Στολισμός Εκκλησίας Γάμου Ιδέες & Όλα όσα θα χρειαστείς

Στολισμός Εκκλησίας Γάμου: Ιδέες & Όλα όσα θα χρειαστείς

Ήρθε η στιγμή που θα επισημοποιήσεις την αγάπη σου με το άλλο σου μισό. Το στυλ γάμου που θα επιλέξεις και η διακόσμηση θα χαρακτηρίσουν μια τόσο σημαντική μέρα όπως είναι ο DIY γάμος σου. Ένα μέρος όλου αυτού είναι και ο στολισμός εκκλησίας γάμου. Ανάλογα με το θέμα γάμου που θα επιλέξεις θα πρέπει να διακοσμήσεις και τον χώρο που θα τελεστεί το μυστήριο. Η απάντηση στο «πώς να στολίσω μόνη μου την εκκλησία για γάμο» βρίσκεται εδώ αφού σου έχουμε μια λίστα με όλα αυτά που θα χρειαστείς καθώς και κάποιες DIY ιδέες για να πάρεις έμπνευση.

Υφάσματα και ράνερ για στολισμό εκκλησίας

Ο στολισμός εκκλησίας γάμου χρειάζεται αρχικά τα κατάλληλα υφάσματα και ράνερ. Ανάλογα την εποχή και το στυλ γάμου επίλεξε τα υφάσματα που θα στολίσουν την εκκλησία. Διακόσμησε τα σκαλιά της εκκλησίας ή φτιάξε αέρινες κουρτίνες κρεμώντας τα σε κλαδιά δέντρων ή σε αψίδες. Στην δεύτερη περίπτωση πρόσθεσε γιρλάντα λουλουδιών ή μπάλες με τρύπα για περισσότερη λεπτομέρεια.

Υφάσματα και ράνερ για στολισμό εκκλησίας

Ανθοστολισμός για εκκλησία γάμου

Ο ανθοστολισμός γάμου είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι στη διακόσμηση της εκκλησίας. Επίλεξε πλούσια μπουκέτα ή γιρλάντες από τα αγαπημένα σου λουλούδια και διακόσμησε τα σε βάζα διακόσμησης, στις καρέκλες της εκκλησίας, στη λαμπάδα γάμου και όπου αλλού έχεις φανταστεί. Επίλεξε χρώματα που ταιριάζουν με το θέμα γάμου που έχεις επιλέξει και τόλμησε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων και ειδών από λουλούδια γάμου. Ο στολισμός εκκλησίας γάμου θα απογειωθεί μονομιάς!

Ανθοστολισμός για εκκλησία γάμου

Σταντ γάμου και γυάλινα είδη

Ο γαμήλιος στολισμός της εκκλησίας περιλαμβάνει, επίσης, σταντ δαπέδου και γυάλινα είδη. Φτιάξε μια φαντασμαγορική και πομπώδη διακόσμηση επιλέγοντας σταντ και γυάλινα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Στόλισε τα με λουλούδια, πρασινάδες, βότσαλα, νερό και επιπλέοντα κεριά ή εποχιακά διακοσμητικά. Ο εσωτερικός αλλά και εξωτερικός στολισμός γάμου θα κλέψει τις εντυπώσεις! Επίσης τα γυάλινα είδη είναι μια πρωτότυπη ιδέα για σένα που ο οικονομικός στολισμός εκκλησίας για γάμο είναι η προτεραιότητα σου.

Σταντ γάμου και γυάλινα είδη

Φανάρια, κηροπήγια και κλουβιά για στολισμό εκκλησίας

Στις στολισμός γάμου ιδέες θα βρεις επίσης τα διακοσμητικά κλουβιά για μια ρομαντική πινελιά, τα φανάρια και τα κηροπήγια για μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Διάλεξε ξύλινα φανάρια για έναν ρουστίκ γάμο ή μεταλλικά και γεωμετρικά φανάρια για έναν μοντέρνο γάμο. Συνδύασε τα με μοναδικά κηροπήγια ανάλογα με το στυλ και τη θεματολογία σου. Εξίσου όμορφη επιλογή είναι και τα διακοσμητικά κλουβιά τα οποία μπορείς να στολίσεις με λουλούδια, κεριά ή διακοσμητικά γάμου.

Φανάρια, κηροπήγια και κλουβιά για στολισμό εκκλησίας

Καλάθια και καφάσια για στολισμό εκκλησίας

Στις ιδέες στολισμού εκκλησίας βρίσκει κανείς τα καφάσια και τα καλάθια. Με τα καφάσια μπορείς να φτιάξεις μια εξαιρετική διακόσμηση συνδυάζοντας διάφορα μεγέθη και σχέδια. Τοποθέτησε τα το ένα πάνω στο άλλο ή γέμισε τα με λουλούδια και αποξηραμένα. Το ίδιο κάνε και με τα καλάθια. Τα καλάθια βέβαια έχουν και μια επιπλέον χρησιμότητα αφού με την κατάλληλη διακόσμηση θα τα γεμίσεις με τις DIY μπομπονιέρες γάμου σου.

Καλάθια και καφάσια για στολισμό εκκλησίας

Διακοσμητικά για στολισμό εκκλησίας

Αφού ο στολισμός γάμου μόνη μου είναι η επιλογή σου τότε για ένα άρτιο αποτέλεσμα επίλεξε και μερικά διακοσμητικά. Τι μπορεί να είναι αυτά; Χρησιμοποίησε ταμπέλες, πινακίδες και μαυροπίνακες. Δώσε, επιπλέον, πνοή στο στολισμό σου διαλέγοντας διακοσμητικά ζωάκια και φιγούρες που θα δέσουν τέλεια και με τον υπόλοιπο στολισμό. Προσάρμοσε τα ανάλογα και αν ο στολισμός εκκλησίας για γάμο και βάπτιση μαζί είναι αυτό που θέλεις.

Διακοσμητικά για στολισμό εκκλησίας

Candybar γάμου

Η νέα τάση στους γάμους είναι το candybar. Πρόκειται για μια γευστική και δροσιστική γωνιά στην εκκλησία που όλοι οι καλεσμένοι ανυπομονούν να επισκεφθούν. Φτιάξε, λοιπόν, ένα dessert table για γάμο που όχι μόνο θα γλυκάνει τους καλεσμένους σου αλλά θα μαγνητίσει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή του εμφάνιση. Δημιούργησε ένα candybar που θα θέλουν όλοι να φωτογραφηθούν εκεί! Χρησιμοποίησε γυάλες με βρυσάκι τις οποίες θα γεμίσεις με δροσιστικούς χυμούς και ποτά. Γέμισε, επίσης, γυάλες με καπάκι με κουφέτα και μαρσμέλλοου στις αποχρώσεις του υπόλοιπου γάμου. Επάνδρωσε το candybar με πιατέλες, μπωλ και εταζέρες γεμάτα με πεντανόστιμα καλούδια και γλυκά γάμου. Πέρα όμως από το μενού που θα επιλέξεις δώσε έμφαση και στη διακόσμηση. Χρησιμοποίησε ανάλογα υφάσματα, διακοσμητικά, φανάρια, γυάλινες καμπάνες και ό,τι άλλο ταιριάζει με το στυλ του γάμου σου.

Candybar γάμου

Σετ γάμου

Ένα άλλο κομμάτι στο στολισμό εκκλησίας γάμου είναι αν μη τι άλλο το σετ κουμπάρου και η διακόσμηση του. Ο στολισμός λαμπάδας γάμου και το σετ γάμου θα αποθανατιστεί στις φωτογραφίες του γάμου ενώ όλοι οι καλεσμένοι θα τα προσέξουν. Για αυτό το λόγο δώσε έμφαση στο στολισμό τους. Στόλισε τα με εκλεκτά υλικά για γάμο που ταιριάζουν στην εποχή, το θέμα και την χρωματική παλέτα της διακόσμησης. Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά διάλεξε και τα ανάλογα κουφέτα γάμου για το δίσκο με τα στέφανα γάμου.

Σετ γάμου

Οργάνωσε το γάμο των ονείρων σου βήμα – βήμα εναποθέτοντας το προσωπικό σου στυλ και φαντασία. Το αποτέλεσμα όχι μόνο θα είναι ανεπανάληπτο όπως είσαι εσύ και το άλλο σου μισό, θα είναι σίγουρα και άκρως εντυπωσιακό.

[print_link]