Floral μπομπονιέρες γάμου 9 Λουλουδάτες Ιδέες

Φλοράλ Μπομπονιέρες Γάμου: 9 Ιδέες με Λουλούδια

Τα λουλούδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα γάμο γιατί του δίνουν χρώμα και αέρινο στυλ. Μια πρόταση, λοιπόν, είναι να επιλέξεις φλοράλ μπομπονιέρες γάμου δίνοντας έτσι ρομαντικές πινελιές στο γάμο σου πάντα με φινέτσα και κομψότητα. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για μπομπονιέρες γάμου χειροποίητες που θα κλέψουν την παράσταση.

Μπομπονιέρες γάμου με γυάλινο σωλήνα και φλοράλ μαξιλαράκι

Για εναλλακτικές μπομπονιέρες γάμου θα σου προτείναμε γυάλινους σωλήνες με φλοράλ μαξιλαράκι. Φτιάξε ένα μαξιλαράκι από φλοράλ υφάσματα γάμου και κόλλησε το στο γυάλινο σωλήνα. Πρόσθεσε στις DIY φλοράλ μπομπονιέρες γάμου σου μικρά διακοσμητικά όπως ματάκι.

Μπομπονιέρες γάμου με γυάλινο σωλήνα και μαξιλαράκι

Floral μπομπονιέρες γάμου με δίχτυ και κορδέλα

Μια από τις μπομπονιέρες γάμου 2020 που συνδυάζουν μοντέρνες αποχρώσεις με το ρομαντισμό του φλοράλ μοτίβου είναι με ροζ δίχτυ και κορδέλες με λουλούδια. Οι DIY μπομπονιέρες γάμου με μαντήλι κομμένο ύφασμα δίχτυ σε σάπιο μήλο και φλοράλ κορδέλα υπόσχονται να κλέψουν τις εντυπώσεις με τους τολμηρά ρομαντικούς χρωματισμούς τους! Αν πάλι θέλεις κάτι πιο – χρωματικά – ήσυχο θα σου προτείναμε το πουγκί- δίχτυ σε αποχρώσεις του λευκού.

Floral μπομπονιέρες γάμου με δίχτυ και κορδέλα

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου

Μια άλλη πρόταση για φλοράλ μπομπονιέρες γάμου είναι με ρομαντικά λουλουδάτα υφάσματα. Φτιάξε πουγκιά από φλοράλ υφάσματα γάμου που θα συνδυάσεις προαιρετικά με λευκό τούλι. Έπειτα διακόσμησε τα με χειροποίητα λουλούδια από ροζ κορδέλες και φτερά. Ταιριάζουν τέλεια και για σένα που ψάχνεις ιδέες για μπομπονιέρες αρραβώνα, βάζοντας λιγότερα κουφέτα μέσα.

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου φλοράλ

Floral μπομπονιέρα γάμου με κουτάκια

Η μπομπονιέρα γάμου με κουτάκια γάμου είναι μια μοντέρνα επιλογή για ένα σύγχρονο γάμο. Επίλεξε διάφανα κουτάκια γάμου πλεξιγκλάς ή αν θέλεις κρυστάλλινες μπομπονιέρες γάμου χρησιμοποίησε γυάλινα κουτιά. Βάλε μέσα πεντανόστιμα κουφέτα της αρεσκείας σου. Κλείσε τα κουτάκια στολίζοντας τα με φαντασμαγορικές φλοράλ κορδέλες και λουλουδάκια.

μπομπονιέρα γάμου με κουτάκια και τριανταφυλλάκια

DIY Μπομπονιέρες γάμου με χειροποίητα λουλουδάκια

Μια εύκολη πρόταση για μπομπονιέρες γάμου είναι με πουγκιά – καμβάς με χειροποίητα λουλούδια. Δέσε το πουγκί με σπάγκο και στόλισε το με υφασμάτινα λουλουδάκια που θα έχεις φτιάξει από φλοράλ κορδέλες. Είναι ιδανικές και για μπομπονιέρες γάμου καλοκαιρινές.

DIY μπομπονιέρες γάμου με πουγκιά και χειροποίητα λουλουδάκια

Κλασική μπομπονιέρα γάμου με φλοράλ ύφασμα

Αν είσαι παιδί των λουλουδιών αλλά ωστόσο το στυλ σου είναι πιο κλασικό, τότε θα σου προτείναμε τις DIY μπομπονιέρες γάμου από ύφασμα τυπωμένο με λουλούδια. Πέτυχε το κλασικό στυλ βάζοντας τα κουφέτα σου μέσα σε τούλι πουά και τυλίγοντας από πάνω το ύφασμα φλοράλ. Αφού τα φτιάξεις αυτά κάνε ένα όμορφο δέσιμο στο πλάι με κορδόνια στις ανάλογες αποχρώσεις.

Κλασική μπομπονιέρα γάμου με φλοράλ ύφασμα

Μπομπονιέρα με δαντέλα

Φτιάξε πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου 2019-2020 με πουγκιά δαντέλα και κορδέλες με λουλούδια. Αναλυτικότερα, γέμισε τα πουγκιά με τούλι και κουφέτα για περισσότερο όγκο. Έπειτα, φτιάξε έναν όμορφο φιόγκο από φλοράλ κορδέλα.

Μπομπονιέρα με δαντέλα και κορδέλα λουλούδια

Φλοράλ μπομπονιέρες γάμου με γυάλινα βαζάκια

Οι ιδέες για μπομπονιέρες βαζάκια με λουλουδάτες πινελιές είναι μια εξίσου εντυπωσιακή πρόταση. Γέμισε τα γυάλινα βαζάκια με μαρμελάδα, τοπικό γλυκό ή κουφέτα και στόλισε τα με κορδέλες ή φλοράλ υφάσματα. Το αποτέλεσμα θα είναι πανέμορφο και οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν!

Mπομπονιέρα γάμου ονειροπαγίδα

Τέλος μια ιδέα για boho μπομπονιέρες γάμου με φλοράλ στοιχεία είναι η ονειροπαγίδα. Μπορείς είτε να φτιάξεις με τα χεράκια σου DIY ονειροπαγίδες ή να τις πάρεις έτοιμες. Δημιούργησε ξύλινες μπομπονιέρες γάμου ή μεταλλικές ανάλογα με το υλικό που θα έχεις επιλέξει σαν βασικό στοιχείο και στόλισε τις με κορδέλες και όχι μόνο.

 Φλοράλ μπομπονιέρα γάμου ονειροπαγίδα

Φτιάξε τον DIY γάμο σου έτσι ακριβώς, όπως τον έχεις φανταστεί, αντλώντας έμπνευση από την ομορφιά και τα χρώματα των λουλουδιών. Είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξεις μια ανεπανάληπτη διακόσμηση γάμου.

[print_link]