμένων. Χρησιμοποίησε, επίσης, είδη σερβιρίσματος: ποτήρια, πιατάκια, χαρτοπετσέτες ιδανικά για πάρτυ με θέμα τον Άγιο Βαλεντίνο. Σέρβιρε τα ποτά σου σε γυάλινα βαζάκια με θεματικά καλαμάκια. Με τις σωστές επιλογές η διακόσμηση πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου θα εκτοξευθεί!

Candybar πάρτυ με θέμα Άγιο Βαλεντίνο

Διακόσμηση πάρτυ για ερωτευμένους

Αυτό το σημείο ίσως είναι το πιο διασκεδαστικό κομμάτι, φυσικά μιλάμε για τη διακόσμηση για του Αγίου Βαλεντίνου. Διάλεξε εποχιακά είδη στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Στόλισε ρομαντικές καρδιές, μπόες και πινακίδες. Έπειτα χρησιμοποίησε για το στολισμό τραπεζιού γυάλινες καμπάνες ή γεωμετρικά φανάρια με λουλούδια. Θα σου προτείναμε επίσης και τα ανάλογα καφάσια που μπορείς να τα διακοσμήσεις με ροζ ή κόκκινα λουλούδια συμπληρώνοντας τον στολισμό σου. Τέλος, οι γιρλάντες και τα  μπαλόνια Αγίου Βαλεντίνου έχουν την τιμητική τους αφού θα δώσουν μια επιπλέον νότα στο ρομαντικό στολισμό πάρτυ για ενήλικες.

Διακόσμηση πάρτυ για ερωτευμένους

DIY δώρα Αγίου Βαλεντίνου

Σε ένα πάρτυ δεν μπορούν να λείπουν και τα δωράκια για τους καλεσμένους σου ή για τον σύντροφο σου. Μερικές ιδέες για DIY ρομαντικά δώρα Αγίου Βαλεντίνου είναι κάδρο με φιλιά, γυάλινες καμπάνες και γεωμετρικά φανάρια με τριαντάφυλλο ή ρομαντικό κουτί Αγίου Βαλεντίνου. Σημαντικό ρόλο παίζει και η συσκευασία δώρων για αυτό δώσε ιδιαίτερη έμφαση. Εξάλλου η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική!

DIY δώρα Αγίου Βαλεντίνου

Τον  Άγιο Βαλεντίνο μπορείς να τον γιορτάσεις είτε τον πιστεύεις είτε όχι. Μπορεί για σένα να είναι μια ρομαντική μέρα με το άλλο σου μισό ή μια μέρα ξεσαλώματος για τους αιώνια εργένηδες και τα αντί – valentine’s day άτομα. Σε όποια κατηγορία και να ανήκεις δώσε, στην ημέρα το ρομαντισμό ή τον αντί – ρομαντισμό που της αξίζει εύκολα, οικονομικά και πάντα με την προσωπική σου πινελιά!

[print_link]