Τι δώρο να πάρω στο αγόρι μου για 14 Φλεβάρη;

Τι δώρο να πάρω στο αγόρι μου για 14 Φλεβάρη;

Φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εξέπληξε το άλλο σου μισό προσφέροντας σου εσύ φοβερά δώρα για την ημέρα των ερωτευμένων. Κάνε τη διαφορά με τη πρωτότυπη επιλογή σου και υπενθύμισε του την πιο ερωτική μέρα του χρόνου τι σημαίνει για σένα. Ωστόσο το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι « Τι δώρο να πάρω στο αγόρι μου για 14 Φλεβάρη;». Είμαστε εδώ για σένα. Σου έχουμε μερικά ρομαντικά δώρα για ζευγάρια που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και γούστο. Πρόκειται για DIY 14 Φεβρουαρίου δώρα αλλά και πιο έτοιμες επιλογές.

Σταντ με φωτογραφίες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τι δώρο να πάρω στο αγόρι μου για 14 Φλεβάρη; Φτιάξε ένα υπέροχο και άκρως συναισθηματικό σταντ με φωτογραφίες. Επίλεξε ένα μοντέρνο μεταλλικό σταντ και στόλισε το με κορδέλες και κορδόνια. Έπειτα, συνδύασε μερικά μικρά διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου. Μόλις τελειώσεις, κρέμασε με μανταλάκια τις προσωπικές σας φωτογραφίες. Μετά το πέρας της ημέρας θα μπορεί να  βγάλει τις κορδέλες και να κρατήσεις το σταντ όλο το χρόνο.

Σταντ με φωτογραφίες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Κουτί Αγίου Βαλεντίνου με είδη περιποίησης

Ποιος είπε ότι οι άντρες δεν περιποιούνται τον εαυτό τους. Μια άλλη, λοιπόν, πρόταση στο τι δώρο να πάρω στο αγόρι μου για 14 Φλεβάρη είναι τα κουτιά με είδη περιποίησης. Διάλεξε πρωτότυπα κουτιά για Άγιο Βαλεντίνο και γέμισε τα με χάρτινο χορτάρι ή χαρτί αφής. Έπειτα βάλε την αγαπημένη του κολόνια, after shave και κρέμες. Πρόσθεσε μερικά ρομαντικά διακοσμητικά και αξεσουάρ Αγίου Βαλεντίνου. Να είσαι σίγουρη ότι θα το λατρέψει!

Κουτί Αγίου Βαλεντίνου με είδη περιποίησης

Δώρα για ζευγάρια μπρελόκ

Μια άλλη ιδέα σε δώρα για ζευγάρια είναι τα μπρελόκ. Μπορείς να βρεις έτοιμα match μπρελόκ ή ακόμη καλύτερα να φτιάξεις τα δικά σου! Χρησιμοποίησε υλικά στο στυλ και τη χρωματική παλέτα που σου αρέσει και δημιούργησε με τα χεράκια σου υπέροχα μπρελόκ για τον Άγιο Βαλεντίνο που θα στολίσουν τα κλειδιά του αγαπημένου σου.

Δώρα για ζευγάρια μπρελόκ

Κοσμήματα δώρα για ζευγάρια

Στην ίδια λογική με τα μπρελόκ είναι και τα κοσμήματα. Φτιάξε με χάντρες και κορδόνια μίνιμαλ βραχιόλια για άντρες. Εκτός από τις χάντρες, χρησιμοποίησε φουντίτσες, ματάκια, κωνσταντινάτα ή σταυρουδάκια. Καλό θα είναι να επιλέξεις ουδέτερα χρώματα και να ακολουθήσεις μια μίνιμαλ αισθητική για να μην βγει ένα υπερβολικό αποτέλεσμα.

Κοσμήματα δώρα για ζευγάρια

Κούπα Αγίου Βαλεντίνου

Στα δώρα Αγίου Βαλεντίνου για εκείνον μια εύκολη και οικονομική ιδέα είναι οι κούπες. Επίλεξε πρωτότυπες κούπες ή ποτήρια βαζάκια και μέσα σε γυάλινους σωλήνες φτιάξε μείγμα για σοκολάτα. Γέμισε έτοιμα πουγκιά με σοκολατάκια ή μπισκότα. Έτσι θα απολαύσετε ένα cozy βράδυ αγκαλιά πίνοντας ζεστή σοκολάτα. Να θυμάσαι πως δεν έχει βγει άδικα το  ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Κούπα Αγίου Βαλεντίνου

Ρούχα για δώρο Αγίου Βαλεντίνου

Μια πιο έτοιμη πρόταση στο τι δώρο να πάρω στο αγόρι μου για 14 Φλεβάρη είναι τα ρούχα. Διάλεξε μια όμορφη μπλούζα, ένα πουκάμισο ή και εσώρουχα και φτιάξε ένα φανταστικό gift box για τον Άγιο Βαλεντίνο. Χρησιμοποίησε σακούλες, κουτιά, καφάσια ή μικρά μπαουλάκια. Γέμισε τα με το βασικό σου δώρο και πρόσθεσε μικρά διακοσμητικά και σοκολατάκια για την ημέρα των ερωτευμένων. Αν μάλιστα είσαι DIYer και ψάχνεις κατασκευές Αγίου Βαλεντίνου, τότε συμπλήρωσε με μια γουστόζικη κάρτα.

Ρούχα για δώρο Αγίου Βαλεντίνου

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου ηλεκτρονικά και κονσόλες

Ένα δώρο για μεγαλύτερο budget είναι οι ηλεκτρονικές συσκευές και οι κονσόλες. Πρόκειται για επιλογές που σίγουρα θα λατρέψει! Πρόκειται για «ρομαντικά» δώρα για αγόρια. Με αυτό το δώρο πιστεύουμε ότι θα τον τρελάνεις, ειδικά αν είναι λάτρης των video games και της τεχνολογίας.

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου ηλεκτρονικά και κονσόλες

Δώρο Βαλεντίνου με ταξιδιωτικά εισιτήρια

Εξίσου τσιμπημένο αλλά ιδιαίτερα φαντασμαγορικό δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων είναι και τα ταξιδιωτικά εισιτήρια. Πάρε το πάνω σου και οργάνωσε ένα ταξίδι στο αγαπημένο σας μέρος. Άδραξε την ευκαιρία για νέες περιπέτειες και εξορμήσεις.

Δώρο Βαλεντίνου με ταξιδιωτικά εισιτήρια

Βιβλίο για δώρο Βαλεντίνου

Αν το άλλο σου μισό είναι κάπως πιο ιντελεκτουέλ τότε ένα πετυχημένο δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι τα βιβλία. Επίλεξε ένα μυθιστόρημα από το αγαπημένο του είδος λογοτεχνίας ή ένα επιστημονικό βιβλίο πάνω στη δουλειά ή τις σπουδές του.

Βιβλίο για δώρο Βαλεντίνου

Διακοσμητικό για τον Άγιο Βαλεντίνο

Χρησιμοποίησε ό,τι υλικά έχεις στο σπίτι για να φτιάξεις ένα γλυκό DIY διακοσμητικό για την ημέρα των ερωτευμένων. Μπορείς να φτιάξεις μια κορνίζα με ρομαντικά διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου ή ρουστίκ σετ δώρα για ζευγάρια με διακοσμητικές καρδιές. Δώσε ρομαντικό στυλ σε απλά πράγματα με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα.

Διακοσμητικό για τον Άγιο Βαλεντίνο

Κουτί με σοκολατάκια για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τέλος, σου έχουμε την πιο κλασική επιλογή για δώρα Αγίου Βαλεντίνου που δεν είναι άλλη από το κουτί με τα σοκολατάκια. Βάλε τη προσωπική σου πινελιά αποφεύγοντας τα έτοιμα κουτιά με σοκολατάκια. Φτιάξε το δικό σου εξαρχής με πρωτότυπα κουτιά, dry moss, νόστιμα σοκολατάκια, διακοσμητικά λουλούδια και ρομαντικά στολίδια. Γλύκανε τον αγαπημένο σου όπως μόνο εσύ ξέρεις.

Κουτί με σοκολατάκια για τον Άγιο Βαλεντίνο

Υπενθύμισε μια ακόμη φορά στον Βαλεντίνο σου την αγάπη σου προσφέροντας του ένα τέλειο και ρομαντικό δώρο. Αν, μάλιστα, είναι και από τα χεράκια σου θα έχει τεράστια συναισθηματική αξία καθώς επρόκειτο για μοναδικές δημιουργίες με επίκεντρο αποκλειστικά εσάς τους δύο.

[print_link]