7 Ιδέες για DIY Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Άντρα

DIY Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Άντρες – 7 Μοναδικές Ιδέες

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πέρα από τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και το γιορτινό πνεύμα είναι και η περίοδος των δώρων. Μια κατηγορία που κάνει λίγο δύσκολες τις αποφάσεις είναι τα δώρα προς έναν άντρα. Από την μια θες να ξεχωρίζεις για τα πρωτότυπα δώρα σου αλλά από την άλλη είσαι οικονομικά περιορισμένη ώστε να ψάχνεις ακριβά δώρα για άντρες.  Για αυτό για μια ακόμη φορά θα σου συνιστούσαμε να καταφύγεις στις DIY λύσεις. Εμείς σου ετοιμάσαμε μερικές ιδέες για DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Προσωποποιημένη χριστουγεννιάτικη κούπα

Μια από τις ιδέες για οικονομικά DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες είναι μια χριστουγεννιάτικη κούπα. Πάρε μια απλή λευκή κούπα και άσε τη φαντασία σου να οργιάσει. Διακόσμησε την με κορδέλες, χριστουγεννιάτικα στολίδια και γράψε πάνω ένα μήνυμα αγάπης ή κάποια αφιέρωση. Είναι μια τέλεια ιδέα για προσωποποιημένα δώρα για άντρες.

Προσωποποιημένη χριστουγεννιάτικη κούπα για DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρα

Χριστουγεννιάτικο δέντρο – πίνακας

Γιατί να μη προσφέρεις σαν DIY Χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα χεράκια σου; Μη φαντάζεσαι ότι θα στήσεις όλη τη διακόσμηση του σπιτιού του. Μαυροπίνακες, χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ και στολίδια αρκούν για να έχεις ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Σχεδίασε πάνω στο μαυροπίνακα ένα δέντρο και έπειτα εντός ορίων κόλλησε κάθε ένα χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό. Δεν ανήκει άδικα στα πρωτότυπα δώρα για άντρες! Μπορεί να το στολίσει άνετα σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού του ή ακόμα και στο γραφείο!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο – πίνακας

Χριστουγεννιάτικο καλάθι με ποτά

Είτε ψάχνεις «δώρο για το αγόρι μου» είτε «δώρο για τον άντρα της ζωής μου» είτε για κάποιον συνάδελφο, το καλάθι με τα ποτά όλοι θα το λατρέψουν! Αναρωτιέσαι πως να φτιάξω καλάθι με ποτά; Δημιούργησε ένα καλάθι με χειμωνιάτικο, χριστουγεννιάτικο θέμα και γέμισε το με διάφορα ποτά που ξέρεις ότι θα αρέσουν στον παραλήπτη σου. Σίγουρα δεν θα πει όχι σε μερικά ποτηράκια από το αγαπημένο του ποτό! Εναλλακτικά, μπορείς αντί για ποτά να γεμίσεις το καλάθι σου με μικρά πραγματάκια και αξεσουάρ ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του φτιάχνοντας έτσι μοναδικά συναισθηματικά δώρα για άντρες!

Χριστουγεννιάτικο καλάθι με ποτά για DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρα

Χριστουγεννιάτικα σουβέρ

Ψάχνεις δώρα για άντρες οικονομικά; Τότε σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα χριστουγεννιάτικα σουβέρ. Θα χρειαστείς μικρές φέτες κορμού. Διακόσμησε τις με κορδέλες και μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια και είναι έτοιμα.

DIY μολυβοθήκη για άντρα

Μια εύκολη λύση για δώρα γραφείου για άντρες είναι η χειροποίητη μολυβοθήκη. Πάρε γυάλινα βαζάκια του γλυκού ή τενεκεδένια και διακόσμησε τα ανάλογα με το στυλ που θέλεις. Μια ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις φελλό ή υλικά που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα του, για την κατασκευή σου.

DIY μολυβοθήκη για άντρα

Χριστουγεννιάτικα ατμοσφαιρικά φαναράκια

Επίσης, μια ωραία ιδέα είναι και τα χριστουγεννιάτικα φαναράκια. Χρησιμοποίησε γυάλινα βάζα, γυάλες ή ποτήρια και φτιάξε χειροποίητα φαναράκια των Χριστουγέννων. Θα χρειαστείς χρυσόσκονες, σπρέι στις αποχρώσεις που προτιμάς, κορδέλες και γιορτινά διακοσμητικά.

Χριστουγεννιάτικα ατμοσφαιρικά φαναράκια

Χειροποίητη χριστουγεννιάτικη πινακίδα

Μπορεί να είναι λίγο πιο μπελαλίδικο αλλά αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα για DIY χριστουγεννιάτικα δώρα για ΄άντρες! Μα φυσικά λέμε να φτιάξεις υπέροχες χριστουγεννιάτικες πινακίδες. Βρες ένα κομμάτι ξύλου και δημιούργησε  ένα χριστουγεννιάτικο θέμα με κάποιο μήνυμα. Διακόσμησε την με κορδόνια και άλλα διακοσμητικά. Θα είναι ένα τέλειο γιορτινό διακοσμητικό για το σπίτι του αγαπημένου σου!

Χειροποίητη χριστουγεννιάτικη πινακίδα

Λίγο πριν αποφασίσεις τι δώρο θα του κάνεις ψάρεψε τον για τα ενδιαφέροντα και τα γούστα του. Το χειροποίητο δώρο είναι πάντα καλύτερο λόγο της συναισθηματικής του βαρύτητας και να είσαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει εις διπλούν!

https://www.youtube.com/watch?v=HhVYvxA3SNY&t=295s

[print_link]