8 Ιδέες για Boho Μπομπονιέρες Γάμου

Boho Μπομπονιέρες Γάμου: 8 Ιδέες που θα λατρέψεις

O boho γάμος κατέχει υψηλή θέση στις τάσεις εδώ και αρκετά χρόνια. Όχι άδικα αφού είναι ένας εντυπωσιακός συνδυασμός της φύσης, του rustic και του vintage στυλ. Αν, λοιπόν, έχεις επιλέξει αυτό το θέμα γάμου, τότε οι μπομπονιέρες που θα προσφέρεις στους καλεσμένους σου θα πρέπει να ακολουθήσουν το αντίστοιχο στυλ. Εδώ θα βρεις μερικές ιδέες για boho μπομπονιέρες γάμου που θα λατρέψεις.

Boho μπομπονιέρες γάμου με λινό ύφασμα

Μια από τις ιδέες για boho μπομπονιέρες γάμου είναι με λινό ύφασμα και χειροποίητα λουλούδια. Επίλεξε υφάσματα γάμου που θα κόψεις στο μέγεθος που θέλεις. Έπειτα θα προσθέσεις τα κουφέτα της αρεσκείας και θα τα δέσεις δημιουργώντας ένα πουγκί. Έπειτα με κορδόνια που ταιριάζουν στην υπόλοιπη boho chic διακόσμηση γάμου σου.

Boho μπομπονιέρες γάμου με λινό ύφασμα

Boho μπομπονιέρα γάμου με δαντέλα και σπάγκο

Η μπομπονιέρα γάμου με δαντέλα και σπάγκο είναι ένα πάντρεμα του ρομαντισμού με τη boho κουλτούρα. Πάρε φαρδιές κορδέλες δαντέλες και πέρνα το σπάγκο από τα κενά τους έτσι ώστε να δημιουργηθούν χειροποίητα πουγκιά. Μπορεί να είναι περισσότερο χρονοβόρα διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Πέραν τούτου είναι ιδανικές και για μπομπονιέρες γάμου μέχρι 1 ευρώ.

Boho μπομπονιέρα γάμου με δαντέλα και σπάγκο

Boho μπομπονιέρες γάμου με πουγκί και φλοράλ λουλουδάκια

Μια εύκολη πρόταση για εσένα που ψάχνεις ιδέες για boho μπομπονιέρες γάμου είναι τα πουγκιά – καμβάς με χειροποίητα φλοράλ λουλούδια. Θα χρειαστείς μόλις 3 υλικά! Πουγκιά, φλοράλ κορδέλες και σπάγκο. Δέσε το πουγκί με το σπάγκο και στόλισε το με υφασμάτινα λουλουδάκια που θα έχεις φτιάξει από την κορδέλα.

Boho μπομπονιέρες γάμου με πουγκί και φλοράλ λουλουδάκια

Boho μπομπονιέρες γάμου με φελλό

Μια από τις πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου είναι με φελλό. Αρχικά διάλεξε χωνάκια γάμου από φελλό. Έπειτα γέμισε το με τα κουφέτα και φτιάξε χειροποίητο κούμπωμα κολλώντας μια όμορφη καρδιά στη μέση της μπομπονιέρας και μια θηλιά από κέρινο κορδόνι στην άκρη του φελλού. Τόσο εύκολα και απλά θα έχεις φτιάξει κάτι τόσο εντυπωσιακό!

Boho μπομπονιέρες γάμου με φελλό

Κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου ονειροπαγίδα

Για ένα boho γάμο τι πιο χαρακτηριστικό από τις ονειροπαγίδες. Αφού έχεις φτιάξει μια bohemian διακόσμηση γάμου με μακραμέ και ονειροπαγίδες γιατί να μη το προτιμήσεις και στις DIY μπομπονιέρες σου; Μπορείς είτε να φτιάξεις μόνη σου ονειροπαγίδες είτε να τις πάρεις έτοιμες. Έπειτα στόλισε τις με κορδέλες σε χρωματισμούς αντίστοιχους με τον υπόλοιπο στολισμό γάμου σου.

Κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου ονειροπαγίδα

Boho chic μπομπονιέρες γάμου με γυάλινους σωλήνες

Μια άλλη πρόταση για boho μπομπονιέρες είναι με γυάλινους σωλήνες. Γέμισε το γυάλινο σωλήνα με πεντανόστιμα κουφέτα βότσαλα και διακόσμησε τον με διακοσμητικά γάμου –  ονειροπαγίδα και φτερά.

Boho chic μπομπονιέρες γάμου με γυάλινους σωλήνες

DIY boho μπομπονιέρες γάμου με γυάλινα βαζάκια

Μια παραλλαγή της προηγούμενης ιδέας είναι οι boho μπομπονιέρες με γυάλινα βαζάκια γλυκού. Επίλεξε το μέγεθος και το στυλ που θέλεις για τα βαζάκια σου. Ύστερα διακόσμησε τα με κομμένα υφάσματα και μεταλλικά στοιχεία όπως το δέντρο της τύχης.

DIY boho μπομπονιέρες γάμου με γυάλινα βαζάκια

Boho μπομπονιέρα γάμου με τούλι και φτερά.

Μια πανέμορφη και εύκολη ιδέα για οικονομικές μπομπονιέρες γάμου είναι με τούλι και φτερά. Επίλεξε μπεζ ύφασμα με φτερά και χρησιμοποίησε σπάγκο για να δέσεις μέσα τα κουφέτα σου. Με απλά και οικονομικά υλικά για μπομπονιέρες θα έχεις ένα φαντασμαγορικό boho αποτέλεσμα.

Boho μπομπονιέρα γάμου με τούλι και φτερά.

Αγαπάμε τη boho style διακόσμηση γάμου γιατί διακατέχεται από μια λεπτή ρομαντική αίσθηση με πανέμορφες γήινες πινελιές αντλώντας έμπνευση από την φύση. Φτιάξε και εσύ τον γάμο των ονείρων σου έτσι ακριβώς όπως τον έχεις φανταστεί αφήνοντας το  ελεύθερο πνεύμα σου και την κουλτούρα των χίπις να σε εμπνεύσουν!

[print_link]