Υλικά για χειροποίητα στέφανα γάμου

Υλικά για χειροποίητα στέφανα γάμου: Τι θα χρειαστώ;

Ο γάμος είναι από τις πιο ξεχωριστές στιγμές που ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Είναι η στιγμή που σχεδιάζει από κοινού το ζευγάρι και δίνει βάση στην παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτό που μπορεί να κάνει τη στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή, είναι το να βάλεις τη δική σου πινελιά σε στοιχεία του γάμου, όπως φτιάχνοντας τα δικά σου στέφανα γάμου χειροποίητα και τις δικές σου DIY μπομπονιέρες. Εμείς εδώ θα σου παρουσιάσουμε μερικές ιδέες και υλικά για χειροποίητα στέφανα γάμου.

Vintage Στέφανα γάμου με δαντέλα

Μια πρόταση στο πώς να διακοσμήσω τα στέφανα του γάμου είναι με δαντέλα, δίνοντας μια vintage διάθεση. Τα υλικά για χειροποίητα στέφανα γάμου που θα χρειαστείς είναι ατσάλινα στεφάνια, κορδέλες δαντέλα, μικρές χάντρες στρας και λεπτό σύρμα. Τύλιξε τις κορδέλες σου περίτεχνα γύρω από τα στεφάνια και πρόσθεσε τις χάντρες σου. Δε θα φαντάζεσαι πόσο όμορφα θα γίνουν τα vintage στέφανα γάμου!

Στέφανα γάμου βεραμάν – λευκό

Για έναν καλοκαιρινό γάμο προτίμησε υλικά για χειροποίητα στέφανα γάμου σε βεραμάν και λευκές αποχρώσεις. Τύλιξε γύρω από το στεφάνι σου λευκό κορδόνι και έπειτα πρόσθεσε βεραμάν ημιδιαφανή κορδέλα με δαντέλα. Σαν τελείωμα στόλισε τα στέφανα με υφασμάτινα λουλούδια σε βεραμάν χρώμα και μικρές πέρλες. Θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Στέφανα γάμου βεραμάν – λευκό

Στέφανα γάμου χρυσά

Σε αυτήν την περίπτωση δε χρειάζεται να σκας με τα στέφανα γάμου πως τα φτιάχνω και άλλα τέτοια. Για μια chic και country ατμόσφαιρα διάλεξε ένα έτοιμο σετ από οικονομικά στέφανα γάμου και κάνε τη διαφορά προσθέτοντας μόνη σου κορδέλα της αρεσκείας σου και κάποιο λουλούδι για τελείωμα. Συνδύασε τα με έναν ξύλινο δίσκο και φτιάξε για πιο ρουστίκ αποτέλεσμα.

Στέφανα γάμου χρυσά

Καλοκαιρινά Στέφανα γάμου γαλάζιο – λευκό

Άλλη μια πρόταση που ταιριάζει τέλεια σε παραθαλάσσιο γάμο είναι τα χειροποίητα στέφανα γάμου με μικρά λουλουδάκια σε γαλάζιο και λευκό. Τύλιξε στα στέφανα σου λευκή σατέν κορδέλα. Έπειτα πρόσθεσε γύρω γύρω μικρά διακοσμητικά λουλούδια σε γαλάζιο χρώμα. Τόσο εύκολα και απλά τα καλοκαιρινά στέφανα του γάμου σου θα σε κάνουν μοιάζεις με Νύμφη της θάλασσας.

Στέφανα γάμου γαλάζιο – λευκό

Στέφανα γάμου με λινάτσα

Για ένα πιο boho γάμο χρησιμοποίησε υλικά όπως η λινάτσα δίνοντας μάλιστα την εντύπωση ότι πρόκειται για στέφανα γάμου ξύλινα. Τύλιξε γύρω από τα στέφανα σου κορδόνι λινάτσας. Έπειτα πρόσθεσε γαλάζια κορδέλα λινάτσας για να τα ενώσεις. Στο τέλος, στόλισε τα με διακοσμητικά λουλουδάκια και είναι έτοιμα για μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σου!

Στέφανα γάμου με λινάτσα

Στέφανα γάμου λευκά

Για πιο κλασικά χειροποίητα στέφανα γάμου, το λευκό χρώμα παραμένει διαχρονικό. Επίλεξε μικρά λευκά διακοσμητικά λουλούδια και κόλλησε τα πάνω στα στεφάνια σου, το ένα δίπλα στο άλλο. Έπειτα χρησιμοποίησε λευκή κορδέλα για να τα ενώσεις. Για πιο chic αποτέλεσμα, συνδύασε τα με ένα πιο κλασικό σετ γάμου. Δε θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα έτοιμα στέφανα γάμου του εμπορίου. Θα είναι μάλιστα και πολύ καλύτερα!

Στέφανα γάμου λευκά

Τα στέφανα γάμου έχουν πολύ μεγάλη αξία εφόσον θα τα κρατήσετε μια ζωή ως αναμνηστικό και σύμβολο της ένωσή σας. Τα χειροποίητα στέφανα γάμου έχουν ακόμα μεγαλύτερη αξία καθώς θα τα έχεις φτιάξει εσύ, σύμφωνα με την προσωπικότητα σας. Γι’ αυτό βάλε όλη την αγάπη και τη φαντασία σου για να φτιάξεις κάτι μοναδικό και φυσικά χωρίς πολλά έξοδα!

[print_link]