Μπομπονιέρα και Προσκλητήριο Μαζί 7 Ιδέες - eldeco

Μπομπονιέρα και Προσκλητήριο Μαζί: 7 Ιδέες

Μια νέα τάση στους γάμους και τις βαπτίσεις που ήρθε για να μείνει είναι η μπομπονιέρα και προσκλητήριο μαζί. Μια τέτοια επιλογή θα σου βγάλει το περιττό άγχος για το αν όλοι οι καλεσμένοι σου πήραν τις DIY μπομπονιέρες του γάμου σου ή της βάπτισης του παιδιού σου. Πέρα από αυτό, το σετ μπομπονιέρα – προσκλητήριο φαίνεται να κατέχει πολύ υψηλή θέση στις προτιμήσεις, με τους γάμους και τις βαπτίσεις από το 2020 να αναβάλλονται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Έτσι τα ζευγάρια επιλέγουν να ενημερώσουν εκ νέου τους καλεσμένους τους με μια ευχαριστήρια μπομπονιέρα και ένα προσκλητήριο που ορίζει τη νέα ημερομηνία. Αν, λοιπόν, και εσύ έχεις επιλέξει για τους δικούς σου λόγους να φτιάξεις πρόσκληση μπομπονιέρα γάμου ή βάπτισης τότε είμαστε εδώ για σένα! Σου έχουμε μερικές ιδέες που θα σου δώσουν έμπνευση για να ξεκινήσεις να δημιουργείς.

Μπομπονιέρα και προσκλητήριο μαζί σε γυάλινο κουτί

Θα ξεκινήσουμε τη λίστα μας με μια πολύ φαντασμαγορική ιδέα που θα λατρέψουν όλοι οι καλεσμένοι σου. Επίλεξε γυάλινα κουτιά και βάλε μέσα, τυλιγμένα σε μορφή παπύρου τα προσκλητήρια βάπτισης ή γάμου. Έπειτα γέμισε τα με πεντανόστιμα κουφέτα της αρεσκείας σου. Για περισσότερη λεπτομέρεια διάλεξε κουφέτα στις αποχρώσεις που θα είναι και η υπόλοιπη διακόσμηση γάμου ή βάπτισης προϊδεάζοντας έτσι τους καλεσμένους σου. Δεν χρειάζεται να βάλεις πολλά πράγματα πάνω αφού τα γυάλινα κουτιά από μόνα τους μπορούν να κλέψουν τη παράσταση και να μείνουν σαν αναμνηστικό. Ανήκει στις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου χρηστικές, αφού οι καλεσμένους σου θα το κρατήσουν για να αποθηκεύσουν ό,τι επιθυμούν.

Μπομπονιέρα και προσκλητήριο μαζί σε γυάλινο κουτί

Προσκλητήρια και μπομπονιέρες μαζί σε γυάλινο σωλήνα

Μια άλλη πρόταση που ταιριάζει σε μπομπονιέρες βάπτισης και γάμου συνδυασμένες με τα προσκλητήρια είναι με γυάλινους σωλήνες. Αν πρόκειται, μάλιστα, για έναν καλοκαιρινό γάμο ή βάπτιση θα σου προτείναμε να φτιάξεις DIY μπομπονιέρες «message in a bottle». Γέμισε τους ελαφρώς με άμμο και κοχυλάκια, τόσο όσο για να χωράνε μέσα και τα προσκλητήρια γάμου. Διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδόνια και κορδέλες. Τέλος, δέσε σε ένα μικρό πουγκάκι τα κουφέτα σου και οι χειροποίητες μπομπονιέρες σου είναι έτοιμες.

Προσκλητήρια και μπομπονιέρες μαζί σε γυάλινο σωλήνα

Vintage μπομπονιέρα – προσκλητήριο με φοντανιέρα / μπιζουτιέρα

Αν αγαπάς το vintage και έχεις ονειρευτεί ένα γάμο ή μια βάπτιση εμπνευσμένη από περασμένες εποχές σου έχουμε και την αντίστοιχη μπομπονιέρα – προσκλητήριο και είναι οι εντυπωσιακές μίνι φοντανιέρες – μπιζουτιέρες. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, όσον αφορά τη διακόσμηση τους αφού αυτές οι vintage μπομπονιέρες προσκλητήρια βάπτισης μαζί ξεχωρίζουν από μόνες τους. Πρόσθεσε μερικές κορδέλες, στρας ή πέρλες για περισσότερη λάμψη. Οι καλεσμένοι σου θα τις λατρέψουν!

Vintage μπομπονιέρα – προσκλητήριο με φοντανιέρα μπιζουτιέρα

Μπομπονιέρες προσκλητήρια με γυάλινη καμπάνα

Οι πρωτότυπες μπομπονιέρες με καμπάνα είναι μια εξαιρετική επιλογή για σένα που αγαπάς τη μαγεία των παραμυθιών. Επίλεξε μίνι γυάλινες καμπάνες διακοσμώντας τις εσωτερικά με ένα μικρό λουλουδάκι, με ένα  μικρό διακοσμητικό. Το προσκλητήριο μπορείς είτε να το στερεώσεις απ’ έξω είτε επιλέγοντας λίγο μεγαλύτερες γυάλινες καμπάνες να το στολίσεις εσωτερικά.  Έπειτα πρόσθεσε μερικές μικρές λεπτομέρειες που θα απογειώσουν τις δημιουργίες σου. Εναλλακτικά, για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις γεωμετρικά φανάρια που θα τα διακοσμήσεις ανάλογα με το θέμα του γάμου ή της βάπτισης. Είναι από εκείνες τις μπομπονιέρες αντικείμενα που μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Μπομπονιέρες προσκλητήρια με γυάλινη καμπάνα

Μπομπονιέρες – προσκλητήρια με διακοσμητικό

Τα διακοσμητικά είναι εξίσου μια πολύ καλή ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης ή γάμου μαζί με το προσκλητήριο.  Φτιάξε διακοσμητικά με βότσαλα, μικρές κορνίζες, σταντ κάρτας, χριστουγεννιάτικες μπάλες, φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως μίνι κολοκύθες κ. ο. κ. Η επιλογή του διακοσμητικού εξαρτάται εξολοκλήρου από το θέμα του γάμου ή της βάπτισης, την εποχικότητα και φυσικά το δικό σου μοναδικό στυλ.  Αυτές οι μπομπονιέρες αναμνηστικά θα κλέψουν τη παράσταση!

Μπομπονιέρες – προσκλητήρια με διακοσμητικό

Μπομπονιέρα με προσκλητήριο σε γυάλινο μπουκαλάκι

Μια ακόμη όμορφη ιδέα τόσο για μπομπονιέρες βάπτισης όσο και για μπομπονιέρες γάμου που θα συνδυάζουν και το προσκλητήριο, είναι με γυάλινα μπουκαλάκια. Γέμισε τα με λάδι, παραδοσιακό λικέρ ή ό,τι άλλο επιθυμείς. Διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδέλες, στρας και μικρά διακοσμητικά. Αφού τελειώσεις με το στολισμό του μπουκαλιού, στερέωσε πάνω τα κουφέτα και το προσκλητήριο. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τα γυάλινα βαζάκια, τα οποία θα γεμίσεις με έδεσμα της επιλογής σου.

Μπομπονιέρα με προσκλητήριο σε γυάλινο μπουκαλάκι

Μπομπονιέρα και Προσκλητήριο μαζί με χάρτινο κουτί

Τέλος, τα χάρτινα κουτιά για προσκλητήρια είναι μια διαχρονική επιλογή ενώ τα βλέπουμε να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους στις μπομπονιέρες γάμου 2021. Διακόσμησε τα εξωτερικά με διακοσμητικά για μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης και πρόσθεσε μερικές κορδέλες ή κορδόνια. Βάλε μέσα το προσκλητήριο και τα κουφέτα σου και οι DIY μπομπονιέρες σου είναι έτοιμες. Αν δεν σου αρκεί μόνο η διακόσμηση του κουτιού φτιάξε με τα χεράκια σου DIY μπρελόκ που θα ταιριάζουν με τη θεματολογία σου. Αν, μάλιστα, πρόκειται για βάπτιση μπορείς να συμπεριλάβεις στις μπομπονιέρες βάπτισης αγόρι ή κορίτσι και τα DIY μαρτυρικά σου. Έτσι οι καλεσμένοι σου θα μπορούν από πριν να φορέσουν τα μαρτυρικά για τη βάπτιση του παιδιού σου.

Μπομπονιέρα και προσκλητήριο μαζί με χάρτινο κουτί

Φτιάξε τις μπομπονιέρες προσκλητήρια για το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σου έτσι ακριβώς όπως τις έχεις φανταστεί. Να θυμάσαι πως η μοναδικότητα στα υλικά για μπομπονιέρες επέρχεται από το συνδυασμό της δικής σου φαντασίας και δημιουργικότητας.

[print_link]