7 Ιδέες και υλικά για γυάλινες μπομπονιέρες

Γυάλινες Μπομπονιέρες: 10 Ιδέες και Υλικά

Ήρθε επιτέλους η στιγμή που θα ανταλλάξεις όρκους αιώνιας αγάπης με το άλλο σου μισό ενώπιον των αγαπημένων σου προσώπων. Τα έχεις τακτοποιήσει όλα και σου μένουν οι μπομπονιέρες γάμου. Αλλά πως να το κάνουμε, έχεις γεννηθεί για να ξεχωρίζεις για αυτό θέλεις κάτι μοναδικό και πρωτότυπο! Σου έχουμε τη λύση και είναι φανταστική! Τι λες για γυάλινες μπομπονιέρες;  Ανήκουν επάξια στις πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου 2020 και ήρθαν για να μείνουν. Εδώ σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για DIY μπομπονιέρες. Πάρε έμπνευση και φτιάξ’ τις μόνη σου!

Γυάλινη μπιζουτιέρα μπομπονιέρα

Μια ιδέα για γυάλινες μπομπονιέρες είναι με μπιζουτιέρα / φοντανιέρα. Είναι μια πολύ chic και ντελικάτη επιλογή για μπομπονιέρες γάμου vintage που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Διάλεξε vintage γυάλινα βαζάκια και γέμισέ τα με γευστικά κουφέτα της επιλογής σου. Έπειτα στόλισε τη εξωτερικά με κορδέλες, φουντίτσες, κορδόνια ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Να είσαι σίγουρη ότι θα μείνει μετά και σαν διακοσμητικό στους καλεσμένους σου.

Γυάλινη μπιζουτιέρα μπομπονιέρα

Γυάλινες μπομπονιέρες μίνι τουρτιέρες

Μια πρωτότυπη ιδέα για μπομπονιέρες γάμου γυάλινες είναι οι μίνι τουρτιέρες. Γέμισε τις με κουφέτα και διακόσμησε τις με τούλι, κορδόνια, μεταλλικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες γάμου. Δεν ανήκει άδικα στις μπομπονιέρες γάμου πρωτότυπες. Όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό!

Γυάλινες μπομπονιέρες μίνι τουρτιέρες

Μπομπονιέρες γυάλινες καμπάνες

Ποιος είπε ότι τα παραμύθια δεν γίνονται πραγματικότητα; Ζήσε, λοιπόν, το δικό σου παραμυθένιο γάμο επιλέγοντας μπομπονιέρες γυάλινες καμπάνες. Πρόκειται για μια ρομαντική επιλογή που μπορείς  να διακοσμήσεις με ό,τι θέλεις εσωτερικά. Μερικές ιδέες είναι λουλούδια ή διακοσμητικά και φυσικά πεντανόστιμα κουφέτα.

Μπομπονιέρες γυάλινες καμπάνες

Μπομπονιέρες γυάλινα βαζάκια

Τα γυάλινα βαζάκια είναι εξίσου μια ωραία ιδέα για γυάλινες μπομπονιέρες και ταυτόχρονα για μπομπονιέρες γάμου χρηστικές. Μπορείς να τα γεμίσεις κλασικά με κουφέτα ή να κάνεις τη διαφορά και να τα γεμίσεις τοπικό γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα. Πρόσθεσε υφάσματα, διακοσμητικά, κορδόνια και κορδέλες ανάλογα με το ύφος του γάμου σου. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Μπομπονιέρες γυάλινα βαζάκια

Μπομπονιέρες γυάλινα μπουκαλάκια

Μια παραλλαγή της προηγούμενης πρότασης μας είναι τα γυάλινα μπουκάλια. Γέμισε τα με τοπικό λικέρ, ποτό ή λάδι. Έπειτα διακόσμησε τα με κορδόνι λινάτσας αν είναι ρουστίκ γάμος ή με δαντέλες και σατέν κορδέλες αν θέλεις ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου.

Μπομπονιέρες γυάλινα μπουκαλάκια

Μπομπονιέρες γεωμετρικά γυάλινα φανάρια

Αν πάλι είσαι μοντέρνα νύφη και όλη η διακόσμηση του γάμου σου έχει βασιστεί στα γεωμετρικά σχήματα, σου έχουμε φανταστική ιδέα για μπομπονιέρες γάμου. Δεν είναι άλλη από τα γεωμετρικά terrarium φανάρια. Όχι μόνο θα ολοκληρώσουν το στολισμό του γάμου αλλά σίγουρα θα αξιοποιηθούν και από τους καλεσμένους σου σαν διακοσμητικό. Μπορείς να τα γεμίσεις με λουλούδια, αποξηραμένα φρούτα, votive ή διακοσμητικά.

Μπομπονιέρες γεωμετρικά γυάλινα φανάρια

Μπομπονιέρες με κλεψύδρα γυάλινη

Η γυάλινη κλεψύδρα είναι μια ωραία πρόταση αν είναι ρομαντικός vintage γάμος. Πρόσθεσε κάποιο φτερό στα χρώματα της υπόλοιπης διακόσμησης και δώσε στυλ και φινέτσα στη χειροποίητη μπομπονιέρα σου. Είναι ιδανική και για κάποιον που ψάχνει ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης.

Μπομπονιέρες με κλεψύδρα γυάλινη

Μπομπονιέρες γάμου γυάλινες μπάλες με τρύπα

Μια πρωτότυπη ιδέα για μπομπονιέρες γάμου είναι και οι γυάλινες μπάλες με τρύπα. Γέμισε τις με κουφέτα και διακόσμησε τις με κορδέλες, κορδόνια, μεταλλικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες γάμου ή ο,τι άλλο έχεις φανταστεί. Μια πρόταση παρουσίασης είναι να τις κρεμάσεις από μεταλλικά δέντρα αναδικνύοντας έτσι τις στιλάτες δημιουργίες σου.

Μπομπονιέρες γάμου γυάλινες μπάλες με τρύπα

Μπομπονιέρες με χριστουγεννιάτικες μπάλες γυάλινες

Αν αγαπάς τα Χριστούγεννα όπως και εμείς τότε σου έχουμε ιδέα για χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου με γυάλινες μπάλες. Γέμισε τις με χρυσόσκονες και κομφετί. Πρόσθεσε χριστουγεννιάτικες κορδέλες και υφάσματα καθώς και μικρά διακοσμητικά. Το αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Μπομπονιέρες με χριστουγεννιάτικες μπάλες γυάλινες

Γυάλινες μπομπονιέρες με σωλήνα

Ο δοκιμαστικός σωλήνας με φελλό είναι από τα πιο κλασικά υλικά για μπομπονιέρες μοντέρνες. Εδώ οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Παίξε με τις κορδέλες, τα κορδόνια, τα υφάσματα και τα διακοσμητικά. Φτιάξε τη δική σου μοναδική μπομπονιέρα με ανάλογα στυλ και ύφος!

Γυάλινες μπομπονιέρες με σωλήνα

Όποια πρόταση και να επιλέξεις οι γυάλινες μπομπονιέρες είναι πάντα φαντασμαγορικές, έτοιμες να συζητηθούν. Επίλεξε τη δική σου και φτιάξε την ανάλογα με το γάμο των ονείρων σου!

[print_link]