πως να οργανωσω βαπτιση οικονομικη on budget

7 Ιδέες και Συμβουλές για Οικονομική Βάπτιση

Όλοι οι γονείς ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας την τέλεια και παραμυθένια βάπτιση. Κάποιες φορές όμως ο οικονομικός στολισμός βάπτισης δεν συνάδει και με το αποτέλεσμα που θέλουμε. Τι καλύτερο από το να μπεις στο σκεπτικό του ετοιμάζω βάπτιση μόνη μου; Έτσι θα γλιτώσεις πολλά έξοδα και θα φτιάξεις μια ονειρική diy βάπτιση κοριτσιού ή αγοριού. Εμείς σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες και συμβουλές για μια οικονομική βάπτιση on budget.

Προσκλητήρια οικονομικά

Μια από τις ιδέες για βάπτιση χειροποίητη είναι τα DIY προσκλητήρια βάπτισης. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και δημιουργικότητα. Επίλεξε πολύχρωμα χαρτόνια, στόλισε τα με κορδέλες, πέρλες και άλλα διακοσμητικά και στη συνέχεια γράψε ή τύπωσε πάνω τις πληροφορίες της τελετής. Είναι μια καλή αρχή για μια οικονομική βάπτιση.

Προσκλητήρια

Ευχολόγιο

Το βιβλίο ευχών είναι αναπόσπαστο κομμάτι της βάπτισης. Για αυτό μπορείς να ντύσεις ένα απλό άλμπουμ με κορδέλες, τούλι και υφάσματα στα χρώματα της υπόλοιπης διακόσμησης. Διαφορετικά, φτιάξε ένα ευχολόγιο – δέντρο με κλαδιά σε ένα γυάλινο βάζο. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές ιδέες για βιβλίο ευχών που σίγουρα θα ταιριάζουν στο στυλ και το γούστο σου και θα σε σώσουν από τα πολλά έξοδα.

Ευχολόγιο

Μπομπονιέρες οικονομικές DIY

Ένα άλλο κομμάτι είναι οι μπομπονιέρες βάπτισης. Εξοικονόμησε χρήματα φτιάχνοντας τις μόνη σου με όμορφα και οικονομικά υλικά. Χρησιμοποίησε τούλι, κομμένα υφάσματα, βαζάκια – σωλήνες ή κουτιά, που θα τα διακοσμήσεις τέλεια και θα τα γεμίσεις με τα κουφέτα τις αρεσκείας στο. Στις μπομπονιέρες αφήνεις τη φαντασία σου να οργιάσει!

Μπομπονιέρες

Μαρτυρικά on budget

Τα μαρτυρικά είναι ακόμα κάτι το οποίο μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου χωρίς πολλά έξοδα! Πάρε παραμάνες, κορδόνια, χάντρες, σταυρουδάκια και άλλα υλικά για μαρτυρικά. Έπειτα βάλε σε λειτουργία τη δημιουργικότητα σου και φτιάξε καταπληκτικά και πρωτότυπα μαρτυρικά με οικονομικά υλικά.

Μαρτυρικά

Ανθοστολισμός

Για διακόσμηση βάπτισης αγόρι diy αλλά και για κορίτσι μπορείς να συμβάλεις και στον ανθοστολισμό. Γέμισε την εκκλησία με οικονομικά αληθινά λουλούδια όπως γυψοφύλλι, ζέρμπερες κ.α. καθώς και με υφάσματα στις αποχρώσεις που θες. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε αποξηραμένα λουλούδια, όπως στάχυ και λεβάντα. Συμπλήρωσε διάφορα φανάρια, κασπώ ή γυάλινα είδη γεμάτα με διακοσμητικά βάπτισης, πέτρες και κοχύλια αν είναι καλοκαίρι. Θα έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα σε μια βάπτιση on budget.

Ανθοστολισμός

Candybar

Μπορεί να σχεδιάζεις μια οικονομική βάπτιση, αλλά ένα τραπέζι ευχών θα το έχεις! Είτε σκοπεύεις να κάνεις δεξίωση βάπτισης είτε όχι, το candybar είναι μια οικονομική λύση για να κεράσεις τους καλεσμένους σου το κατιτίς. Τοποθέτησε σε ένα τραπέζι γυάλες με βρυσάκι γεμάτες δροσιστικά αναψυκτικά. Πρόσθεσε γυάλες με καπάκι που θα έχεις γεμίσει με μαρσμέλλοου και εταζέρες με γλυκίσματα, cupcakes, γλειφιτζούρια. Στο στήσιμο του candybar μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου μερικά γλυκά σαν μια πιο οικονομική λύση. Επιπλέον συνδύασε diy γιρλάντες που μπαλόνια. Ο στολισμός τραπεζιού βάπτισης με μπαλόνια και χρώματα θα είναι απίστευτα φαντασμαγορικός!

Candybar

Centerpiece βάπτισης

Αν ψάχνεις ιδέες και υλικά για οικονομικό στολισμό τραπεζιού βάπτισης, τότε μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και τα centerpieces βάπτισης. Φτιάξε με τα χεράκια σου, μοναδικές κατασκευές με βαζάκια του γλυκού, κορμούς δέντρων, διακοσμητικά και κουτιά. Δώσε μια ανεπανάληπτη διαφορετικότητα στο τραπέζι δεξίωσης και κάνε όλους να μιλούν για τις δημιουργίες σου.

Centerpiece βάπτισης

Η ημέρα της βάπτισης για το μικρό σου αγγελούδι πλησιάζει και θες να φροντίσεις να είναι όλα στην εντέλεια αλλά χωρίς να ξεφύγεις οικονομικά. Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει μπόλικη φαντασία, μεράκι και θέληση!

[print_link]