Βάπτιση με θέμα ζωάκια της ζούγκλας

Βάπτιση με θέμα Ζωάκια της Ζούγκλας: Ιδέες Πρωτότυπες

Ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα για βάπτιση αγοριού είναι το safari και τα ζώα της ζούγκλας και ταιριάζει τέλεια σε μια καλοκαιρινή DIY βάπτιση και όχι μόνο. Αν ήρθε, λοιπόν, η ώρα να δώσεις όνομα στο παιδάκι σου γιατί να μην οργανώσεις μια βάπτιση με θέμα ζωάκια της ζούγκλας;  Εμείς σου ετοιμάσαμε μια λεπτομερή λίστα με όσα θα χρειαστείς για να πάρεις έμπνευση και να ξεκινήσεις να δημιουργείς.

Χρώματα και υλικά για βάπτιση με θέμα ζωάκια της ζούγκλας

Πριν ξεκινήσεις να στήνεις τη βάπτιση ζώα της ζούγκλας επίλεξε τις αποχρώσεις και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις. Ο στολισμός αυτής της βάπτισης παίρνει έμπνευση από το περιβάλλον της ζούγκλας και των περιοχών που μπορεί να κάνει κανείς σαφάρι. Τι σημαίνει αυτό; Πως η χρωματική παλέτα σου περιλαμβάνει φυσικούς τόνους, πράσινες, κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις. Όσον αφορά τα υλικά που θα επιλέξεις για τη βάπτιση με θέμα ζωάκια της ζούγκλας θα σου προτείναμε το ξύλο και το μπαμπού με μερικά γυάλινα στοιχεία. Με βάση αυτό επίλεξε τα διακοσμητικά, τα φανάρια, τα καφάσια και ό,τι άλλο χρειάζεται από το στολισμό της εκκλησίας μέχρι και το πάρτυ βάπτισης.

Χρώματα και υλικά για βάπτιση με θέμα ζωάκια της ζούγκλας

DIY μπομπονιέρα βάπτισης ζούγκλα

Στο θέμα βάπτισης σαφάρι συγκαταλέγονται αν μη τι άλλο και οι DIY μπομπονιέρες βάπτισης. Μερικές ιδέες για να φτιάξεις τις χειροποίητες θεματικές μπομπονιέρες σου είναι με εκτυπωμένα πουγκιά με ζωάκια. Μια παραλλαγή αυτής της ιδέας είναι να επιλέξεις σκέτα πουγκιά, κουτάκια ή γυάλινους σωλήνες και να τα διακοσμήσεις με ξύλινα ζωάκια για μπομπονιέρες.  Εναλλακτικά, για παιδική μπομπονιέρα μπορείς να προσφέρεις στους μικρούς σου καλεσμένους και όχι μόνο διακοσμητικά ζωάκια της ζούγκλας, σταντ φωτογραφίας στο ανάλογο θέμα ή κούπες ζώα της ζούγκλας. Η όλη λογική του στησίματος αυτής της μπομπονιέρας με ζωάκια είναι παραπλήσια με τη μπομπονιέρα ζωάκια του δάσους.

DIY μπομπονιέρα βάπτισης ζούγκλα

Μαρτυρικά για βάπτιση με θέμα safari

Στη συνέχεια έχουμε τα χειροποίητα μαρτυρικά που θα συνάδουν με το θέμα βάπτισης ζώα της ζούγκλας γιατί η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Επίλεξε υλικά για μαρτυρικά στην ανάλογη χρωματική παλέτα για να φτιάξεις τα δικά σου DIY μαρτυρικά βάπτισης. Μια ιδέα είναι τα βραχιολάκια μαρτυρικά με καφέ, μπεζ, ή εκρού κορδόνια και κορδέλες. Διακόσμησε τα με σταυρουδάκια, raffia και φουντίτσες στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Διαφορετικά, μπορείς να φτιάξεις θεματικά μαρτυρικά με διακοσμητικά ζωάκια της ζούγκλας σε κλασική μορφή, βραχιολάκια, κολιέ ή ακόμα και μπρελόκ.

Μαρτυρικά για βάπτιση με θέμα safari

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα ζωάκια της ζούγκλας

Προσάρμοσε εξίσου στη θεματική βάπτιση και το τραπέζι ευχών σου. Φτιάξε έναν ανθοστολισμό βάπτισης με γιρλάντες από φυλλώματα, λουλούδια και φυτά δίνοντας την αίσθηση μιας μικρή ζούγκλα. Έπειτα, επίλεξε καλάθια και καφάσια από μπαμπού ή ξύλινα σε φυσικούς τόνους τα οποία θα γεμίσεις με τροπικά λουλούδια ή με χρωματιστά κουφέτα βάπτισης. Φτιάξε, επίσης και μια όμορφη ατμόσφαιρα από φανάρια των ανάλογων υλικών και χρωμάτων για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Για το βιβλίο ευχών μπορείς να επιλέξεις βιβλία ευχών με θέμα ζώα της ζούγκλας ή ακόμη καλύτερα να φτιάξεις το δικό σου ευχολόγιο με κορδέλες, raffia και διακοσμητικά σχετικά με το θέμα σου.

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα ζωάκια της ζούγκλας

Candybar ζωάκια της ζούγκλας

Το candybar βάπτισης πάντα μαγνητίζει τα βλέμματα ενώ γλυκαίνει και τους καλεσμένους. Για αυτό το λόγο δώσε ιδιαίτερη έμφαση στην οργάνωση του θεματικού dessert table και στα είδη σερβιρίσματος πάρτυ. Χρησιμοποίησε ξύλινες εταζέρες, μπωλ και πιατέλες τα οποία θα επανδρώσεις με πεντανόστιμα θεματικά γλυκά. Γέμισε με κουφέτα σε γήινους και πράσινους τόνους γυάλες με καπάκι ή γυάλες με πόδι για να δώσεις περισσότερο ύψος στο στήσιμο του candybar.  Για να δροσιστούν οι καλεσμένοι σου τοποθέτησε στο candybar και γυάλες με βρυσάκι γεμισμένες με δροσιστικούς χυμούς που θα μπορούν να απολαύσουν σε γυάλινα βαζάκια με θεματικά καλαμάκια. Για το στολισμό του candybar χρησιμοποίησε υφάσματα και ράνερ με τροπικό μοτίβο ή μονόχρωμα στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Αν θέλεις να πας ένα βήμα παραπέρα τη βάπτιση του παιδιού σου διατήρησε την οικολογική συνείδηση σου, επιλέγοντας οικολογικά είδη σερβίτσιου για τους καλεσμένους σου.

Candybar ζωάκια της ζούγκλας

Κουφέτα και θεματικά γλυκά με ζωάκια της ζούγκλας

Αυτό που απογειώνει κάθε διακόσμηση βάπτισης ανεξαρτήτου θέματος είναι αδιαμφισβήτητα τα θεματικά γλυκά. Για αυτό το λόγο επίλεξε cupcakes, μπισκότα, cake pops, κουφέτα, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά με τα χρώματα και τα σχέδια της ζούγκλας. Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και η τούρτα βάπτισης που θα έχει ζωάκια της ζούγκλας. Τέλος, επίλεξε κίτρινα και πορτοκαλί μαρσμέλλοου για να διακοσμήσεις τα κασπώ, τις γυάλες με καπάκι ή τους δίσκους σου.

Κουφέτα και θεματικά γλυκά με ζωάκια της ζούγκλας

Τραπέζι δεξίωσης με θέμα ζώα της ζούγκλας

Για το στολισμό της δεξίωσης θα χρησιμοποιήσεις διάφορα διακοσμητικά ζωάκια όπως τίγρης, λιοντάρια, ζέβρες κ.α. Για τη διακόσμηση του τραπεζιού χρησιμοποίησε γυάλινα είδη γεμάτα με τροπικά φυλλώματα, διακοσμητικά ζωάκια και φέτες κορμού αντί δίσκου. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε και σουπλά σε σχήμα μονστέρας ή άλλων τροπικών φύλλων. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπαλόνια σε πράσινο και κίτρινο χρώμα φτιάχνοντας μια σύνθεση που θα κοσμεί την είσοδο του χώρου και οι καλεσμένοι σου θα μπορούν να φωτογραφηθούν.

Τραπέζι δεξίωσης με θέμα ζώα της ζούγκλας

Σετ βάπτισης ζούγκλα

Ήρθε η σειρά του πακέτου βάπτισης. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα συνέδεσε θεματικά το σετ βάπτισης αγοριού με το θέμα σου.  Επίλεξε έτοιμο κουτί βάπτισης ζώα της ζούγκλας ή ακόμη καλύτερα βάλε τη προσωπική σου πινελιά φτιάχνοντας το μόνη σου. Χρησιμοποίησε σκέτα κουτιά βάπτισης χάρτινα ή ξύλινα και διακοσμητικά ζωάκια safari. Διακόσμησε τα με raffia, φουντίτσες και πομ – πομ. Προσάρμοσε και τα ρούχα του μωρού στο θέμα σου, επιλέγοντας είδη βάπτισης με φυσικές αποχρώσεις και γιατί όχι το ανάλογο καπέλο για safari.

Σετ βάπτισης ζούγκλα

Προσκλητήριο βάπτισης ζούγκλα

Τέλος αλλά εξίσου σημαντικά είναι τα προσκλητήρια βάπτισης αγοριού. Αν είσαι από εκείνους που θέλουν να γνωστοποιήσουν το θέμα βάπτισης που θα επακολουθήσει τότε δημιούργησε και τα ανάλογα προσκλητήρια. Μια ιδέα είναι να τυπώσεις σε έναν καλό εκτυπωτή προσκλητήρια με διάφορα ζωάκια της ζούγκλας. Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις χρωματιστά χαρτόνια και να τα κόψεις έτσι ώστε να μοιάζουν με ζωάκια. Πρόσθεσε μερικά υλικά χειροτεχνίας όπως ματάκια και έπειτα γράψε όλες τις πληροφορίες της βάπτισης. Οι DIY προσκλήσεις σου θα είναι έτοιμες και πρωτότυπες.

Προσκλητήριο βάπτισης ζούγκλα

Η ομορφιά της φύσης και των ζώων της ζούγκλας μπορούν να σου δώσουν μια ανεπανάληπτη βάπτιση που θα ζητηθεί. Επάνδρωσε, λοιπόν, φαντασία και δημιουργικότητα και είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξεις κάτι μοναδικό για το μικρό σου λιονταράκι.

[print_link]