9 Ιδέες για Ρουστίκ Μπομπονιέρες Γάμου

Ρουστίκ Μπομπονιέρες Γάμου: 9 DIY Ιδέες

Οι ρουστίκ γάμοι είναι ένα από τα αγαπημένα trends για πάρα πολλές νύφες. Εμείς θα συμφωνήσουμε με αυτό διότι συνδυάζουν στοιχεία του δάσους και της εξοχής, αφού κύριο χαρακτηριστικό είναι το ξύλο. Ενώ το παραδοσιακό φαντάζει ντεμοντέ η ρουστίκ διακόσμηση γάμου που αντλεί έμπνευση από τις ομορφιές της υπαίθρου αποτελεί must από το στολισμό μέχρι και τις μπομπονιέρες γάμου. Αν είσαι και εσύ λάτρης του ρουστίκ γάμου τότε είσαι στο σωστό μέρος! Σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου που θα λατρέψεις.

Ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου με γυάλινους σωλήνες

Μια πρωτότυπη ιδέα για ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου είναι με γυάλινους σωλήνες. Διάλεξε 2 διαφορετικούς δοκιμαστικούς σωλήνες. Στον ένα βάλε τα κουφέτα και στον άλλο λίγο στάχυ ή λεβάντα. Κόλλησε τους μεταξύ τους και δέσε μια κορδέλα δαντέλα. Πρόκειται για ιδιαίτερες μπομπονιέρες γάμου που θα αφήσουν εποχή!

Ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου με γυάλινους σωλήνες

Ρουστίκ μπομπονιέρα γάμου με ελιά

Μια από τις πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου 2019 που ήρθαν για να μείνουν και το 2020 είναι με ελιά πάνω σε βότσαλο. Διάλεξε μεταλλικά διακοσμητικά μπομπονιέρας σε σχήμα κλαδιού ελιάς σε ροζ – χρυσό χρώμα και κόλλησε τα πάνω στο βότσαλο. Είναι ιδανικές DIY μπομπονιέρες για καλοκαιρινό γάμο.

Ρουστίκ μπομπονιέρα γάμου με ελιά

DIY rustic μπομπονιέρες γάμου με πουά ύφασμα και λινάτσα

Μια πρόταση για πιο λαμπερές ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου είναι με πουά χρυσό ύφασμα, τούλι και κορδέλα λινάτσα. Διάλεξε υφάσματα γάμου με χρυσές λεπτομέρειες και συνδύασε τα με λευκό πουά τούλι. Αφού βάλεις μέσα τα κουφέτα στη μπομπονιέρα δέσε τη με κορδέλα από λινάτσα σε φυσικό χρώμα. Με αυτό το συνδυασμό χρωμάτων και στυλ θα έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

DIY rustic μπομπονιέρες γάμου με πουά ύφασμα και λινάτσα

Χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με τούλι και ξύλινη καρδιά

Μια άλλη πρόταση που ανήκει στις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου ρουστίκ είναι με λευκό τούλι, ξύλινες καρδιές και κορδόνια. Συνδύασε τις ρουστίκ με τις ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου και φτιάξε κάτι μοναδικό. Τοποθέτησε τα κουφέτα της αρεσκείας σου μέσα στο πουά μαντήλι. Τύλιξε με βαμβακερό κορδόνι και κόλλησε μια ξύλινη καρδιά.

Χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με τούλι και ξύλινη καρδιά

Ρουστίκ μπομπονιέρα γάμου με δίχτυ και κορδέλα Mr & Mrs

Μια μοντέρνα ιδέα για εύκολες και οικονομικές μπομπονιέρες ρουστίκ γάμου είναι με δίχτυ και μοντέρνες κορδέλες. Θα χρειαστείς, μόλις 3 υλικά: Δίχτυ εκρού, τούλι και κορδέλα Mr & Mrs στις ίδιες αποχρώσεις. Δέσε τα κουφέτα σε όμορφα χειροποίητα πουγκιά και φτιάξε περίτεχνους φιόγκους από τη κορδέλα.

Ρουστίκ μπομπονιέρα γάμου με δίχτυ και κορδέλα Mr & Mrs

Μπομπονιέρες με πουγκί καμβάς και χειροποίητα λουλούδια

Μια εύκολη πρόταση για εσένα που δεν μπορείς να διαλέξεις μεταξύ του ρουστίκ και του boho στυλ είναι τα πουγκιά – καμβάς με χειροποίητα φλοράλ λουλούδια. Χρησιμοποίησε πουγκιά σε φυσικό χρώμα και στόλισε τα με υφασμάτινα λουλούδια από φλοράλ κορδέλες.

Μπομπονιέρες με πουγκί καμβάς και χειροποίητα λουλούδια

Πρωτότυπες ρουστίκ μπομπονιέρες με βότσαλο

Για ένα πιο καλοκαιρινό γάμο με ρουστίκ πινελιές θα σου προτείναμε τις χειροποίητες ρουστίκ μπομπονιέρες με βότσαλο. Κόλλησε πάνω στο βότσαλο ξύλινα διακοσμητικά Mr & Mrs  ή μίνι φέτες κορμού και συμπλήρωσε ένα μικρό πουγκί με κουφέτα.

Πρωτότυπες ρουστίκ μπομπονιέρες με βότσαλο

Ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου με λεβάντα

Αν ο γάμος με λεβάντα είναι η πρώτη σου επιλογή τότε πρέπει να διαλέξεις και τις ανάλογες ρουστίκ μπομπονιέρες. Μια πιο απλή και οικονομική ιδέα είναι να επιλέξεις πουγκιά λινάτσας και να δέσεις πάνω αποξηραμένα κλαδιά λεβάντας. Θα δένουν αρμονικά με την υπόλοιπη ρουστίκ διακόσμηση γάμου σε φυσικές και μωβ αποχρώσεις!

Ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου με λεβάντα

Ρουστίκ μπομπονιέρες με γυάλινα βαζάκια

Τέλος μια κλασική πρόταση για rustic μπομπονιέρες γάμου είναι με γυάλινα βαζάκια γλυκού. Επίλεξε γυάλινα βαζάκια σε ό,τι μέγεθος επιθυμείς. Ύστερα διακόσμησε τα με κομμένα υφάσματα, μεταλλικά στοιχεία κουφέτα ή παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού.

Ρουστίκ μπομπονιέρες με γυάλινα βαζάκια

Ο ρουστίκ γάμος είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει και για αυτό είμαστε σίγουροι! Εναρμονίζει τις ομορφιές της φύσης και της αγροτικής κουλτούρας σε μια μοναδική στιγμή όπως είναι ο γάμος. Αν λοιπόν, διάλεξες και εσύ αυτό το στυλ τότε βάλε τις προσωπικές σου πινελιές και φτιάξε ένα DIY γάμο που θα συζητηθεί!

[print_link]