Ιδέες για πρωτότυπα πασχαλινά αυγά - idees gia vapsimo avgon

Ιδέες για πρωτότυπα πασχαλινά αυγά

Φέτος το Πάσχα κινηθείτε ανάμεσα στην παράδοση και το μοντερνισμό. Ξεφύγετε από τα κλασικά κόκκινα αυγά που όλοι βάφουν και φτιάξτε εναλλακτικά πασχαλινά αυγά. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει και η κατασκευή τους αλλά και το πώς θα διακοσμήσουν τον χώρο σας. Έχουμε, λοιπόν μερικές ιδέες για πρωτότυπα πασχαλινά αυγά σου που θα κάνουν τη διαφορά.

Πασχαλινά αυγά με χρυσόσκονη

Τα πασχαλινά αυγά με χρυσόσκονη είναι μια φαντασμαγορική πρόταση. Θα χρειαστείτε χρυσόσκονες σε διάφορα χρώματα. Μπορείτε εφόσον τα βάψετε και στεγνώσουν, είτε να τα διακοσμήσετε ολόκληρα είτε μόνο τη βάση του αυγού. Εύκολα και οικονομικά θα έχετε μια πανέμορφη διακόσμηση αυγών πασχαλινών.

Πασχαλινά αυγά χρυσόσκονη

Πασχαλινά αυγά με μωσαϊκό

Ναι μπορεί να σας ακούγεται περίεργο αλλά είναι μια πολύ όμορφη και εύκολη διακόσμηση που θα σας δώσει πρωτότυπα πασχαλινά αυγά. Χρωματίστε σπασμένα τσόφλια και στη συνέχεια κολλήστε τα πάνω στα πασχαλινά αυγά σας, δημιουργώντας μια μοναδική τεχνοτροπία!

Πασχαλινά αυγά με μωσαϊκό

Πασχαλινά αυγά με φτερά

Μια από τις ιδέες για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά, είναι με φτερά. Κολλήστε πάνω στα διακοσμητικά πασχαλινά αυγά σας φτερά στα χρώματα και τα σχέδια που θέλετε. Μια επιπλέον πρόταση είναι να προσθέσετε μικρά αποξηραμένα λουλούδια, όπως λεβάντα για μυρωδιά και στολισμό.Το αποτέλεσμα θα σας δώσει εξαίσια και πρωτότυπα πασχαλινά αυγά!

Πασχαλινά αυγά με φτερά

Πασχαλινά αυγά με μος

Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό, πέρα από ιδέες για να βάψετε τα πασχαλινά αυγά, μπορείτε να τα διακοσμήσετε με μος – βρύο. Τα πασχαλινά αυγά με μος θα δώσουν μια πιο γήινη νότα σε όλη την πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού σας. Πρόκειται για φυσικά DIY πασχαλινά αυγά που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Πασχαλινά αυγά με μος

Πασχαλινά αυγά με λινάτσα και δαντέλα

Αν είστε λάτρεις της ρουστίκ διακόσμησης αυτή η ιδέα είναι για σας. Ντύστε τα χειροποίητα πασχαλινά αυγά με κορδόνια λινάτσας, κολλώντας τα γύρω γύρω. Μπορείτε να προσθέσετε λευκές κορδέλες και κουμπιά για περισσότερη λεπτομέρεια.

Πασχαλινά αυγά με λινάτσα και δαντέλα

Πασχαλινά αυγά με χαρτί αφής

Τα πασχαλινά αυγά με χαρτί αφής αποτελεί και μια υπέροχη πασχαλινή κατασκευή για παιδιά. Ωθήστε τα να κολλήσουν πάνω στα αυγά ρυζόχαρτο σε διάφορα χρώματα και να δημιουργήσουν πολύχρωμα πασχαλινά αυγά.

Πασχαλινά αυγά με ρυζόχαρτο

Αυτές ήταν μόνο μερικές ιδέες για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά σας αυγά με εναλλακτικούς τρόπους. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό!

[print_link]