Ιδέες για αλλαγή βιτρίνας μετά τα Χριστούγεννα

Ιδέες για αλλαγή βιτρίνας μετά τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και μαζί τους πήραν τα φαντασμαγορικά σκηνικά που τα χαρακτηρίζουν. Τι γίνεται όμως με τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις στις βιτρίνες των μαγαζιών; Ποιο στολισμό είναι ωραίο να κάνεις στο κατάστημα σου μετά από μια τόσο λαμπερή περίοδο; Αν αναρωτιέσαι και εσύ, σου έχουμε μερικές ιδέες για αλλαγή βιτρίνας μετά τα Χριστούγεννα που θα ξεχωρίσουν!

Χειμωνιάτικη διακόσμηση βιτρίνας

Μια εύκολη ιδέα είναι να μετατρέψεις τη βιτρίνα σου από γιορτινή σε χειμωνιάτικη. Με αυτόν τον τρόπο δε θα χρειαστεί να μαζέψεις όλα τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά αλλά ούτε και να προσθέσεις πολλά νέα.

  1. Τεχνητό χιόνι, χριστουγεννιάτικα ζώα και κλαδιά

Διατήρησε το τεχνητό χιόνι και τα διακοσμητικά ζώα όπως τις πολικές αρκούδες και τους ταράνδους. Θα δώσουν μια χειμερινή νότα στη βιτρίνα σου σε συνδυασμό, μάλιστα με χριστουγεννιάτικα κλαδιά, κουκουνάρια και διάφορα αποξηραμένα.

Χειμωνιάτικη διακόσμηση βιτρίνας

  1. Τεχνητά λουλούδια και αποξηραμένα φρούτα

Πρόσθεσε τεχνητά λουλούδια, αποξηραμένα φρούτα, κορμούς και κλαδιά σάλιξ σε διάφορα μεγέθη. Εναλλακτικά μπορείς να διατηρήσεις τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σου προσέχοντας βέβαια την υπερβολή!

Τεχνητά λουλούδια και αποξηραμένα φρούτα

  1. Κορδέλες, υφάσματα και μαξιλάρια

Αντικατέστησε τις χριστουγεννιάτικες γιρλάντες με κορδέλες και υφάσματα σε χειμωνιάτικες αποχρώσεις. Πρόσθεσε και μερικά μαξιλάρια ώστε να δημιουργήσεις έτσι μια ζεστή ατμόσφαιρα στη βιτρίνα του μαγαζιού σου.

Κορδέλες, υφάσματα και μαξιλάρια χειμωνιατικα

Διακόσμηση βιτρίνας Άγιου Βαλεντίνου

Αν πάλι θέλεις η αλλαγή βιτρίνας μετά τα Χριστούγεννα να ξεφύγει από αυτά που ήδη είχες διακοσμήσει τις γιορτές, πάρε αφορμή από η γιορτή των ερωτευμένων και φτιάξε μια διακόσμηση βιτρίνας Αγίου Βαλεντίνου.

  1. Κόκκινες και ροζ αποχρώσεις

Παίξε στη βιτρίνα του καταστήματος σου με συνδυασμούς του κόκκινου, ροζ, μαύρου και λευκού. Μπορεί να κρατήσεις ίσως κάποια χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ που να ταιριάζουν σε αυτούς τους χρωματισμούς και το θέμα, όπως λαμπάκια και κεριά.

  1. Ρομαντικά διακοσμητικά και καρδούλες

Φυσικά στη γιορτή του έρωτα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ρομαντικά διακοσμητικά και οι καρδούλες! Κάνε μια ρομαντική αλλαγή βιτρίνας μετά τα Χριστούγεννα που θα τραβάει τα βλέμματα.

Ρομαντικά διακοσμητικά και καρδούλες

  1. Λουλούδια

Σε μια τόσο ερωτική διακόσμηση βασικό ρόλο παίζουν και τα λουλούδια. Στόλισε τα πρωτότυπα και απογείωσε την διακόσμηση σου!

Λουλούδια

Αποκριάτικη διακόσμηση βιτρίνας

Για το τέλος σου αφήσαμε την πιο χρωματιστή και παιχνιδιάρικη ιδέα, την αποκριάτικη διακόσμηση βιτρίνας. Με αυτήν την επιλογή μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη να δημιουργήσει!

  1. Μάσκες και γιρλάντες

Μπορείς να προτιμήσεις μια διακριτική διακόσμηση βιτρίνας με κλασικές μάσκες βενετσιάνικου στυλ και αποκριάτικες γιρλάντες ή μπόα. Αλλιώς για ένα πολύχρωμα αποτέλεσμα μπορείς να δημιουργήσεις ένα ολόκληρο θέμα από μάσκες.

Μάσκες και γιρλάντες

  1. Σερπαντίνες και μπαλόνια

Αν θες να μπεις για τα καλά στο αποκριάτικο πνεύμα στόλισε τη βιτρίνα σου αποκριάτικα με πολύχρωμα μπαλόνια, σερπαντίνες και ό, τι άλλο αποκριάτικο αξεσουάρ θέλεις!

Σερπαντίνες και μπαλόνια

Τι και αν πέρασαν τα Χριστούγεννα; Δεν έχει σημασία! Μπορείς με λίγη φαντασία, δημιουργικότητα και όρεξη να δημιουργήσεις οικονομικά μια μοναδική διακόσμηση βιτρίνας για να προσελκύσεις τους πελάτες σου.

[print_link]