Γυάλες Γάμου & Βάζα για Στολισμό Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Γυάλες Γάμου & Βάζα για Στολισμό: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Ένα από τα πιο βασικά υλικά γάμου είναι τα γυάλινα είδη. Με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση αποτελούν το κεράσι στη διακόσμηση ενώ απογειώνουν όλο το στολισμό γάμου και μάλιστα με οικονομικό τρόπο. Από πρακτικής άποψης οι γυάλες γάμου αποτελούν και αποθηκευτικό χώρο για τα βρώσιμα είδη γάμου.  Εδώ, λοιπόν, θα βρεις όλα τα γυάλινα βάζα για στολισμό δεξίωσης που θα χρειαστείς. Σου ετοιμάσαμε μια εκτενή λίστα με όλα τα γυάλινα βάζα για διακόσμηση γάμου και φυσικά τη χρηστικότητα τους.

Γυάλες γάμου κύλινδρος

Στις γυάλες γάμου ανήκουν αυτές με το κυλινδρικό σχήμα. Τα βάζα κύλινδρος είναι από τα πιο κλασικά σχήματα σε μια διακόσμηση γάμου με βάζα. Οι ιδέες στολισμού πολλές. Οι γυάλινοι κύλινδροι μπορούν να στολιστούν με πομπώδης ανθοσυνθέσεις, με νερό και επιπλέοντα κεριά, πρασινάδες ή λαμπάκια για ένα ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα. Αν πρόκειται για ένα καλοκαιρινό γάμο μπορείς να επιλέξεις για το γέμισμα τους άμμο, βότσαλα και κοχύλια. Φτιάξε μια πολυεπίπεδη διακόσμηση με πιο ψηλά κυλινδρικά βάζα, τους λεγόμενους σωλήνες, για διακόσμηση γάμου και δώσε ύψος. Ακολούθησε αυτό το μοτίβο τόσο στο στολισμό της εκκλησίας όσο και στη δεξίωση και το τραπέζι ευχών δημιουργώντας διάφορα επίπεδα.

Αν, μάλιστα, ασχολείσαι με κεριά και ψάχνεις γυάλινα είδη χονδρική σου έχουμε την παρακάτω συμβουλή. Αν θες γυάλες να τις γεμίσεις για να φτιάξεις κηροπήγια, θα σου προτείναμε την κατηγορία των κυλινδρικών βάζων Heavy. Τα Heavy, όπως προσδίδει και το όνομα τους, είναι πιο βαριά, χοντρά γυαλιά, κάτι που τα κάνει ιδανικά για γέμισμα.

Γυάλες γάμου κύλινδρος

Γυάλινες τετράγωνες γυάλες – κύβος

Στις συνήθεις επιλογές για γυάλες για διακόσμηση τραπεζιών είναι και οι γυάλες γάμου κύβος. Χρησιμοποίησε τις για να στολίσεις το τραπέζι δεξίωσης ή το τραπέζι ευχών γάμου. Όπως και στα κυλινδρικά βάζα έτσι και εδώ μπορείς να τα γεμίσεις με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών, επιπλέοντα κεριά και νούφαρα καθώς και άμμο, βότσαλα και κοχύλια. Εναλλακτικά, μπορείς να τα μετατρέψεις σε ευχολόγιο προσθέτοντας ξύλινες καρδιές, γυάλινους σωλήνες ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί για να γράψουν οι καλεσμένοι πάνω τις ευχές τους. Φτιάξε υπέροχα centerpieces γάμου με γυάλινους κύβους και δώσε στυλ στο τραπέζι δεξίωσης.

Γυάλινες γυάλες κύβος

Γυάλινα βάζα διακόσμησης κώνος

Μια εξίσου εντυπωσιακή κατηγορία στα γυάλινα είδη διακόσμησης είναι ο κώνος. Μπορεί να έχουν πολλές ομοιότητες με τις κυλινδρικές γυάλες για διακόσμηση γάμου αλλά διαθέτουν ένα πιο μοντέρνο σχήμα. Πολλοί επαγγελματίες διακοσμητές τα επιλέγουν για να δημιουργήσουν πολλαπλά ύψη με λουλούδια και κλαδιά να κρέμονται εντυπωσιακά. Όχι μόνο δίνουν ύψος και χρώμα αλλά μπορείς να πετύχεις έναν πρωτοκλασάτο στολισμό γάμου on budget.

Γυάλες γάμου σε σχήμα σφαίρα

Στα γυάλινα βάζα για διακόσμηση γάμου είναι οι πλέον κλασικές γυάλινες σφαίρες. Με τις γυάλινες σφαίρες μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα DIY centerpieces με διακοσμητικά γάμου αλλά και να τις χρησιμοποιήσεις στο candybar γάμου. Γέμισε τις με κουφέτα και σοκολατάκια. Στην ίδια λογική και με λίγο dry moss μπορείς να τις γεμίσεις με γλειφιτζούρια και cake pops τα οποία θα στερεώσεις στο moss. Για να το καλύψεις μπορείς να προσθέσεις χόρτο χάρτινο, χαρτί αφής, raffia ή διακοσμητική άμμο.

Γυάλες γάμου σε σχήμα σφαίρα

Γυάλινες καμπάνες για γάμο

Οι γυάλινες καμπάνες αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας αν πρόκειται για ένα ρομαντικό γάμο. Γιατί άλλωστε; Είναι εμπνευσμένες από το διαχρονικό παραμύθι της Πεντάμορφης και του Τέρατος. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε απόλυτο ούτε δεσμευτικό. Και εδώ οι επιλογές στολισμού είναι άπειρες. Μερικές προτάσεις είναι με λουλούδια, θεματικά διακοσμητικά, κεριά, λαμπάκια, χριστουγεννιάτικα στολίδια ή καλοκαιρινά διακοσμητικά. Τοποθέτησε τις σε διάφορα σημεία του γάμου και να είσαι σίγουρη ότι θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Γυάλινες καμπάνες για γάμο

Κρεμαστές γυάλες με τρύπα για γάμο

Στις οικονομικές γυάλες ανήκουν και οι μπάλες με τρύπα. Πρόκειται για γυάλινες μπάλες που είναι εξαιρετικά εντυπωσιακές και πολυχρηστικές. Έχεις τη δυνατότητα να τις διακοσμήσεις σαν επιτραπέζιο διακοσμητικό με διάφορα στολίδια, διακοσμητικά και κεριά. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις φαντασμαγορική γιρλάντα από κρεμαστές γυάλινες μπάλες και διακοσμητικά. Τέλος, για ένα micro wedding μπορείς να τις προσφέρεις και σαν χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου αναμνηστικά.

Κρεμαστές γυάλες με τρύπα για γάμο

Γεωμετρικά φανάρια terrarium για γάμο

Από τα πιο hot trend στους γάμους τα τελευταία χρόνια είναι τα γεωμετρικά terrarium. Έχουν μια μοντέρνα αισθητική με την μοναδική πολύπλευρη εμφάνιση τους. Μπορούν να λειτουργήσουν σαν διακοσμητικά βάζα, σαν φανάρια ή και σαν αποθηκευτικός χώρος. Ανάλογα με τη χρήση τους στόλισε τα με υλικά κατασκευών και υλικά γάμου, κεριά, λαμπάκια ή λουλούδια. Εναλλακτικά, μπορείς να τα γεμίσεις με πολύχρωμα κουφέτα στο τραπέζι ευχών γάμου.

Γεωμετρικά φανάρια terrarium για γάμο

Γυάλες με καπάκι για γάμο

Μήπως όμως αναρωτιέσαι σχετικά με τις γυάλες για κουφέτα; Για να στήσεις το candybar ή το τραπέζι ευχών γάμου σίγουρα θα χρειαστείς γυάλες με καπάκι. Συνήθως τις γεμίζουμε με κουφέτα σε διάφορες αποχρώσεις για να δώσουμε χρώμα στο στολισμό ή με μαρσμέλλοου. Το καπάκι θα τα κρατήσει ασφαλή και καλά αποθηκευμένα. Μπορούν να λειτουργήσουν απλώς σαν μέρος του στολισμού ή να φιλέψεις τους καλεσμένους σου με μερικές σέσουλες.

Γυάλες με καπάκι για γάμο

Γυάλες γάμου με βρυσάκι

Παραμένοντας στο candybar του γάμου δεν μπορούμε να παραλείψουμε τις γυάλες με βρυσάκι. Πέρα από τα καλούδια που θα προσφέρεις στους καλεσμένους σου δρόσισε τους με κοκτέιλ, χυμούς και αναψυκτικά. Εδώ είναι που θα σου χρειαστούν οι γυάλες με βρυσάκι και θα σου λύσουν τα χέρια. Βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και μεγέθη επομένως μπορείς να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Συνδύασε τις με πρωτότυπα γυάλινα ή χάρτινα ποτήρια και καλαμάκια.

Γυάλες γάμου με βρυσάκι

Γυάλινα μπουκάλια και ποτήρια

Στα γυάλινα είδη ανήκουν, αν μη τι άλλο και τα γυάλινα μπουκάλια και τα ποτήρια που θα χρησιμοποιήσεις. Πέρα από την αναμενόμενη χρηστικότητα τους μπορούν να αποτελέσουν και μέρος της διακόσμησης. Μετέτρεψε τα σε εναλλακτικά βάζα λουλουδιών, σε μέρος πρωτότυπων συνθέσεων και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Εναλλακτικά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις ένα υπέρλαμπρο σετ γάμου συνδυάζοντας και τα κατάλληλα στέφανα γάμου.

Γυάλινα μπουκάλια και ποτήρια

Votive και holders κεριών

Το παν σε μια διακόσμηση γάμου είναι ο κατάλληλος φωτισμός. Ο φωτισμός δεξίωσης θα δημιουργήσει μια cozy ατμόσφαιρα που θα απογειώσει τον οποιοδήποτε στολισμό. Ένα μέρος του φωτισμού είναι τα κεριά και τα ρεσό που θα τα τοποθετήσεις. Διάλεξε πρωτότυπα votive και συνδύασε πολλά μαζί για μια γεμάτη εμφάνιση. Συνδύασε τα γυάλινα votive και τα holders κεριών με τη θεματική διακόσμηση τραπεζιού που έχεις επιλέξει για το πάρτυ γάμου και το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό. Εναλλακτικά, μπορείς να διακοσμήσεις πολλά μαζί στην είσοδο της εκκλησίας ή του κέντρου όπου θα φωτογραφηθείς με το άλλο σου μισό.

Votive και holders κεριών

Γυάλινοι σωλήνες για γάμο

Οι γυάλινοι σωλήνες είναι μια διαχρονική επιλογή για όσους επιλέγουν γυάλινες μπομπονιέρες γάμου. Προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε εποχή και θέμα γάμου. Πρόσθεσε τα κατάλληλα υλικά για μπομπονιέρες γάμου και απογείωσε τους. Διαφορετικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους δοκιμαστικούς σωλήνες για τα προσκλητήρια γάμου ή σαν εναλλακτικό ευχολόγιο γάμου.

Γυάλινοι σωλήνες για γάμο

Γυάλινα κουτιά και γυάλινα βαζάκια μαρμελάδας

Στην ίδια λογική βρίσκονται και τα γυάλινα βαζάκια. Μόνο που εδώ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για να φτιάξεις DIY μπομπονιέρες γάμου αλλά και για να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό στολισμό. Επίλεξε τα σαν διακοσμητικά γυάλινα είδη ή σαν βάζα διακόσμησης. Όσον αφορά τα γυάλινα κουτιά είναι μια νέα μοντέρνα τάση, ιδανική για ένα chic στολισμό στο τραπέζι ευχών. Φτιάξε υπέροχες DIY κατασκευές γάμου σαν επαγγελματίας.

Γυάλινα κουτιά και γυάλινα βαζάκια μαρμελάδας

Γυάλες γάμου σε διάφορα σχήματα

Ο στολισμός γάμου μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακός με γυάλες σε διάφορα σχήματα. Γυάλινα βάζα σε σχήμα μαρτίνι, γυάλες με πόδι, βάζα σε πρωτότυπα σχήματα με λεπτό λαιμό, σε σχήμα κάκτου και πολλά άλλα μπορούν να ταιριάξουν απίστευτα στο στολισμό του event σου. Κάνε τους κατάλληλους συνδυασμούς σε υλικά και χρώματα και το αποτέλεσμα θα είναι άπαιχτο. Για μια εντυπωσιακή διακόσμηση μπορεί να χρειαστείς ακόμα και επιδαπέδια βάζα. Είναι must για μια grande διακόσμηση εισόδου σε γάμου ή και για μια όμορφη διακόσμηση σε γωνιές.

Γυάλες γάμου σε διάφορα σχήματα

Οργάνωσε το DIY γάμο των ονείρων σου διαλέγοντας γυάλινα είδη σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Πρόκειται για μια επιλογή που συνδυάζει το χαμηλό κόστος με την υψηλής αισθητικής εμφάνιση. Πέρα, όμως, από αυτό θα σου μείνουν και σαν διακοσμητικά βάζα σπιτιού.

[print_link]