Διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου 10 DIY Ιδέες

Διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου: 10 DIY Ιδέες

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για κάποιους είναι μια ευκαιρία για να γιορτάσουμε την αγάπη, για κάποιους άλλους αφορμή για πάρτυ και για κάποιους άλλους άλλη μια στιγμή για DIY κατασκευές. Φέτος, θέλεις να κάνεις και εσύ μια διακόσμηση Άγιου Βαλεντίνου βάζοντας την προσωπική σου πινελιά; Είμαστε μαζί σου! Ένας ρομαντικός στολισμός δεν είναι μόνο τα μπαλόνια Αγίου Βαλεντίνου και τα έτοιμα διακοσμητικά. Είναι και κάτι παραπάνω και αυτό φαίνεται στο προσωπικό σου γούστο και στυλ. Για αυτό το λόγο σου έχουμε μερικές ιδέες για διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς μια ανεπανάληπτη διακόσμηση ή γιατί όχι; Δώρα Αγίου Βαλεντίνου για τους αγαπημένους σου.

Σταντ με φωτογραφίες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ένα από τα πιο μίνιμαλ και μοντέρνα διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου είναι το μεταλλικό σταντ για φωτογραφίες. Στόλισε το με κορδέλες και κορδόνια στη χρωματική παλέτα της ημέρας και πρόσθεσε μερικά μικρά διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου. Έπειτα κρέμασε με μανταλάκια τις φωτογραφίες σου με το άλλο σου μισό. Έτσι άμα βγάλεις τις κορδέλες μπορείς να το κρατήσεις όλο το χρόνο. Είναι ιδανική πρόταση και για σένα που ψάχνεις δώρα Αγίου Βαλεντίνου για εκείνον.

Σταντ με φωτογραφίες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Καμπάνα με λουλούδι

Η νούμερο 1 ίσως ιδέα για διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου είναι οι γυάλινες καμπάνες με λουλούδια. Είναι τόσο ρομαντικές και παραμυθένιες που πάντα μαγνητίζουν τα βλέμματα. Φτιάξε, λοιπόν, την γυάλινη καμπάνα “Bella” με ό,τι λουλούδι θέλεις ένταξε την στην διακόσμηση τραπεζιού για τον Άγιο Βαλεντίνο. Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις γυάλινη καμπάνα μπορείς να επιλέξεις γυάλινα κουτιά για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Καμπάνα με λουλούδι

Γεωμετρικά φανάρια Αγίου Βαλεντίνου

Παραμένοντας στην προηγούμενη ιδέα αν θέλεις μια εναλλακτική διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου θα σου προτείναμε να φτιάξεις φοβερά διακοσμητικά γεωμετρικά φανάρια. Διακόσμησε τα με λουλούδια, πρασινάδες ή και αποξηραμένα ανάλογα με το στυλ σου. Διαφορετικά, γέμισε τα με κεριά, καρδούλες ή λαμπάκια. Φτιάξε 2-3 για πιο γεμάτο αποτέλεσμα. Δώσε μια μοντέρνα πινελιά στην ημέρα των ερωτευμένων.

Γεωμετρικά φανάρια Αγίου Βαλεντίνου

Ανθοσύνθεση με διακοσμητικά χείλη

Μια πρωτότυπη ιδέα για διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου είναι η ανθοσύνθεση με διακοσμητικά χείλη. Αποτελεί μια εναλλακτική διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου, βγαλμένη από την pop κουλτούρα. Επίλεξε κεραμικά κασπώ σε σχήμα χειλιών και στερέωσε στο εσωτερικό, με dry moss, διακοσμητικά λουλούδια , πρασινάδες και μεταλλικά στεφάνια. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε είδη Βαλεντίνου όπως στικς με χείλη ή καρδιές.

Ανθοσύνθεση με διακοσμητικά χείλη

Μπάλες με τρύπα για διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου

Ρομαντική κατασκευή διακόσμησης είναι και οι γυάλες με τρύπα. Μπορείς να φτιάξεις μια εντυπωσιακή γιρλάντα κρεμώντας τις από ένα σχοινί ή να φτιάξεις φοβερά centerpieces. Διακόσμησε τις με λουλούδια, κεριά και votive αλλά και με μερικές κορδέλες. Τοποθέτησε τις στο τραπέζι σκέτες, σε πιατέλες ή σε φέτες κορμού ανάλογα και με την υπόλοιπη διακόσμηση σπιτιού και όχι μόνο.

Μπάλες με τρύπα για διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου

Στεφάνια Αγίου Βαλεντίνου

Τα DIY στεφάνια αποτελούν άλλη μια εξαιρετική πρόταση για διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου. Φτιάξε μόνη σου ρομαντικά χειροποίητα στεφάνια με λουλούδια και διακοσμητικά για τον Άγιο Βαλεντίνο. Κρέμασε τα στο σαλόνι ή τη κρεβατοκάμαρα φτιάχνοντας μια ρομαντική διακόσμηση δωματίου για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Στεφάνια Αγίου Βαλεντίνου

Εταζέρες Αγίου Βαλεντίνου

Οι εταζέρες πάντα απογειώνουν τη διακόσμηση ανεξαρτήτου περίστασης και εποχής. Φτιάξε λοιπόν ένα φαντασμαγορικό διακοσμητικό με εταζέρα γεμάτη με ρομαντικά διακοσμητικά για τον Άγιο Βαλεντίνο. Άσε το ρομαντικό σου πνεύμα να μεγαλουργήσει γεμίζοντας την εταζέρα ή την τουρτιέρα με διάφορα ρομαντικά διακοσμητικά σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα.

Εταζέρες Αγίου Βαλεντίνου

Ρουστίκ διακοσμητικές καρδιές Mr & Mrs

Αν είσαι φρεσκοπαντρεμένη τότε αυτό το διακοσμητικό είναι για σένα. Επίλεξε πρωτότυπες πιατέλες σε σχήμα καρδιάς με ξύλινη βάση και φτιάξε πολύ γρήγορα ένα ρουστίκ διακοσμητικό Αγίου Βαλεντίνου. Κόλλησε πάνω διακοσμητικά Mr & Mrs και είναι έτοιμο. Μπορείς να φτιάξεις ένα υπέροχο gift box Αγίου Βαλεντίνου με αυτές τις υπέροχες κατασκευές και να το προσφέρεις σε ένα ζευγάρι φίλων που μόλις παντρεύτηκε.

Ρουστίκ διακοσμητικές καρδιές Mr & Mrs

Κλαδιά με καρδιές

Ένα πολύ εύκολο διακοσμητικό είναι, επίσης, τα κλαδιά με διακοσμητικές καρδιές. Γέμισε βάζα διακόσμησης με κλαδιά. Έπειτα διακόσμησε τα με μικρές καρδιές κρεμώντας ή κολλώντας τις. Μπορείς, μάλιστα, να αξιοποιήσεις και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια σε σχήμα καρδιάς που έχουν ξεμείνει.

Κλαδιά με καρδιές

Γιρλάντες Αγίου Βαλεντίνου

Τέλος, θα σου προτείνουμε DIY γιρλάντες Αγίου Βαλεντίνου. Μια ιδέα είναι να φτιάξεις επιτραπέζια γιρλάντα με λουλούδια, φυλλώματα και διάφορα διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου. Μια άλλη ιδέα είναι να φτιάξεις γιρλάντες για τα παράθυρα, το τζάκι ή το κρεβάτι. Κρέμασε καρδούλες, κορδέλες, σημαιάκια και άλλα ρομαντικά διακοσμητικά. Μόνο και μόνο αυτό το διακοσμητικό θα σε βάλει μονομιάς στο ερωτικό κλίμα.

Γιρλάντες Αγίου Βαλεντίνου

Αυτές ήταν μερικές ιδέες για διακοσμητικά την ημέρα των ερωτευμένων. Απαραίτητο υλικό φυσικά σε ό,τι και αν επιλέξεις είναι οι σοκολάτες Αγίου Βαλεντίνου. Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Αν πάλι είσαι ορκισμένο πάρτυ άνιμαλ οργάνωσε ένα Valentine’s πάρτυ συνδυάζοντας τις κατασκευές σου με πρωτότυπα είδη πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου.

[print_link]