Διακόσμηση Τελευταίας Στιγμής για τον Άγιο Βαλεντίνου

Διακόσμηση Τελευταίας Στιγμής για Άγιο Βαλεντίνο

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και εσύ για αρκετό καιρό ήσουν στο μεταίχμιο για το αν θα τον γιορτάσεις ή όχι. Τελικά, σκέφτηκες πως μια ζωή την έχουμε και γιατί να μην γιορτάσουμε τον έρωτα μας όταν μας δίνεται η ευκαιρία; Σωστά σκέφτηκες! Μπορεί να το αποφάσισες τελευταία στιγμή αλλά τίποτα δεν χάθηκε γιατί είμαστε εδώ για σένα. Σου έχουμε μερικές ιδέες για διακόσμηση τελευταίας στιγμής για τον Άγιο Βαλεντίνο. Επιστράτευσε την ρομαντική σου διάθεση και με μερικές διακοσμητικές πινελιές μετέτρεψε το σπίτι σου σε μια γωνιά πηγαίου ρομαντισμού.

Χρωματική παλέτα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Όπως και σε κάθε διακόσμηση σπιτιού έτσι και στη διακόσμηση τελευταίας στιγμής για τον Άγιο Βαλεντίνο σημαντικό ρόλο παίζει η χρωματική παλέτα που θα επιλέξεις. Το κόκκινο χρώμα είναι το πιο κλασικό χρώμα για τη γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου. Ωστόσο αυτό δεν χρειάζεται να σε περιορίσει στον ρομαντικό στολισμό του σπιτιού σου, καθώς υπάρχει μια τεράστια ποικιλία για διακοσμητικά για τον Άγιο Βαλεντινό. Αν θέλεις κάτι πιο μοντέρνο και ρομαντικό μπορείς να συνδυάσεις τις αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ. Αν πάλι θέλεις μια ρουστίκ αισθητική για μια ρομαντική βραδιά τότε μπορείς να κινηθείς σε γήινους τόνους με μερικές ροζ ή κόκκινες πινελιές. Άλλες εναλλακτικές είναι ο συνδυασμός του μωβ με το λευκό, το μαύρο με το κόκκινο ή το λευκό.

Χρωματική παλέτα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μαξιλάρια, ριχτάρια και κουρτίνες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Μια λύση για διακόσμηση τελευταίας στιγμής για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι τα μαξιλάρια και κουρτίνες. Ψάξε όλες τις ντουλάπες και βγάλε ότι αποπνέει ρομαντισμό και έχει θέμα την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου. Ροζ – κόκκινα μαξιλάρια και ριχτάρια σε συνδυασμό με τις αντίστοιχες κουρτίνες θα δώσουν μια έξτρα ρομαντική πινελιά στον χώρο σου. Επιπλέον δώσε έμφαση και στα υφάσματα ή ράνερ τραπεζιού χρησιμοποιώντας ακόμη και τα σεμεδάκια της γιαγιάς προσθέτοντας μια vintage νότα στη διακόσμηση τραπεζιού για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Μαξιλάρια, ριχτάρια και κουρτίνες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Κεριά και κηροπήγια για την ημέρα των ερωτευμένων

Ακόμη και σε μια ρομαντική διακόσμηση της τελευταίας στιγμής δεν πρέπει να λείπουν τα κηροπήγια και τα κεριά. Χρησιμοποίησε έτοιμα διακοσμητικά κηροπήγια σε διάφορα μεγέθη και σχέδια και στόλισε τα στο δάπεδο, την τραπεζαρία, το μπάνιο ή την κρεβατοκάμαρα. Αν θέλεις κάτι πιο χειροποίητο θα σου προτείναμε τα DIY κηροπήγια με ποτήρια του κρασιού ή μπουκάλια. Σε αυτή τη λογική μπορείς να φτιάξεις και χειροποίητα φαναράκια για τον Άγιο Βαλεντίνο με γυάλινα βαζάκια του γλυκού και μερικά ρομαντικά διακοσμητικά. Χρησιμοποίησε μπόλικα κεριά και votive για να φτιάξεις μια ζεστή ατμόσφαιρα ενώ μπορείς να τα συνδυάσεις με έλαια που διεγείρουν τις αισθήσεις και ξυπνούν όμορφες από κοινού αναμνήσεις.

Κεριά και κηροπήγια για την ημέρα των ερωτευμένων

Ρομαντικός φωτισμός σπιτιού

Το πάν σε ένα ρομαντικό ντεκόρ σπιτιού είναι ο φωτισμός. Μπορείς μάλιστα να φτιάξεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα πολύ γρήγορα και οικονομικά. Παραμένοντας, λοιπόν, στο ίδιο μοτίβο με τα κεράκια θα σου προτείναμε να επιμεληθείς και τον φωτισμό του χώρου σου. Αν το σπίτι σου διαθέτει ήδη κρυφό φωτισμό μπορείς πανεύκολα να παίξεις με τις σκιές και τα απαλά φώτα. Αλλά επειδή μπορεί να μην έχεις τέτοιου είδους φωτισμό θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις λαμπάκια που τυχόν έχεις από τα Χριστούγεννα. Κρέμασε τα στον τοίχο, βάλε τα μέσα σε γυάλινα είδη ή φανάρια ή τύλιξε τα σε κάποια καμπυλωτή επιφάνεια. Τόσο εύκολα και οικονομικά θα έχεις μια ρομαντική διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου.

Ρομαντικός Φωτισμός σπιτιού

Βάζα με λουλούδια για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με μια μεγάλη ποικιλία λουλουδιών. Μια πολύ εύκολη και οικονομική λύση, λοιπόν, για διακόσμηση της τελευταίας στιγμή είναι οι ανθοσυνθέσεις. Μια ιδέα είναι να διαλέξεις γυάλινα είδη, π.χ. καμπάνες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και να τα γεμίσεις με τα αγαπημένα σου λουλούδια. Χρησιμοποίησε αληθινά ή τεχνητά λουλούδια σε ρομαντικές αποχρώσεις. Στόλισε τα στο δάπεδο ή σε όποια επιφάνεια του σπιτιού εσύ θες. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις μια επιτραπέζια γιρλάντα από λουλούδια. Πως; Δέσε σε ματσάκια τα λουλούδια σου και έπειτα ένωσε τα κατά μήκος μεταξύ τους. Βάλε ενδιάμεσα κεριά ή λαμπάκια και φτιάξε μια εντυπωσιακή διακόσμηση τραπεζιού για ένα ρομαντικό δείπνο. Για μια εναλλακτική διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου διάλεξε αποξηραμένα όπως pampas grass και στάχια.

Βάζα με λουλούδια για τον Άγιο Βαλεντίνο

Μπαλόνια για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τα θεματικά μπαλόνια μπορούν εξίσου να σου δώσουν μια γιορτινά ρομαντική διακόσμηση για τον Άγιο Βαλεντίνο και μάλιστα στο άψε σβήσε. Διάλεξε κόκκινα, λευκά, ροζ, χρυσά μπαλόνια που αιωρούνται και στόλισε το σαλόνι ή ακόμη και ολόκληρο το σπίτι. Μια γλυκιά ιδέα είναι να δέσεις σε κάθε μπαλόνι και μια φωτογραφία σας κάνοντας το στολισμό ακόμη πιο προσωποποιημένο.

Μπαλόνια για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ρομαντικός στολισμός τοίχων για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Μπορεί να μιλάμε για μια διακόσμηση της τελευταίας στιγμής αλλά μην αφήσεις τους τοίχους γυμνούς. Φτιάξε μόνη σου DIY κατασκευές για τον Άγιο Βαλεντίνο. Κρέμασε διακοσμητικές καρδιές, μπόες,  ή φτιάξε DIY κατασκευές για τον Άγιο Βαλεντίνο. Μερικές ιδέες είναι χειροποίητα στεφάνια για τον Άγιο Βαλεντίνο, κάδρα από καμβά με καρδιές, κουρτίνα από διακοσμητικά λουλούδια κ.ο.κ. Μη διστάσεις να διακοσμήσεις από άκρη σε άκρη το σπίτι σου φτιάχνοντας τις δικές σου ρομαντικές κατασκευές. Το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο.

Ρομαντικός στολισμός τοίχων για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και εσύ θέλεις να μετατρέψεις το σπίτι σου σε μια ρομαντική φωλιά που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Βάλε το μεράκι, τον ρομαντισμό και την αγάπη που έχεις για το άλλο σου μισό και είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξεις ένα ανυπέρβλητα ρομαντικό περιβάλλον για εσένα και τον αγαπημένο σου. Έστω και την τελευταία στιγμή!

[print_link]