Ιδανικές ημερομηνίες Γάμου 2022

Ιδανικές Ημερομηνίες Γάμου 2022: Ό,τι πρέπει να μάθεις

Το 2022 είναι η χρονιά των γάμων. Ύστερα από μια μεγάλη παύση λόγω πανδημίας τα πολλά μελλόνυμφα ζευγάρια θα ανέβουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας. Ανήκεις και εσύ στις bride to be που αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο σου; Αυτό είναι τέλειο! Παρόλα αυτά το αμέσως επόμενο ερώτημα που προκύπτει είναι «Πότε θα γίνει η τέλεση του γάμου;» για να ξεκινήσεις και τις ανάλογες προετοιμασίες. Αν, λοιπόν, ψάχνεις τις ιδανικές ημερομηνίες γάμου 2022 τότε είσαι στο μέρος. Αφού κάναμε την έρευνα μας και συμβουλευτήκαμε ειδικούς και τα άστρα σου έχουμε μερικές πιθανές ημερομηνίες που θα πεις το μεγάλο «Ναι».

Κατάλληλοι μήνες για γάμο

Επειδή για πολλούς οι ιδανικές ημερομηνίες γάμου 2022 είναι διαχρονικά οι καλοκαιρινές εσύ κάνε τη διαφορά. Επίλεξε τους ανοιξιάτικους ή τους φθινοπωρινούς μήνες για να οργανώσεις έναν DIY γάμο εμπνευσμένο από τα θέματα και την χρωματική παλέτα της εποχής. Τάση των τελευταίων χρόνων αποτελεί, επίσης και ο χειμωνιάτικος γάμος με τον χριστουγεννιάτικο γάμο να κλέβει τις εντυπώσεις με την μαγεία και το παραμυθένιο στυλ του. Απέφυγε, λοιπόν, μήνες που έτσι κι αλλιώς θα υπάρχει συμφόρηση και κάνε ακόμη πιο ξεχωριστή τη μέρα σου επιλέγοντας ένα φθινοπωρινό τοπίο ή μια πολύχρωμη, φλοράλ ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Κατάλληλοι μήνες για γάμο

Κατάλληλες μέρες γάμου 2022

Οι γάμοι 2022 θα είναι αδιαμφισβήτητα πάρα πολλοί με τόσα ζευγάρια που έβαλαν στον πάγο το γάμο τους εν μέσω covid. Οπότε μέρες σαν το Σάββατο και την Κυριακή, ειδικά μέσα στο καλοκαίρι είναι δυσεύρετα. Το 2022 εγκαινιάζει μια νέα τάση! Οι καθημερινές είναι τα νέα Σάββατα. Πρόκειται για ιδανικές ημερομηνίες γάμου 2022 γιατί δεν αποτελούν την πρώτη επιλογή για πολλούς. Έτσι εκείνη η μέρα θα σου ανήκει χωρίς να χρειαστεί να παντρευτείς στο δημαρχείο ή την εκκλησία με άλλους γάμους να έπονται ή να προηγούνται. Πέρα από αυτό μια καθημερινή σπάει την μέχρι τώρα συνήθεια να γίνεται ο γάμος το Σαββατοκύριακο. Τι καλύτερο από το να θυμάσαι εκείνη την Δευτέρα ή την Τετάρτη που είπες το μεγάλο I Do.

Κατάλληλες μέρες γάμου 2022

Τυχερές ημερομηνίες 2022

Τυχερές ή συμβολικές θα λέγαμε ημερομηνίες για το 2022 είναι αυτές που θα κάνουν το γάμο σου να χαραχτεί στις μνήμες όλων σας. Εμείς βρήκαμε μερικές από αυτές και στις προτείνουμε. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φλεβάρη) πέφτει φέτος Δευτέρα δίνοντας έτσι την ευκαιρία για ένα δυνατό τριήμερο. Πέρα από αυτό, την ημέρα των ερωτευμένων θα πεις το μεγάλο ναι! Από την άλλη η δεύτερη μέρα του Φλεβάρη είναι ιδιαίτερα συμβολική και εύκολη να την θυμάσαι (2.2.2022). Στις 20 Μαρτίου καλωσορίζουμε την εαρινή ισημερία και η φύση αναγεννιέται βάζοντας τα πολύχρωμα της. Αν είσαι από αυτούς που θέλουν να πηγαίνουν κόντρα στο κατεστημένο τότε επίλεξε την 1η Απριλίου. Ο χειροποίητος γάμος σου θα είναι η μεγαλύτερη αλήθεια στην παγκόσμια μέρα φάρσας και ψέματος. Η 14 Ιουνίου και η 13 Ιουλίου θα έχουν ένα ολόγιομο φεγγάρι που θα υπόσχεται να σαγηνέψει. Τι πιο ειδυλλιακό από αυτό; 22 Σεπτεμβρίου υποδεχόμαστε το φθινοπωρινό ηλιοστάσιο σηματοδοτώντας ένα νέο ξεκίνημα. Τι λες για φθινοπωρινά θέματα γάμου; Φυσικά και οι χριστουγεννιάτικες μέρες είναι εξίσου συμβολικές με τα Χριστούγεννα να πασπαλίζουν λίγη από τη μαγεία τους στο γάμο σου.

Τυχερές ημερομηνίες 2022

Ημερομηνία γάμου

Αφού επιλέξεις την κατάλληλη ημερομηνία για τον γάμο σου φρόντισε να κλείσεις έγκαιρα την εκκλησία, το δημαρχείο και ό,τι έχει να κάνει με άλλους επαγγελματίες που θα συμβάλουν στην οργάνωση του γάμου σου. Υπάρχουν πολλές νύφες εκεί έξω που ψάχνουν και αυτές την ιδανική ημερομηνία για αυτό φρόντισε νωρίς για αυτό. Κράτα την διαλλακτικότητα σου στις ημερομηνίες για να μην σε κατακλύσει το άγχος και το ξενέρωμα. Να θυμάσαι πως την σημαντική στιγμή δεν την κάνει η μέρα αλλά οι άνθρωποι!

Ημερομηνία γάμου

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε στο να επιλέξεις τις ιδανικές ημερομηνίες για το γάμο σου. Ανασκουμπώσου και οργάνωσε έναν DIY γάμο – όνειρο με τα πιο εκλεκτά υλικά. Θα είναι κάτι ανεπανάληπτο, όπως σου αξίζει!

[print_link]