Καλοκαιρινή Βάπτιση Αγοριού Εντυπωσιακές Ιδέες

Καλοκαιρινή Βάπτιση Αγοριού: 7 Εντυπωσιακές Ιδέες

Ήρθε το καλοκαίρι και οι βαπτίσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Αν ήρθε η στιγμή να βαπτίσεις και εσύ το μικρό σου πρίγκιπα σε μια DIY βάπτιση εμπνευσμένη από τις ομορφιές του καλοκαιριού είσαι στο σωστό σημείο! Σου ετοιμάσαμε μερικές ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού που επηρεάζονται από το καλοκαιρινό μοτίβο και υπόσχονται να κλέψουν την παράσταση.

Ναυτικό θέμα βάπτισης αγοριού

Μια από τις πιο διαχρονικές ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού είναι το ναυτικό θέμα. Φτιάξε μια ξεχωριστή βάπτιση συνδυάζοντας το navy μπλε, το κόκκινο και το λευκό. Για τη διακόσμηση βάπτισης χρησιμοποίησε καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως ξύλινες βάρκες και καράβια, στολίδια με καλοκαιρινά σχέδια, σωσίβια, άγκυρες κ.α. Στόλισε με υλικά για θαλασσινό θέμα βάπτισης. Πρόσθεσε, επίσης, λευκά ξύλινα φανάρια και γυάλες με κοχύλια. Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και οι μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού από τα χεράκια σου.

Ναυτικό θέμα βάπτισης αγοριού

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού βυθός

Παραμένοντας στο θαλασσινό σκηνικό μια εξίσου πανέμορφο θέμα βάπτισης αγόρι είναι ο βυθός. Εδώ κινήσου στις αποχρώσεις που θυμίζουν θάλασσα όπως το βεραμάν, το λευκό και το γαλάζιο. Πρόσθεσε μερικές πολύχρωμες πινελιές για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Διάλεξε διακοσμητικά ζωάκια: ψάρια, χταπόδια, μέδουσες και καβούρια για το στολισμό της εκκλησίας αλλά και της δεξίωσης. Στον στολισμό σου συμπεριέλαβε φυσικά μπόλικα κοχύλια και άμμο που θα γεμίσεις γυάλινα είδη σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Όσον αφορά τα υφάσματα και τα ράνερ διάλεξε αέρινα στις ανάλογες αποχρώσεις για να δώσεις την αίσθηση των κυμάτων.

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού βυθός

Θέμα βάπτισης αγόρι 2021 ματάκι

Ένα από τα πιο hot θέματα για καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού είναι το ματάκι. Αυτός ο στολισμός βάπτισης για αγόρι παίρνει έμπνευση από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά και διατηρεί μια μινιμαλιστική απλότητα. Χρησιμοποίησε υλικά για θέμα βάπτισης ματάκι, και ξύλινα και γυάλινα διακοσμητικά. Διάλεξε λευκούς δίσκους με κεριά, εταζέρες, ξύλα θαλάσσης και καλοκαιρινές πινακίδες. Πρωτοτύπησε μάλιστα με εναλλακτικό βιβλίο ευχών με γυάλες και μικρούς δοκιμαστικούς σωλήνες για να δώσεις την αίσθηση «message in a bottle». Για βάπτιση αγόρι μπομπονιέρες  μια ιδέα είναι να επιλέξεις έτοιμα πουγκιά για μπομπονιέρες σε μπλε navy χρώμα και να διακοσμήσεις με κορδέλα ματάκι και ανάλογη χάντρα. Σε κάθε πτυχή του στολισμού σου διατήρησε ένα ανάλαφρο και απλό ύφος σαν τα σοκάκια των Κυκλάδων.

Θέμα βάπτισης αγόρι 2021 ματάκι

Τροπική καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού

Μια από τις ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού είναι επίσης το τροπικό θέμα. Δώσε πνοή στο καλοκαιρινό στολισμό της βάπτισης με παπαγάλους σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Έπειτα διάλεξε ανανάδες, καφάσια και καλάθια καθώς και κάθε τι πολύχρωμο και τροπικό ώστε να στήσεις την διακόσμηση από την εκκλησία και τραπέζι ευχών μέχρι και τη δεξίωση βάπτισης. Διάλεξε έντονα χρώματα και μοτίβα σε υφάσματα και στα διακοσμητικά σου. Για τον ανθοστολισμό βάπτισης  χρησιμοποίησε τροπικά διακοσμητικά λουλούδια και γιρλάντες. Αυτό το καλοκαιρινό θέμα βάπτισης θα ταξιδέψει τους καλεσμένους σε κάποιο παραδεισένιο τροπικό νησί.

Τροπική καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού

Θέμα βάπτισης αγοριού ζωάκια της ζούγκλας

Ένα από τα θέματα για βάπτιση αγοριού 2021 είναι αδιαμφισβήτητα τα ζωάκια safari. Κινήσου σε φυσικούς τόνους, πράσινες, κίτρινες και πορτοκαλί χρωματισμούς. Έπειτα συνδύασε διακοσμητικά ζωάκια της ζούγκλας σε διάφορα μεγέθη και δημιούργησε την εντύπωση ζούγκλας χρησιμοποιώντας λουλούδια και γιρλάντες με φυλλώματα, τροπικά λουλούδια και φυτά. Για τη βάπτιση με θέμα ζωάκια της ζούγκλας χρησιμοποίησε σαν βασικό υλικό το ξύλο και το μπαμπού. Με αυτή τη λογική διάλεξε καλάθια, καφάσια και πιατέλες σε  φυσικούς τόνους ενώ παίξε με φανάρια από μπαμπού.

Θέμα βάπτισης αγοριού ζωάκια της ζούγκλας

Μεξικάνικη καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού

Την είδαμε στα θέματα για βάπτιση αγοριού 2020 και συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις τάσεις. Δεν είναι άλλη από την καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού με θέμα Mexican Fiesta. Όπως το λέει και το όνομα μιλάμε για μια φιέστα, ένα μεγάλο πάρτυ που εμπνέεται από τη μεξικανική κουλτούρα. Τι σημαίνει αυτό; Παιχνιδιάρικη πολυχρωμία και συνδυασμός διαφορετικών υλικών και σχεδίων. Χρησιμοποίησε διακοσμητικούς κάκτους σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, χρωματιστά φαναράκια και πινιάτες για να φτιάξεις μια παιχνιδιάρικη διακόσμηση. Επιπλέον, επίλεξε κασπό, καφάσια και καλάθια που γεμίσεις με χρωματιστά γλυκά, γλειφιτζούρια και μαρσμέλλοου.

Μεξικάνικη καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού με θέμα παραλία και surf

Μια εξίσου πολύ μοντέρνα πρόταση για σένα που ψάχνεις ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού είναι η παραλία και το surfing. Οργάνωσε, λοιπόν, μια DIY βάπτιση αγοριού που θυμίζει beach παρτυ για surfers. Διάλεξε διακοσμητικές σανίδες του surf, μπάλες και ρακέτες θαλάσσης, ψάθινους δίσκους και καφάσια από μπαμπού που θα γεμίσεις με καλοκαιρινά διακοσμητικά. Φυσικά, σε μια τέτοια καλοκαιρινή βάπτιση σημαντικό ρόλο παίζει η άμμος για αυτό συμπεριέλαβε την σε κάθε πτυχή του στολισμού σου. Και μιλώντας για πάρτυ στη παραλία δώσε ιδιαίτερη έμφαση στο candybar βάπτισης. Χρησιμοποίησε γυάλες με βρυσάκι γεμάτες με δροσιστικά ποτά, πιατέλες και εταζέρες με καλοκαιρινά καλούδια καθώς και μερικά ποτήρια tiki για περισσότερη λεπτομέρεια. Φτιάξε μπομπονιέρες – δωράκια πάρτυ με ρακέτες ή καπελάκια! Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού με θέμα παραλία και surf

Πάρε έμπνευση από τα γοητευτικά σκηνικά του καλοκαιριού και την ανεμελιά που διέπει την ατμόσφαιρα και φτιάξε μια ανεπανάληπτη βάπτιση αγοριού με τα χεράκια σου.

[print_link]