Γούρια 2022 18 Πρωτότυπες ιδέες

DIY Γούρια 2022: 18 Πρωτότυπες Ιδέες για να Φτιάξεις

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και εμείς οι πιστοί DIYers έχουμε ανασκουμπωθεί για να φτιάξουμε τα γούρια 2022. Είσαι και εσύ ένας από εμάς; Τότε καταλαβαίνεις το πάθος μας για το χειροποίητο πόσο μάλλον τα χριστουγεννιάτικα DIY και φυσικά τα χειροποίητα γούρια. Ψάχνεις αυτήν την έμπνευση που θα σου δώσει έμπνευση για να ξεκινήσεις να δημιουργείς; Είσαι στο κατάλληλο σημείο και αυτό γιατί σου ετοιμάσαμε όπως κάθε χρόνο μερικές πρωτότυπες ιδέες για DIY γούρια 2022.

Γούρι 2022 παιδική κορνίζα

Θα ξεκινήσουμε την λίστα με τα γούρια 2022 προτείνοντας ένα φοβερό χειροποίητο γούρι 2022 διακοσμητικό. Χρησιμοποίησε ξύλινη κορνίζα και βγάλε το γυαλί. Ντύσε την με χριστουγεννιάτικα υφάσματα σε παστέλ χρωματισμούς με glitter για περισσότερη λάμψη. Έπειτα διακόσμησε με χριστουγεννιάτικα στολίδια και φτερά σε ροζ και γαλάζιο. Πρόκειται για εξαιρετική επιλογή για νέους γονείς αφού ταιριάζει και σε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παιδικού δωματίου.

DIY Γούρι 2022 παιδική κορνίζα

Κλασικό γούρι 2022 με ξύλινο παράθυρο

Παραμένοντας στα χειροποίητα γούρια 2022 διακοσμητικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το γούρι με διακοσμητικό παράθυρο. Πάρε έτοιμα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά παράθυρα και διακόσμησε με λίγα υλικά για γούρια αφού από μόνα τους είναι εντυπωσιακά. Πρόσθεσε πιθανά χριστουγεννιάτικες κορδέλες και διακοσμητικό από πλεξιγκλάς Home.

Κλασικό DIY γούρι 2022 με ξύλινο παράθυρο

Γούρι 2022 ρουστίκ glam

Για σένα που αγαπάς την ρουστίκ αισθητική και την λάμψη των Χριστουγέννων σου έχουμε φοβερή πρόταση. Επίλεξε ξύλινα υλικά για γούρια 2022 όπως ξύλινους κύκλους και συνδύασε τα με ξύλινα χριστουγεννιάτικα που έχουν χρυσόσκονη για περισσότερη λάμψη. Διακόσμησε τα πάνω σε βάση από plexiglass και ολοκλήρωσε το χειροποίητο γούρι σου με ένα φτερό. Είναι από τα φθηνά γούρια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

DIY Γούρια 2022 ρουστίκ glam

Επιτραπέζιο γούρι με καρυοθραύστη και ελέφαντα

Στα πρωτότυπα γούρια 2022 ανήκει και αυτό με το χρυσό καρυοθραύστη και τον ελέφαντα. Πώς θα το φτιάξεις; Πάνω σε στρογγυλή βάση κόλλησε χρυσά χριστουγεννιάτικα στολίδια όπως έναν μίνι καρυοθραύστη και έναν ελέφαντα (συμβολίζει την καλή τύχη). Αφού τελειώσεις διακόσμησε με μικρά διακοσμητικά όπως χάντρες, φουντίτσες και διακοσμητικά από πλεξιγκλάς. Το DIY γούρι σου θα κλέψει τις εντυπώσεις!

DIY Επιτραπέζιο γούρι με καρυοθραύστη και ελέφαντα

Κρεμαστό γούρι με διακοσμητικό Welcome

Μια άλλη ιδέα για γούρια 2022 είναι το κρεμαστό γούρι με διακοσμητικό welcome από πλεξιγκλάς. Σε ένα μεταλλικό κύκλο κόλλησε πάνω μια ξύλινη φλοίδα . Ύστερα κόλλα πάνω το welcome. Έπειτα στόλισε με φουντίτσες σε διάφορα χρώματα για ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

Κρεμαστό γούρι με διακοσμητικό Welcome - DIY Γούρια 2022

Κρεμαστό γούρι μοντέρνο μαύρο – χρυσό

Παραμένοντας στα κρεμαστά γούρια 2022 σου έχουμε μια πιο μοντέρνα επιλογή. Εδώ η χρωματική παλέτα σου ξεφεύγει από τα συνηθισμένα αφού πρόκειται για ένα συνδυασμό μαύρου χρυσού. Πάνω σε μεταλλικό κύκλο κόλλησε γούρι 22 μαύρο και διακόσμησε το με μοντέρνες χριστουγεννιάτικες κορδέλες στους ανάλογους χρωματισμούς. Πρόσθεσε χρυσές χάντρες και χρυσά στολίδια για μια “γεμάτη” δημιουργία.

Κρεμαστό γούρι DIY μοντέρνο μαύρο - χρυσό

Επιτραπέζιο γούρι με καμηλοπάρδαλη

Στα πρωτότυπα γούρια 2022 ανήκει και το επιτραπέζιο γούρι με την καμηλοπάρδαλη. Χρησιμοποίησε εκλεκτά υλικά για γούρια 2022 όπως χρυσή διακοσμητική καμηλοπάρδαλη, μαύρες μεταξωτές φουντίτσες και χρυσά – λευκά στολίδια. Συνδύασε τα και φτιάξε ένα άπαιχτο γούρι με στυλ και φινέτσα που θα τρελάνει τον παραλήπτη σου.

Επιτραπέζιο γούρι DIY με καμηλοπάρδαλη

Κρεμαστό γούρι με φωτιζόμενο καρυοθραύστη

Ο καρυοθραύστης είναι από τις κλασικές χριστουγεννιάτικες φιγούρες και δεν θα μπορούσαμε να μην φτιάξουμε ένα θεματικό γούρι. Επίλεξε φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα στολίδια με καρυοθραύστη και κρέμασε τα από ένα μεγάλο χρυσό κρίκο. Έπειτα, διακόσμησε τα DIY γούρια σου με κορδέλες, φουντίτσες και χριστουγεννιάτικα κουδούνια στα κλασικά χριστουγεννιάτικα χρώματα. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή για παιδικό χριστουγεννιάτικο γούρι.

Κρεμαστό γούρι χειροποιητο με φωτιζόμενο καρυοθραύστη

Χειροποίητο γούρι με κορνίζα και νάνους

Ένα ακόμη γούρι διακοσμητικό είναι με ξύλινη κορνίζα και διακοσμητικούς νάνους. Αντικατέστησε το γυαλί της κορνίζας με ανοιγόμενη μπάλα πλαστική την οποία θα γεμίσεις με κομφετί, χριστουγεννιάτικα κουδουνάκια και διακοσμητικά gnome. Εξωτερικά, διακόσμησε εξίσου με νανάκια, δέντρα και φυσικά μπόλικες κορδέλες και κορδόνια. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε υφασμάτινες μίνι μπαλίτσες και αστέρια με glitter.

Χειροποίητο γούρι με κορνίζα και νάνους - DIY Γούρια 2022

Παιδικό γούρι με τελάρο κεντήματος ροζ

Φτιάξε με τα χεράκια σου ένα γλυκό DIY παιδικό γούρι με τελάρο κεντήματος. Για να το φτιάξεις χρησιμοποίησε σαν βασικό υλικό τελάρο κεντήματος. Πέρνα σε αυτό, λευκό ύφασμα με φτερά. Μόλις τελειώσεις, διακόσμησε το χριστουγεννιάτικα κορδέλες σε ροζ – λευκούς χρωματισμούς και με στολίδι αγγελάκι.

DIY Παιδικό γούρι με τελάρο κεντήματος ροζ

DIY Γούρια 2022 με μπαλαρίνα

Στα ρομαντικά πρωτότυπα γούρια 2022 ανήκει και αυτό με την μπαλαρίνα. Σε ξύλινη βάση κόλλησε διάφανη μπαλαρίνα διακοσμητική. Δώσε χρώμα στη χριστουγεννιάτικη κατασκευή σου επιλέγοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια με πέρλες και ροζ πινελιές. Αν αγαπάς την λεπτομέρεια όπως και εμείς πρόσθεσε χρυσό σύρμα περιμετρικά, διακοσμητικά αστεράκια και χρυσές χάντρες. Για το τελείωμα βάλε διακοσμητικό 2022 από plexiglass.

Γούρια 2022 με μπαλαρίνα - DIY Γούρια 2022

Μοντέρνο γούρι 2022 DIY με κύκλους από πλεξιγκλάς

Ίσως το πιο hot υλικό για κατασκευές το 2021 – 2022 είναι το πλεξιγκλάς. Για αυτό, λοιπόν, το συναντάμε κατά κόρον και στα υλικά για DIY γούρια 2022. Φτιάξε ένα πρωτότυπο και συνάμα μοντέρνο κρεμαστό γούρι με διακοσμητικούς κύκλους από πλεξιγκλάς σε ένα χρωματικό συνδυασμό μαύρου, χρυσού, ασημί και λευκού. Κόλλησε κύκλους σε διάφορα μεγέθη μεταξύ τους με έναν κάπως τυχαίο τρόπο. Έπειτα πρόσθεσε διακοσμητικό ματάκι και αστέρι από πλεξιγκλάς. Επίλεξε και τις ανάλογες κορδέλες και φουντίτσες για ένα φαντασμαγορικά εντυπωσιακό DIY γούρι, κατευθείαν από τα χεράκια σου.

Μοντέρνο γούρι 2022 με κύκλους από πλεξιγκλάς

DIY Γούρι με διακοσμητική υδρόγειο

Αν θέλεις να φτιάξεις ένα χειροποίητο γούρι ιδανικό για χριστουγεννιάτικο διακόσμηση για γραφείο τότε αυτό με την υδρόγειο είναι για σένα. Διάλεξε μια μίνι διακοσμητική υδρόγειο και διακόσμησε την με ασημί κορδόνια, κορδέλες και μεταξωτές φούντες. Δεν θα χρειαστείς πολλά υλικά για να δημιουργήσεις κάτι κομψό και μοναδικό.

Γούρι με διακοσμητική υδρόγειο

Χειροποίητο γούρι αγγελάκι

Ένα ακόμη επιτραπέζιο γούρι DIY που συνδυάζει το ρουστίκ με το μοντέρνο είναι αυτό με το αγγελάκι από πλεξιγκλάς. Κόλλησε το πάνω σε φλοίδα κορμού και διακόσμησε με ασημένια, λευκά και γαλάζια διακοσμητικά. Θα δώσεις έτσι την αίσθηση του πάγου.

Χειροποίητο γούρι αγγελάκι

Κρεμαστό γούρι με πέρλες και φτερά

Αν αγαπάς την αισθητική του Great Gatsby τότε σου έχουμε μια DIY ιδέα για χριστουγεννιάτικα γούρια εμπνευσμένη από αυτό το στυλ. Σε χοντρό σύρμα πέρνα πέρλες έτσι ώστε να φτιάξεις έναν κρίκο. Μόλις τελειώσεις στόλισε τον με ξύλινο γούρι 22 μαύρο. Έπειτα κρέμασε κορδόνια και φουντίτσες σε μαύρο – ασημί χρώμα. Στο τέλος πρόσθεσε μερικά λευκά φτερά για ένα chic αποτέλεσμα.

Κρεμαστό γούρι με πέρλες και φτερά

Γούρι χριστουγεννιάτικο centerpiece

Αν θέλεις να συνδυάσεις το χριστουγεννιάτικο δώρο με τα γούρια 2022 τότε φτιάξε ένα γούρι – χριστουγεννιάτικο centerpiece. Διάλεξε ένα ξύλο κοπής και κόλλησε πάνω χριστουγεννιάτικα στολίδια, κουδουνάκια, μπόλικο χιόνι και λαμπάκια για ατμόσφαιρα. Αποτελεί μια ευφάνταστη ιδέα και για χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού.

Γούρι χριστουγεννιάτικο centerpiece 

DIY Γούρι κουτάκι 2022

Τα ξύλινα κουτάκια με καπάκι από plexiglass τα είδαμε να παίζουν πολύ στις DIY μπομπονιέρες γάμου. Τώρα έρχονται να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τα πρωτότυπα DIY γούρια 2022. Δημιούργησε μια μίνι βιτρίνα διακοσμώντας εσωτερικά το κουτάκι σου με χρυσόσκονες, κομφετί, κουδουνάκια, χάντρες και φυσικά διακοσμητικό 2022. Προαιρετικά μπορείς να προσθέσεις εξωτερικά κάποια κορδέλα.

Γούρι κουτάκι 2022

Χριστουγεννιάτικο γούρι glam με κέρατα

Για το τέλος σου αφήσαμε ένα υπέροχο χειροποίητο γούρι με διακοσμητικά κέρατα με glitter. Χρησιμοποίησε σταντ κάρτας και διακοσμητικούς κύκλους από πλεξιγκλάς. Συνδύασε τα με ξύλινη ευχή αγάπη και χριστουγεννιάτικο στολίδι κέρατο με glitter. Πρόσθεσε μερικές χριστουγεννιάτικες κορδέλες και κορδόνια στις ανάλογες αποχρώσεις. Ο παραλήπτης σου σίγουρα θα το λατρέψει!

Χριστουγεννιάτικο γούρι glam με κέρατα

Αυτές ήταν μόνο μερικές ιδέες για DIY γούρια 2022. Υπάρχουν τόσες πολλές πρωτότυπες προτάσεις που πραγματικά δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε. Εσύ, επιστράτευσε το γιορτινό σου πνεύμα και την φαντασία σου και ξεκίνα να δημιουργείς. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα φτιάξεις κάτι μοναδικό.

[print_link]