Ιδέες για βάπτιση σε βεραμάν

Ιδέες για DIY Bάπτιση σε Βεραμάν Αποχρώσεις

Μια πολύ μοντέρνα ιδέα για βάπτιση αγοριού αλλά και κοριτσιού με τις ανάλογες μίξεις είναι στις αποχρώσεις του βεραμάν. Πρόκειται για ένα ζωηρό χρώμα που προσδίδει φρεσκάδα ενώ ταιριάζει σε κάθε στυλ βάπτισης. Αν, λοιπόν, το αγαπημένο σου χρώμα είναι το βεραμάν, βρες εδώ φανταστικές ιδέες για βάπτιση σε βεραμάν που υπόσχονται να κλέψουν τη παράσταση. Πάρε έμπνευση και φτιάξε μια ανεπανάληπτη DIY βάπτιση.

Χρώματα και υφάσματα για βεραμάν βάπτιση

Στις ιδέες για βάπτιση σε βεραμάν θα χρειαστείς και την ανάλογη χρωματική παλέτα για να στήσεις την διακόσμηση σου. Βασικό χρώμα της βάπτισης θα είναι το βεραμάν, αλλά με ποιες άλλες αποχρώσεις ταιριάζει; Τα χρώματα που μπορείς να συνδυάσεις με το βεραμάν είναι το πράσινο, το λευκό, το γκρι, το μπλε navy και το ανοιχτό καφέ. Στη περίπτωση που ψάχνεις ιδέες για βάπτιση κορίτσι το βεραμάν συνδυάζεται τέλεια με το μωβ και το ροζ. Όσον αφορά τα υφάσματα που θα σου προτείναμε να επιλέξεις θα ήταν αμιγώς ελαφριά και αέρινα για ένα πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Αν πάλι θέλεις να βάλεις μια vintage πινελιά στο στολισμό βάπτισης τότε συνδύασε τα αραχνοΰφαντά  υφάσματα και ράνερ με δαντέλες ή ακατέργαστες υφές όπως η λινάτσα και ο καμβάς.

Χρώματα και υφάσματα για βεραμάν βάπτιση

Μπομπονιέρες για βάπτιση σε βεραμάν

Στις ιδέες για βάπτιση σε βεραμάν συγκαταλέγονται φυσικά και οι DIY μπομπονιέρες βάπτισης. Εδώ η λίστα είναι τεράστια με τις επιλογές να είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Μια ιδέα είναι να φτιάξεις χειροποίητες mix n match μπομπονιέρες με έτοιμα πουγκιά στους χρωματικούς συνδυασμούς που αναφέραμε και πιο πάνω. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις πουγκιά με ουδέτερο χρώμα όπως το μπεζ και το λευκό και να τα διακοσμήσεις με βεραμάν κορδέλες και κορδόνια. Από την άλλη μπορείς να φτιάξεις κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με ένα διακοσμητικό στοιχείο που συνάδει με τη θεματική βάπτιση αγοριού ή κοριτσιού που έχεις επιλέξει. Αν πάλι θέλεις να φτιάξεις μπομπονιέρες βάπτισης που μένουν θα σου προτείναμε κάποιο διακοσμητικό σε βεραμάν χρώμα που θα μείνει και σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου. Για παράδειγμα ένα σταντ κάρτας σε σχήμα και χρώμα βεραμάν πεταλούδας. Ταιριάζει τέλεια σε μια ρομαντική βάπτιση κορίτσι σε βεραμάν. Τα υλικά για μπομπονιέρες βάπτισης είναι πραγματικά αμέτρητα, για αυτό θα σε συμβουλεύαμε να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη.

Μπομπονιέρες για βάπτιση σε βεραμάν

Μαρτυρικά για βάπτιση σε βεραμάν

Τα DIY μαρτυρικά βάπτισης είναι άλλο ένα μέρος στη λίστα με τις ιδέες για βάπτιση σε βεραμάν. Επομένως, προσάρμοσε τα υλικά για μαρτυρικά στη χρωματική παλέτα που έχεις επιλέξει. Για μια καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού φτιάξε μαρτυρικά βραχιολάκια με βεραμάν κορδόνι, ξύλινο σταυρό και γκρι κορδέλα. Στην ίδια λογική μπορείς να επιλέξεις μεταλλικά βραχιολάκια ασημί και να διακοσμήσεις με κωνσταντινάτο και βεραμάν κορδέλα. Άλλα χειροποίητα μαρτυρικά που τα συναντάμε στις πρωτότυπες ιδέες για βάπτιση αγοριού είναι με μίνι δοκιμαστικούς σωλήνες. Κρέμασε εσωτερικά έναν βεραμάν μεταλλικό σταυρό και διακόσμησε με κορδέλες και κορδόνια. Αν από την άλλη έχεις επιλέξει μια vintage βάπτιση αγόρι επίλεξε τα διαχρονικά μαρτυρικά με παραμάνα ή κορδόνι σε βεραμάν και γκρι χρωματισμούς.

Μαρτυρικά για βάπτιση σε βεραμάν

Ανθοστολισμός για βάπτιση σε βεραμάν

Ο ανθοστολισμός παίζει σημαντικό ρόλο στη βάπτιση αγόρι αλλά και κορίτσι. Για αυτό επίλεξε τα αγαπημένα σου λουλούδια σε αποχρώσεις που θα βασιστεί ολόκληρος ο στολισμός βάπτισης βεραμάν και φτιάξε πλούσια μπουκέτα. Στόλισε τις ανθοσυνθέσεις σε βάζα διακόσμησης ή σταντ δαπέδου. Εναλλακτικά, φτιάξε χειροποίητη επιτραπέζια γιρλάντα για το τραπέζι δεξίωσης ή στο candybar βάπτισης.

Ανθοστολισμός για βάπτιση σε βεραμάν

Διακοσμητικά για βάπτιση σε βεραμάν

Τα διακοσμητικά που θα επιλέξεις για τη χειροποίητη βάπτιση του παιδιού σου θα διαμορφώσουν και όλο το στυλ της διακόσμησης. Για το πάρτυ βάπτισης μπορείς να τα συνδυάσεις με κάποιο από τα θέματα για βάπτιση αγοριού ή κοριτσιού ή να επιλέξεις ουδέτερα στολίδια και διακοσμητικά. Εμείς θα σου προτείναμε να κινηθείς με βασικό υλικό το ξύλο και λιγότερο το μέταλλο. Παρόλα αυτά επίλεξε ανοιχτόχρωμα διακοσμητικά για να δώσεις περισσότερη ζωντάνια στις βεραμάν λεπτομέρειες. Χρησιμοποίησε φανάρια, κλουβιά και κηροπήγια σε λευκό χρώμα για να επανδρώσεις το στολισμό της εκκλησίας αλλά και της δεξίωσης. Συνδύασε ανοιχτόχρωμα καλάθια και καφάσια τα οποία θα γεμίσεις με τις μπομπονιέρες βάπτισης, διακοσμητικά ή ό, τι άλλο έχεις φανταστεί. Ανάλογα με το φύλο του παιδιού, το θέμα και την εποχή επίλεξε και διακοσμητικά βάπτισης που θα ταιριάζουν και με τον υπόλοιπο στολισμό.

Διακοσμητικά για βάπτιση σε βεραμάν

Τραπέζι ευχών και candybar για βάπτιση σε βεραμάν

Η πρωτότυπη βάπτιση σε βεραμάν συγκαταλέγει και το τραπέζι ευχών. Προσάρμοσε το στη στην χρωματική σου παλέτα με τα ανάλογα διακοσμητικά. Χρησιμοποίησε και εδώ φανάρια για να φτιάξεις μια όμορφη ατμόσφαιρα και συνδύασε τα με μικρά και μεγάλα διακοσμητικά. Επίσης, μπορείς είτε να επιλέξεις βιβλία ευχών βεραμάν σκέτα είτε ακόμη καλύτερα να φτιάξεις το δικό σου ευχολόγιο με κορδέλες και διακοσμητικά σχετικά με το θέμα σου. Αν θέλεις να συνδυάσεις μαζί και το candybar βάπτισης χρησιμοποίησε γυάλινες και ξύλινες λευκές πιατέλες, εταζέρες και δίσκους με γλυκά βάπτισης. . Έπειτα διακόσμησε με κασπό και γυάλινα είδη γεμάτα με κουφέτα, μαρσμέλλοου και άλλα πεντανόστιμα γλυκίσματα στους ανάλογους χρωματισμούς.  Για το στολισμό του candybar πρόσθεσε ανάλογα υφάσματα και ράνερ.

Τραπέζι ευχών και candybar για βάπτιση σε βεραμάν

Δεξίωση βάπτισης σε βεραμάν

Για μια βάπτιση σε βεραμάν χρώμα οργάνωσε και την αντίστοιχη δεξίωση βάπτισης. Χρησιμοποίησε βεραμάν μπαλόνια, χάρτινα φανάρια, γιρλάντες και ό, τι άλλο επιθυμείς για τη διακόσμηση του πάρτυ ή της δεξίωσης. Για το τραπέζι δεξίωσης επίλεξε βεραμάν υφάσματα και είδη σερβιρίσματος. Μια ιδέα είναι να φτιάξεις μια επιτραπέζια γιρλάντα με πρασινάδες, βεραμάν λουλούδια και κεριά.  Οι καλεσμένοι σου θα εντυπωσιαστούν!

Δεξίωση βάπτισης σε βεραμάν

Προσκλητήρια βάπτισης σε βεραμάν χρώμα

Τέλος, μπορείς να προϊδεάσεις τους καλεσμένους σου για το στολισμό που έχεις επιλέξει φτιάχνοντας τα αντίστοιχα προσκλητήρια βάπτισης. Μπορείς να επιλέξεις ένα μοτίβο τύπου μάρμαρο με βεραμάν λεπτομέρειες. Εναλλακτικά, αν πρόκειται για βάπτιση κοριτσιού μπορείς να εκτυπώσεις στην πρόσκληση μπουκέτα με βεραμάν λουλουδάκια. Για ένα πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα, δέσε απλά το φάκελο της πρόσκλησης με βεραμάν κορδόνι ή κορδέλα.

Προσκλητήρια βάπτισης σε βεραμάν χρώμα

Η βάπτιση σε βεραμάν χρώμα αξίζει δικαιωματικά μια θέση στα trends βάπτισης για αγόρι αλλά και κορίτσι. Είναι ένα χρώμα που μπορεί να σε μαγέψει με τις παιχνιδιάρικες αποχρώσεις του και πολλές φορές την elegant αισθητική του. Φτιάξε μια DIY βάπτιση σε βεραμάν και κλέψε τις εντυπώσεις.

[print_link]