ιδεες για εκπληξη σε γαμο

10+1 Ιδέες για Έκπληξη σε Γάμο που θα μείνουν Αξέχαστες

Κάθε νύφη θέλει ο γάμος της να μείνει ανεξίτηλος σε όλους. Για αυτό το λόγο οι μικρές λεπτομέρειες θα τον κάνουν ξεχωριστό. Είσαι από εκείνους που λατρεύουν να κάνουν και να τους κάνουν εκπλήξεις; Γιατί να μην οργανώσεις μερικές εκπλήξεις στο γάμο σου ή στο γάμο της φίλης ή της αδερφή σου; Εμείς λαμβάνουμε υπόψιν το πειραχτήρι που κρύβεις μέσα σου για αυτό σου έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες για έκπληξη σε γάμο που θα προσφέρουν έξτρα διασκέδαση και θα αφήσουν όλους με το στόμα ανοιχτό.

Μεταφορά της νύφης στην εκκλησία

Μια από τις ιδέες για έκπληξη σε γάμο προορίζεται για την ίδια τη νύφη. Μην την ενημερώσεις με ποιο τρόπο θα μεταφερθεί στην εκκλησία ή το δημαρχείο. Κλείσε ένα αγροτικό όχημα, μια μηχανή με οδηγό έναν γραφικό χαρλεά, ένα vintage βανάκι, ένα ποδήλατο με καρότσα ή το αγαπημένο super car της νύφης. Για τις πιο ακραίες επιλογές σιγουρέψου ότι σηκώνει τέτοιου είδους χιουμοριστικές εκπλήξεις και πλάκες για γάμο ώστε να μη βρεθείτε εξ απροόπτου.

Ιδέες για Έκπληξη σε Γάμο Μεταφορά της νύφης στην εκκλησία

Ανακοίνωση εγκυμοσύνης σε γάμο

Μια από τις πιο γλυκές εκπλήξεις για καλεσμένους γάμου είναι η ανακοίνωση μιας εγκυμοσύνης. Έχεις καταφέρει να κρατήσεις μυστικό ότι περιμένεις παιδί και θέλεις να το ανακοινώσεις σε όλους την ημέρα του γάμου σου; Τέλεια! Ετοίμασε ένα σκηνικό με ένα βίντεο από όταν είστε παιδιά μέχρι σήμερα. Εναλλακτικά ανάθεσε σε ένα γραφίστα να σου φτιάξει ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων με το δικό σας παραμύθι και την ανακοίνωση. Μια άλλη πρόταση είναι να γεμίσεις το χώρο της δεξίωσης γάμου με πάρα πολλά μπαλόνια που θα σκάσουν και θα προμηνύουν το χαρμόσυνο γεγονός. Ό,τι και να επιλέξεις όλοι οι καλεσμένοι σου θα μείνουν άφωνοι.

Ιδέες για Έκπληξη σε Γάμο Ανακοίνωση εγκυμοσύνης σε γάμο

Πρώτος χορός ζευγαριού

Μια από τις ιδέες για έκπληξη σε γάμο είναι και οι πρωτότυποι χοροί για γάμο. Αν εσύ και το ταίρι σου αυτοπροσδιορίζεστε ως η επιτομή του χιούμορ και της διασκεδαστικής καφρίλας τότε πείτε αντίο στους κλασικούς πρώτους χορούς του ζευγαριού. Ένα κάθε άλλο παρά ρομαντικό τραγούδι θα πάρει την θέση των διαχρονικών τραγουδιών που εξυμνούν την αγάπη και τον ρομαντισμό. Έπειτα βγάλτε μαζί με τον σύντροφο σου ένα χορευτικό για τον πρώτο σας χορό εμπνευσμένο από τον disco ή shuffle χορό. Να είσαι σίγουρη ότι κάτι τέτοιο θα χαρίσει γέλια τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας.

Ιδέες για Έκπληξη σε Γάμο Πρώτος χορός ζευγαριού

Photobooth και αστεία αξεσουάρ

Μια από τις πρωτότυπες ιδέες για δεξίωση γάμου είναι το αστείο photobooth και τα αξεσουάρ γάμου που θα χρησιμοποιήσουν οι καλεσμένοι σου για να φωτογραφηθούν. Στήσε ένα αστείο ή ένα εντυπωσιακό backdrop σκηνικό και δώσε αξεσουάρ photobooth στους καλεσμένους σου. Μπορείς είτε να δημιουργήσεις hashtag για γάμο και να τους προτρέψεις να το χρησιμοποιήσουν στα social media είτε να φτιάξεις ένα εναλλακτικό βιβλίο ευχών με φωτογραφίες τους. Θα δώσει μια έξτρα διασκεδαστική νότα στο γαμήλιο παρτυ.

Photobooth και αστεία αξεσουάρ

Performer με φωτιές για γάμο

Μια άλλη έκπληξη που ανήκει στις τρελές ιδέες για γάμο ιδανικό και σε καλοκαιρινούς γάμους είναι οι επαγγελματίες performers με φωτιές. Οργάνωσε μια ζωντανή επίδειξη με φωτιές, πυροτεχνήματα και ταχυδακτυλουργικά. Θα προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα που θα σαγηνεύσει τα βλέμματα.

Ιδέες για Έκπληξη σε Γάμο Performer με φωτιές για γάμο

Χορός έκπληξη για τον γαμπρό ή τη νύφη

Αν είστε κουμπάροι ή φίλοι του ζευγαριού, θα μπορούσατε, σε συνεννόηση με κάποιον συγγενή, να οργανώσετε έναν προσωπικό χορό για το γαμπρό, τη νύφη ή και τους δύο μπροστά σε όλους τους καλεσμένους. Ο χορός της κοιλιάς, το pole dancing, η salsa από κάποιον επαγγελματία θα τους κάνει να αισθανθούν χαριτωμένα άβολα, και σίγουρα θα τους αφήσει έκπληκτους. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να τους τραγουδήσετε όλοι μαζί ένα από τα αγαπημένα τους τραγούδια ή, αν υπάρχει το budget, να καλέσετε έναν καλλιτέχνη να το τραγουδήσει live. Πάντως, να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο θα το απολαύσουν αλλά θα γελάσετε και πολύ με τις αντιδράσεις τους.

Ιδέες για Έκπληξη σε Γάμο Χορός έκπληξη για τον γαμπρό

Εναλλακτικά παιχνίδια για γάμο

Όλοι κρύβουμε ένα μικρό παιδί μέσα μας λίγο πολύ για αυτό μια ιδέα για την δεξίωση γάμου είναι τα εναλλακτικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Οργάνωσε παιχνίδια έκπληξη όπως καραόκε, τουρτοπόλεμο, πινιάτα, παίξτε παιχνίδια στόχων και τσουβαλομαχίες. Να είσαι σίγουρη ότι όλοι θα το ευχαριστηθούν, μικροί και μεγάλοι!

Εναλλακτικά παιχνίδια για γάμο

Ονομασίες τραπεζιών γάμου

Μια άλλη έκπληξη κρύβεται στα τραπέζια των καλεσμένων. Για την αρίθμηση τραπεζιού γάμο επέλεξε αστεία ονόματα και συνδύασε τα με αστείες παιδικές φωτογραφίες δικές σου και του άντρα σου. Εναλλακτικά, δώσε τίτλους ταινιών, κινούμενα σχέδια ή λέξεις από ένα κοινό αστείο. Μια άλλη ιδέα είναι να δώσεις σε κάθε τραπέζι το όνομα ενός ποτού, κοκτέιλ, κρασιού ή φαγητού και να έχεις στον κάθε καλεσμένο ένα δείγμα από αυτό.

Ονομασίες τραπεζιών γάμου

Video έκπληξη από συγγενείς και φίλους

Το πως να κάνεις έκπληξη στον καθένα ξεχωριστά και στους καλεσμένους το είπαμε. Τι γίνεται όμως αν οι καλεσμένοι θέλουν να κάνουν έκπληξη στο νιόπαντρο ζευγάρι; Σου έχουμε ιδέα και βρίθει συναισθηματισμού. Φτιάξε ένα video από ολιγόλεπτα βιντεάκια που φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού μοιράζονται ευχές και σκέψεις για την νύφη και το γαμπρό. Συνεννοήσου με το χώρο δεξίωσης και πρόβαλε το την κατάλληλη στιγμή. Το ζευγάρι θα χαρεί πολύ και θα συγκινηθεί εξίσου!

Video έκπληξη από συγγενείς και φίλους

Προπόσεις έκπληξη γάμου

Αν είσαι ο κουμπάρος/α ή κάποιο πολύ κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού μια έκπληξη που θα σου προτείναμε είναι οι προπόσεις γάμου – έκπληξη. Κανόνισε μαζί με τους φίλους σας να κάνετε κάποια στιγμή στην δεξίωση του γάμου μερικές προπόσεις για το νεόνυμφο ζευγάρι. Ώθησε μάλιστα τον καθένα να γράψει και από έναν μικρό λόγο γεμάτο ευχές, αναμνήσεις και γιατί όχι αστείες στιγμές.

Προπόσεις έκπληξη γάμου

Δείπνο μυστηρίου για γάμο

Είστε από τα ζευγάρια που αγαπούν το μυστήριο; Άπλωσε ένα πέπλο μυστηρίου στο γάμο σου με τον πιο διασκεδαστικό και απροσδόκητο τρόπο. Συνεργάσου με επαγγελματίες ηθοποιούς και οργάνωσε ένα παιχνίδι ρόλων και μυστηρίου όπου όλοι οι καλεσμένοι θα συμμετέχουν. Είναι μια τέλεια ιδέα αν ο γάμος σου είναι vintage. Θα δώσει μια διαχρονική νότα που θυμίζει νουάρ ταινία.

Δείπνο μυστηρίου για γάμο

Οι όμορφες εκπλήξεις σε έναν γάμο είναι πάντα ευπρόσδεκτες αφού δίνουν μια γλυκιά νότα σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Οργάνωσε ή ετοιμάσου να αποδεχτείς τις πιο όμορφες εκπλήξεις που θα κάνουν τον γάμο ανεπανάληπτο για όλους.

[print_link]