Εναλλακτική Διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου 5 Ιδέες Διαφορετικές

Εναλλακτική Διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου: 5 Ιδέες Διαφορετικές

Σκέφτεσαι φέτος να γιορτάσεις την πιο ερωτική μέρα του χρόνου; Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι σχεδόν έτοιμος να μας χτυπήσει με τα βέλη του και εμείς ψάχνουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε. Αν είσαι ένας από εμάς τότε η ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου θα μετατραπεί σε ένα ξέφρενο πάρτυ ή σε μια ρομαντική βραδιά. Όπως και να έχει για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα θα πρέπει να φτιάξεις μια διακόσμηση για τον Άγιο Βαλεντίνο. Ωστόσο θέλεις να κάνεις τη διαφορά και σε καταλαβαίνουμε. Για αυτό σου έχουμε μερικές ιδέες για εναλλακτική διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου ώστε να γιορτάσεις με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο.

Ρουστίκ Διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου

Ποιος θα περίμενε πως σε ερωτική και άκρως ρομαντική μέρα σαν αυτή θα μπορούσε να συνδυαστεί η ρουστίκ αισθητική! Και όμως μια πρόταση για εναλλακτική διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου είναι η ρουστίκ. Συνδύασε το ανοιχτόχρωμο ξύλο με παστελ αποχρώσεις και μερικές κόκκινες πινελιές. Κρέμασε γιρλάντες με σημαιάκια λινάτσας και κόλλησε πάνω κόκκινες και ροζ καρδιές. Για τη διακόσμηση τραπεζιού για τον Άγιο Βαλεντίνο διακόσμησε ξύλινες εταζέρες, ξύλινους δίσκους και καφάσια με διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου. Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα χρησιμοποίησε και λίγο βρύο τύπου μος. Ξύλινες καρδιές σε συνδυασμό με υφασμάτινα ρομαντικά διακοσμητικά μπορούν να πλαισιώσουν τέλεια το χώρο σου. Γενικά, για να στήσεις μια ρουστίκ διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου θα χρειαστεί να συνδυάσεις διάφορα υλικά όπως το ξύλο και το αλουμίνιου αλλά και χρώματα όπως το φυσικό καφέ με το έντονο κόκκινο και το baby pink.

Ρουστίκ Διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου

Goth διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου

Αυτή η εναλλακτική διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου παίρνει έμπνευση από το Halloween και αποτελεί ωδή στην παντοτινή αγάπη με ένα πιο σκοτεινό στυλ. Μας το δίδαξαν, μάλιστα, με τον καλύτερο τρόπο η Morticia και ο Gomez Addams από την κάπως απόκοσμη οικογένεια Addams. Πώς να στήσεις μια τέτοια διακόσμηση; Η χρωματική σου παλέτα θα κινείται  μεταξύ του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Στρώσε σκούρα υφάσματα και ράνερ και συνδύασε τα με τα αντίστοιχα μαξιλάρια, ριχτάρια και κουρτίνες. Κόκκινα τριαντάφυλλα σε πομπώδη βάζα και γυάλινες καμπάνες, εντυπωσιακά μαύρα κηροπήγια θα πλαισιώσουν τον στολισμό σου. Για ένα πιο goth αποτέλεσμα πρόσθεσε νεκροκεφαλές που θα συνδυάσεις με καρδιές και άλλα διακοσμητικά Άγιου Βαλεντίνου σε έντονους χρωματισμούς. Για περισσότερη λεπτομέρεια μπορείς να συμπεριλάβεις αράχνες και διακοσμητικούς ιστούς. Το «για πάντα» θα αποκτήσει μια διαφορετική οπτική!

Goth διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου

Μοντέρνα διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο μοντέρνο για την ημέρα των ερωτευμένων τότε φτιάξε μια υπέροχη και χρωματική διακόσμηση με γεωμετρικά φανάρια. Σε αυτό το στολισμό συνδύασε διακοσμητικά από πλεξιγκλάς, μέταλλο και γυαλί. Διακόσμησε γεωμετρικά φανάρια με λουλούδια ή κεριά και votive. Φτιάξε μια μοντέρνα αλλά συνάμα ρομαντική διακόσμηση δωματίου για τον Άγιο Βαλεντίνο κρεμώντας μπάλες με τρύπα γεμάτες με τα αγαπημένα σου λουλούδια. Επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι στόλισε γυάλινους δίσκους και πιατέλες με πεντανόστιμα γλυκά. Επίλεξε πολύχρωμα λουλούδια σε ζωηρές αποχρώσεις για να δώσεις ένα παιχνιδιάρικο στυλ στη διακόσμηση σου. Τέλος, επειδή σε αυτή τη διακόσμηση πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι πλούσιες και χρωματιστές ανθοσυνθέσεις συνδύασε μερικά γυάλινα είδη ώστε να περνάει διάτρητο το φως και να έχεις ένα ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα.

Μοντέρνα διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου

Μίνιμαλ διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου

Ποιος είπε ότι οι λάτρεις του μινιμαλισμού δεν μπορούν να γιορτάσουν και αυτοί την ημέρα των ερωτευμένων. Η μίνιμαλ προσέγγιση, μάλιστα, είναι και μια ιδέα για διακόσμηση τελευταίας στιγμής για τον Άγιο Βαλεντίνο. Στόλισε κλαδιά μέσα σε βάζα και κρέμασε ή κόλλησε διακοσμητικές καρδούλες. Επιπλέον μπορείς να φτιάξεις μια εξαιρετική γιρλάντα από πομ – πομ ροζ – μπεζ. Κατά τόπους πρόσθεσε απλά αλλά συνάμα εντυπωσιακά διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου δίνοντας μια ρομαντική διάθεση τόσο όσο. Μια άλλη διάθεση με μινιμαλ χαρακτήρα είναι αυτή που συμπεριλαμβάνει το γκρι και το μαύρο χρώμα. Μεταλλικές βάσεις με φωτογραφίες ή μαυροπίνακες με λόγια αγάπης και μερικά αποξηραμένα όπως pampas grass θα σου δώσουν μια ανεπανάληπτη λιτή διακόσμηση για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Μίνιμαλ διακοσμηση Αγίου Βαλεντίνου

Ρομαντική διακόσμηση κόκκινη – ροζ

Τέλος, μια ιδέα για εναλλακτική διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου συνδυάζει το ρομαντισμό του ροζ με το πάθος του κόκκινου. Καλά κατάλαβες, φτιάξε μια διακόσμηση σε ροζ – κόκκινο και μπες κατευθείαν σε ερωτική διάθεση. Πάρε κουτιά σύνθεσης και φτιάξε ένα στολισμό με μπόλικα λουλούδια. Γέμισε γυάλες με νερό και επιπλέοντα κεριά και φτιάξε μια ρομαντική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας για του Άγιου Βαλεντίνου με μπαλόνια και λαμπάκια για περισσότερη ατμόσφαιρα.  Δημιούργησε υπέροχα centerpieces για τον Άγιο Βαλεντίνο με ροζ – κόκκινα ρομαντικά υλικά και βάλε σε δίσκους σοκολατάκια και κουφέτα για να γλυκάνεις τον αγαπημένο σου.

Ρομαντική διακόσμηση κόκκινη – ροζ

Σίγουρα δεν χρειάζεσαι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να δείξεις την αγάπη σου στο έτερον ήμισυ. Δες αυτή τη ρομαντικά χρωματισμένη μέρα σαν μια ευκαιρία για πάρτυ. Γιόρτασε την αγάπη μαζί με φίλους, με τον/την σύντροφο σου ή ακόμη οργάνωσε ένα anti – valentine πάρτυ που θα αποτάσσει κάθε τι ρομαντικό!

[print_link]