Γιρλάντες με Πομ Πομ 7 Γιορτινές Ιδέες

Γιρλάντες με Πομ Πομ: 7 Boho Κατασκευές

Ψάχνεις περισσότερες DIY ιδέες για να συμπληρώσεις στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου; Τι θα έλεγες για χειροποίητες γιρλάντες με πομ πομ; Είναι μια πολύ μοντέρνα λύση τόσο για μια boho χριστουγεννιάτικη διακόσμηση όσο και για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παιδικού δωματίου. Μπορείς να τις διακοσμήσεις στους τοίχους, στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ακόμα και στο τζάκι σου. Εμείς σου έχουμε μερικές πρωτότυπες ιδέες για διακοσμητικές γιρλάντες με πομ πομ ή φούντες για να πάρεις έμπνευση και να ξεκινήσεις.

Γιρλάντα με χάντρες και φουντίτσες

Μια ιδέα για γιρλάντες με πομ πομ είναι εκείνη με χάντρες και φουντίτσες. Επίλεξε χάντρες σε χριστουγεννιάτικα χρώματα και κορδόνια για να φτιάξεις χειροποίητες φουντίτσες. Πέρνα τα εναλλάξ σε ένα κορδόνι και φτιάξε μια εντυπωσιακή διακοσμητική γιρλάντα.

Γιρλάντα με χάντρες και φουντίτσες

Γιρλάντα με κορδέλες με πομ πομ

Μια οικονομική λύση για γιρλάντες με πομ πομ είναι να επιλέξεις για τη DIY κατασκευή σου έτοιμες κορδέλες και κορδόνια με πομ πομ.  Διάλεξε διαφορετικά χρώματα για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Έπειτα κρέμασε τις από μια κορδέλα διατηρώντας μια χρωματική αλληλουχία. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό, ενώ αποτελεί τέλεια πρόταση για γιρλάντες για παιδικό δωμάτιο.

Γιρλάντα με κορδέλες με πομ πομ

Boho γιρλάντα με πομ πομ

Η boho διακόσμηση σπιτιού είναι εδώ και τα Χριστούγεννα με τα boho στολίδια χριστουγεννιάτικα να κατακτούν υψηλή θέση στις προτιμήσεις.  Φτιάξε γιρλάντες pompom σε γήινες αποχρώσεις για ένα πιο ρουστίκ αποτέλεσμα. Αν θέλεις ένα πιο μαροκινό στυλ κινήσου σε αποχρώσεις του μπορντώ και του σκούρου μπλε. Αν πάλι είσαι φανατική της λευκής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης τότε φτιάξε χειροποίητα πομ πομ από λευκά κορδόνια.

Boho γιρλάντα με πομ πομ

Γιρλάντα με πομ πομ και φούντες

Παραμένοντας στη boho χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αλλά με μια πιο ethnic οπτική θα σου προτείναμε γιρλάντα πολύχρωμα pom pom. Μη διστάσεις να παίξεις με διάφορα έντονα χρώματα για να φτιάξεις φουντίτσες και πομ πομ. Χρησιμοποίησε κορδόνια σε κίτρινο, ροζ, πράσινο, γαλάζιο και δώσε μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο γιορτινό στολισμό σου.

Γιρλάντα με πομ πομ πολύχρωμα

Διακοσμητική γιρλάντα με πον πον και αστέρια

Μια άλλη ιδέα είναι να φτιάξεις τη χειροποίητη γιρλάντα πομπομ στις αποχρώσεις που εσύ επιθυμείς και να συμπληρώσεις κατά τόπους μερικά χριστουγεννιάτικα αστέρια κρεμαστά. Εμείς θα σου προτείναμε μάλιστα να χρησιμοποιήσεις γούνινα αστέρια για μια πιο cozy γιορτινή ατμόσφαιρα.

Γιρλάντα με μεγάλες φουντίτσες

Φτιάξε χριστουγεννιάτικες γιρλάντες DIY κατασκευάζοντας εξαρχής τις φουντίτσες ή/και τα πομ πομ σου. Αφού φτιάξεις έναν ικανοποιητικό αριθμό στερέωσε τα εναλλάξ σε ένα κορδόνι δημιουργώντας μια bohemian αισθητική.

Γιρλάντα με φουντίτσες και πομ πομ

Γιρλάντα με κλαδιά και πομ πομ

Τέλος, για μια πιο φυσική χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με ζωηρές πινελιές διάλεξε χριστουγεννιάτικες γιρλάντες έτοιμες. Έπειτα στόλισε τις με μερικά πομ πομ αντί για χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπάλες. Εναλλακτικά μπορείς να συνδυάσεις την έτοιμη γιρλάντα με μια χειροποίητη εξολοκλήρου με πομ πομ. Πλέξε τις μεταξύ τους περίτεχνα και φτιάξε ένα γιορτινό διακοσμητικό.

Γιρλάντα με κλαδιά και πομ πομ

Φτιάξε τα δικά σου DIY χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στόλισε μοναδικά το χώρο σου. Γιόρτασε φέτος τα Χριστούγεννα με το δικό σου μοναδικό στυλ και γούστο.

[print_link]