Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με Αποξηραμένα Νέα Τάση 2022-2023

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με Αποξηραμένα: Νέα Τάση 2022-2023

Φέτος τα Χριστούγεννα πιο πολύ από ποτέ τα αποξηραμένα αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις. Βλέπουμε εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες συνθέσεις, DIY χριστουγεννιάτικες κατασκευές και πολλά άλλα που υπόσχονται να σε βάλουν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα με τη τελευταία λέξη της μόδας στις διακοσμήσεις. Ναι καλά κατάλαβες! Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με αποξηραμένα έχει τα φετινά Χριστούγεννα τη τιμητική της. Δεν περιορίζεται, μάλιστα, στη ρουστίκ αισθητική αφού τη βλέπουμε και σε πιο glam εμφανίσεις. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση και να φτιάξεις το δικό σου εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό με αποξηραμένα.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με αποξηραμένα

Όπως και σε κάθε διακόσμηση έτσι και στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με αποξηραμένα πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για ένα ρουστίκ χριστουγεννιάτικο στολισμό συνδύασε ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια με αποξηραμένα φρούτα, κανέλες και κουκουνάρια. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείς να φτιάξεις τα δικά DIY στολίδια και DIY χριστουγεννιάτικες γιρλάντες. Εναλλακτικά, τόσο στη ρουστίκ όσο και στη boho ή glam χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπορείς να χρησιμοποιήσεις χριστουγεννιάτικα κλαδιά αποξηραμένα όπως pampas grass, Babala κ.α. για να δώσεις ένα πλούσιο και χρωματιστό αποτέλεσμα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με αποξηραμένα

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια με αποξηραμένα

Εξίσου σημαντικό ρόλο σε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με αποξηραμένα παίζουν τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια. Επίλεξε στεφάνια για κατασκευές κόλλησε πάνω κουκουνάρια, χριστουγεννιάτικα κλαδιά και αποξηραμένα. Αν θέλεις να δώσεις μια μοντέρνα πινελιά στο χειροποίητο στεφάνι σου χρησιμοποίησε ανοιγόμενες μπάλες που θα γεμίσεις με αποξηραμένα φρούτα και κανέλες. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις χριστουγεννιάτικες ανθοσυνθέσεις που θα χρησιμοποιήσεις σαν χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά τοίχου ή για να φτιάξεις έναν εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού.

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια με αποξηραμένα

Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες με αποξηραμένα

Οι χριστουγεννιάτικες γιρλάντες DIY μπορούν, επίσης, να συνδυαστούν καταπληκτικά με αποξηραμένα κλαδιά και φρούτα. Χρησιμοποίησε έτοιμες χριστουγεννιάτικες γιρλάντες πράσινες τις οποίες θα στολίσεις με αποξηραμένα ή φτιάξε εξαρχής γιρλάντες με κορδόνια, χάντρες, φουντίτσες και φυσικά μπόλικα αποξηραμένα. Συμπεριέλαβε τις στο στολισμό τραπεζιού ή φτιάξε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού ή παραθύρων.

Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες με αποξηραμένα

Χριστουγεννιάτικος στολισμός με βάζα και αποξηραμένα

Για μια γρήγορη και οικονομική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση επίλεξε βάζα διακόσμησης και γυάλινα είδη που θα γεμίσεις με αποξηραμένα και χριστουγεννιάτικα κλαδιά. Για περισσότερο λάμψη μπορείς να τα συνδυάσεις και με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Δώσε χρώμα και στυλ στο γιορτινό στολισμό του χώρου σου στο άψε σβήσε.

Χριστουγεννιάτικος στολισμός με βάζα και αποξηραμένα

Χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού με αποξηραμένα

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό σημείο του σπιτιού που συμπεριλαμβάνουμε στο στολισμό των Χριστουγέννων είναι η τραπεζαρία. Μερικές ιδέες για να τη στολίσεις είναι: οι χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, τα γυάλινα μπουκάλια και βάζα με κεριά και αποξηραμένα, τα κασπώ με κουκουνάρια, βάζα με κλαδιά, ακόμη και σκορπισμένα αποξηραμένα συνδυασμένα με γεωμετρικά φανάρια και κηροπήγια. Φτιάξε εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα centerpieces ανάλογα με το στυλ και του υπόλοιπου σπιτιού.

Χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού με αποξηραμένα

DIY στολίδια και χριστουγεννιάτικες μπάλες

Τέλος, αν λατρεύεις τα DIYs όπως και εμείς τότε φτιάξε τα δικά σου χειροποίητα στολίδια και χριστουγεννιάτικες μπάλες. Μια εξαιρετική ιδέα είναι να επιλέξεις ανοιγόμενες μπάλες και να τις διακοσμήσεις εσωτερικά και εξωτερικά με αποξηραμένα. Είναι ιδανική επιλογή και σαν DIY γούρια. Διαφορετικά φτιάξε με τα παιδιά εύκολα χριστουγεννιάτικα στολίδια με κανέλες, αποξηραμένα φρούτα και κουκουνάρια. Συνδύασε τα και με άλλα υλικά κατασκευών για περισσότερη λεπτομέρεια.

DIY στολίδια και χριστουγεννιάτικες μπάλες

Όπως και να στολίσεις το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό. Φτιάξε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα παίρνει έμπνευση από τις πιο hot τάσεις των Χριστουγέννων 2022, τα αποξηραμένα. Δώσε στυλ στη γιορτινή ατμόσφαιρα του χώρου και μπες στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα μονομιάς.

[print_link]