Φωτιζόμενα Σπιτάκια Lemax 2022 Ταξίδι στο Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Φωτιζόμενα Σπιτάκια Lemax 2022: Ταξίδι στο Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Ήρθε και φέτος η μεγάλη στιγμή που το team της El Deco επιστράτευσε το πιο γιορτινό του πνεύμα και ενόψει των Χριστουγέννων αποφάσισε από κοινού ποια είναι τα αγαπημένα Lemax 2022. Για μια ακόμη χρονιά η επιλογή ήταν δύσκολη με την συλλογή από φωτιζόμενα σπιτάκια να είναι σαγηνευτικά εντυπωσιακή. Γίναμε ξανά παιδιά και ταξιδέψαμε σε ένα παραμυθένιο κόσμο όπου τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με το πιο μαγικό τρόπο. Θέλεις και εσύ το χρυσό εισιτήριο; Βιάσου γιατί το τρένο NORTH POLE RAILWAY φεύγει σε λίγα λεπτά! Έλα μαζί μας σε αυτό το γιορτινό ταξίδι εξερεύνησης στα φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax 2022.

Φωτιζόμενα Σπιτάκια Lemax 2022 εργοστάσια

Αφού φτάσεις στο χριστουγεννιάτικο χωριό δεν μπορείς να μη παρατηρήσεις  το πομπώδες εργοστάσιο σοκολάτας THE CHRISTMAS CHOCOLATIER TRUFFLE. Όλος ο τόπος μοσχομυρίζει, ενώ τα  λαχταριστά κομμάτια σοκολάτας σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις. Ο τέλειος χριστουγεννιάτικος γευστικός συνδυασμός επιτυγχάνεται με ένα μπουκάλι καλής ποιότητας σαμπάνια. Που θα τη βρεις; Στο CHRISTMAS CHEER BOTTLING COMPANY λίγο πιο κάτω. Δεν έχει σημασία πριν ή μετά, σημασία έχει ότι πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε την πιτσαρία με τη τεράστια πίτσα στην οροφή της. Δεν είναι άλλη από την TOP PIZZA. Μαγνητίζει τα βλέμματα και καλύπτει και το πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Βρίσκεται, μάλιστα, δίπλα στο εμπορικό κέντρο TINSELTOWN PLAZA. Αν είσαι τυχερός/η τότε θα πετύχεις και κάποιο ξέφρενο πάρτυ στο SANTA’S ROOFTOP BASH όπου θα σε υποδεχτεί ο Άγιος Βασίλης. Ετοιμάσου για ξέφρενο χορό!

Φωτιζόμενα Σπιτάκια Lemax 2022 εργοστάσια

Φωτιζόμενα Σπιτάκια Lemax 2022 λούνα παρκ

Άφησε ελεύθερο το παιδί μέσα σου να διασκεδάσει στο λούνα πάρκ της Lemax. Μπες για μια χαλαρή βόλτα στο THE GRAND CAROUSEL ή δες το κόσμο από ψηλά στο REINDEER HOT AIR BALLOON. Το παιχνίδι ξεκινάει εδώ και η αδρεναλίνη μεγαλώνει! Είσαι αρκετά θαρραλέος να μπεις στο σοκ τάουερ SANTA’S FREEZE ZONE; Η πτώση έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις! Άκρως διασκεδαστικά είναι και το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ LEMAX ΤΑΨΙ αλλά και το THE SPINNING SNOWFLAKE. Περιηγήσου σε όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ και διασκέδασε μέχρι τελικής πτώσης γιατί μετά θα πάμε για πατινάζ.

Φωτιζόμενα Σπιτάκια Lemax 2022 λούνα παρκ

Πατινάζ Lemax 2022

Όπως σου υποσχεθήκαμε σειρά έχει το πατινάζ. Οι πίστες πολλές με την κάθε μια να σφύζει από ζωή. Επισκέψου τη διάσημη πίστα OUTDOOR SKATING RING όπου το χριστουγεννιάτικο δέντρο δεσπόζει εντυπωσιακά γιορτινό στη μέση της πίστας. Αν απλά θέλεις να απολαύσεις τους άλλους να κάνουν πατινάζ έχει κερκίδες και το καλύτερο; Ζεστή σοκολάτα και ποπ κορν! Αν από την άλλη κρύβεις ένα party animal μέσα σου τότε για σένα είναι το CHRISTMAS GROVE SKATING RINK. Ο συνδυασμός ζωντανής μουσικής και πατινάζ θα απογειώσουν τη βραδιά.

Πατινάζ Lemax 2022

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Lemax

Πριν κατευθυνθείς προς την ανατριχιαστική πλευρά του χωριού, το Spooky Town, θα πρέπει  να ξαποστάσεις στη πλατεία του χωριού να θαυμάσεις το δαιδαλώδες χριστουγεννιάτικο δέντρο NEW MAJESTIC CHRISTMAS TREE που σαγηνεύει τα βλέμματα με τα πολύχρωμα λαμπάκια και τα εντυπωσιακά στολίδια του. Το χριστουγεννιάτικο αστέρι που στολίζει τη κορυφή του είναι σαν να κατέβηκε από τον ουρανό αποκλειστικά για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Lemax

Spooky Town Lemax 2022

Αξίζει να κάνεις ένα διάλειμμα από τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και να επισκεφθείς το ανατριχιαστικά εντυπωσιακό χωριό Spooky Town. Εκεί έχει για πάντα Halloween. Μάγισσες, ζόμπι, φαντάσματα, κολοκύθες και σκελετοί αποκτούν μια χαρούμενη και διασκεδαστική υπόσταση σε εντυπωσιακά φωτιζόμενα σπιτάκια. Πως θα φτάσεις ως εκεί; Όταν το ρολόι σημάνει 12 τα μεσάνυχτα πάρε το τρένο R.I.P. RAILROAD. Μπορεί να φαίνεται τρομακτικό αλλά πίστεψε μας θα το διασκεδάσεις! Μόλις φτάσεις το πρώτο που θα δεις είναι ο φάρος δίπλα στη θάλασσα POINT DREAD LIGHTHOUSE. Πρόσεχε πως θα περπατάς γιατί η μάγισσα CURBSIDE PICKUP πετάει με τη μαγική της σκούπα αρκετά χαμηλά. Πηγαίνει προς το MEOW MANSION όπου μια μεγάλη μαύρη γάτα έχει εγκατασταθεί στη σκεπή. Πρόλαβε να κλείσεις δωμάτιο γιατί η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη. Αν σου αρέσουν τα φοιτητοπάρτυ τότε πρέπει να πας οπωσδήποτε στην αδελφότητα DEAD FRATERNITY που ποτέ δεν κοιμάται. Στη διαδρομή σίγουρα θα πετύχεις παιδιά PUMPKIN PICKERS με κολοκύθες που έχουν βγει με τα σκυλάκια τους TRICK OR DOG TREATS για trick or treat την ημέρα του Halloween.

Spooky Town Lemax 2022

Σπίτια και μαγαζιά Lemax 2022

Επιστρέφοντας στο χριστουγεννιάτικο χωριό περιηγήσου στα υπέροχα χριστουγεννιάτικα μαγαζιά της πρόσοψης TIS THE SEASON SHOPS. Πριν προχωρήσεις παραπέρα χάζεψε τη βιτρίνα του THE CANDY CANE WORKS με τις καραμέλες και τα γλυκίσματα να έχουν τη τιμητική τους. Έπειτα απόλαυσε ένα ζεστό φλυτζάνι καφέ στο DOTTIE’S FLAPJACK HOUSE και δοκίμασε τις πεντανόστιμες πίτες του ORCHARD’S BEST PIE SHOP. Οι γευστικοί συνδυασμοί θα κάνουν έκρηξη απόλαυσης στους γευστικούς σου κάλυκες. Μετά από αυτό το χαλαρωτικό διάλειμμα κινήσου προς το θερμοκήπιο CADDINGTON CONSERVATORY GARDENS. Αξίζει να κοντοσταθείς για να θαυμάσεις την υπέροχη δουλειά των κατοίκων. Απέναντι ακριβώς δεσπόζει ένα από τα ομορφότερα σπίτια του χωριού WESTER ST. ROW HOUSE με την καμινάδα να καπνίζει από νωρίς. Οι ένοικοι, θα έχουν πάει στην κοντινή εκκλησία CHRISTMAS CHIMES CHURCH για τη πρωινή λειτουργία, όπου οι καμπάνες χτυπούν γιορτινά. Λίγο πιο κάτω θα δεις το εναλλακτικό γκαράζ SANTA’S HOT ROD GARAGE όπου το ροκ εν ρολ και τα Χριστούγεννα γίνονται ένα. Πριν ξεκινήσεις την ανηφορική πορεία προς το χιονοδρομικό μύρισε τα φρέσκα λουλούδια στο υπέροχο ανθοπωλείο THE FLOWER BASKET και γέμισε τις μπαταρίες σου με ένα χειροποίητο παγωτό στο GELATO PARADISO.

Σπίτια και μαγαζιά Lemax 2022

Χιονοδρομικό Vail Village της Lemax 2022

Μόλις φτάσεις στο χωριό Vail Village κλείσε εγκαίρως δωμάτιο στο πολυτελές ξενοδοχείο WINTERHAUS RESORT το οποίο διαθέτει και ιδιωτική πίστα για σκι. Τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων διεξάγονται πολλά φεστιβάλ με αποκορύφωμα το WINTERFEST ARTS & CRAFTS SHOW.  Βρίσκεται κοντά στα μαγαζιά ALPINE WINTER SHOPS που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις ελβετικές Άλπεις. Ενώ παραπέρα βρίσκεται και η διάσημη pub WINTERGARTEN LANE, χαρούμενες φωνές και γιορτινό κλίμα ηχούν σε όλο το χωριό. Πριν ανηφορήσεις προς το χιονοδρομικό με τα υπέροχα lifts: το SKI LIFT LUXE FOOT και το SKI LIFT JAGERNDORFER προμηθεύσου τον απαραίτητο εξοπλισμό στο TIS THE SEASON SKATE RENTALS. Μπορεί να συναντήσεις τη παρέα DOG SLEDDING AFTERNOON που ετοιμάζεται να διασχίσει τα βουνά με τα σκυλιά της.

Χιονοδρομικό Vail Village της Lemax 2022

Σκηνικά και φιγούρες Lemax 2022

Πέρα όμως από τα εντυπωσιακά φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax που θα συναντήσεις στο διάβα σου όλο το χωριό είναι κατακλυσμένο από κόσμο που γιορτάζει. Θα δεις παιδιά να φτιάχνουν ένα χιονάνθρωπο FROSTY SAYS “HI!” που μοιάζει σαν αληθινός. Ένας μπόμπιρας διασκεδάζει με το τετράποδο φίλο του στις κούνιες PUPPY GETS A SWING RIDE ενώ ένα άλλο παιδάκι ταΐζει το σκύλο του παγωτό BEST FRIENDS SHARE. Μια μπάντα μαγεύει τους περαστικούς με τα τραγούδια της και πολύς κόσμος έχει μαζευτεί γύρω από το STREETSIDE TRIO χορεύοντας και τραγουδώντας. Στην άκρη του δρόμου η κυρία και ο κύριος Claus τσεκάρουν τη λίστα των Χριστουγέννων με μια ζεστή κούπα σοκολάτας CHOCOLATE TO GO, πριν ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι ο Άγιος Βασίλης για το μοίρασμα των δώρων. Να είσαι προσεκτικός στο δρόμο γιατί πολλοί, όπως ο κύριος ALL WRAPPED UP, έχουν βγει για ψώνια και δεν βλέπουν μπροστά τους. Πολλά είναι και τα ζευγάρια που έχουν ξεχυθεί στην αγορά για τα χριστουγεννιάτικα δώρα και τις χριστουγεννιάτικες ευκαιρίες όπως οι SHOPPING TEAMWORK. Ενώ κάποια άλλα ζευγάρια βρίσκουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στη λίμνη και να αναθερμάνουν τον έρωτα τους POND ROMANCE.

Σκηνικά και φιγούρες Lemax 2022

Άλλη μια χρονιά τα συλλεκτικά φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax 2022 μας ταξίδεψαν σε παραμυθένιους τόπους. Ωστόσο αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι μπορεί να έχουν θερμούς υποστηρικτές και πιστούς συλλέκτες  με κοινό πάθος αλλά διαθέτουν κάτι που τα κάνει μοναδικά. Η δόση χριστουγεννιάτικης μαγείας που είναι εμποτισμένη σε κάθε κομμάτι ξεχωριστά, μπορεί να ταξιδέψει και τον πιο δύσπιστο. Βγάλε το δικό σου συλλεκτικό εισιτήριο και ξεκινάμε για το μαγικό ταξίδι στα χριστουγεννιάτικα χωριά!

[print_link]