Θέμα Βάπτισης Κορίτσι 2021 Ιδέες

Θέμα Βάπτισης Κορίτσι 2021: 7 Ιδέες

Τα θέματα για βάπτιση κοριτσιού 2021 είναι εντυπωσιακά, πρωτότυπα και φαντασμαγορικά. Αν και εσύ ψάχνεις εκείνο το θέμα βάπτισης κορίτσι 2021 που έχεις ονειρευτεί για το κοριτσάκι σου τότε είσαι στο σωστό σημείο. Εμείς σου έχουμε ετοιμάσει τις πιο hot τάσεις στις βαπτίσεις. Ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει και ξεκίνα να δημιουργείς

Θέμα βάπτισης κορίτσι 2021 Frida Kahlo

Το θέμα βάπτισης Frida Kahlo παίρνει έμπνευση από την μεξικανική κουλτούρα και ανήκει αδιαμφισβήτητα στα πρωτότυπα θέματα για βάπτιση κοριτσιού. Ένας τέτοιος βάπτιση κορίτσι στολισμός διέπεται από έντονα παιχνιδιάρικα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το κίτρινο, το φούξια και το έντονο πράσινο καθώς και από διαφορετικά μοτίβα. Για τη διακόσμηση χρησιμοποίησε υλικά για βάπτιση με θέμα Φρίντα Κάλο,  ξύλινα φανάρια μπαμπού και διακοσμητικά κακτάκια σε διάφορα μεγέθη. Πρόσθεσε πινιάτες και πολύχρωμα χάρτινα φανάρακια για να δώσεις την αίσθηση της μεξικάνικης φιέστας. Για το candybar βάπτισης χρησιμοποίησε ψάθινα καλάθια και από μπαμπού τα οποία θα γεμίσεις με μαρσμέλλοου χρωματιστά και πουγκιά βάπτισης με κουφέτα. Έπειτα, δρόσισε τους καλεσμένους σου χρησιμοποιώντας γυάλες με βρυσάκι σε σχήμα κάκτου και αντίστοιχες πιατέλες και δίσκους. Σε μια τέτοια θεματική βάπτιση κοριτσιού δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα υφάσματα, τις μπομπονιέρες βάπτισης και άλλες μικρές πινελιές με την ίδια την φιγούρα της Frida Kahlo.

Θέμα βάπτισης κορίτσι 2021 Frida Kahlo

Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού παγωτό

Ένα άκρως καλοκαιρινό θέμα βάπτισης κορίτσι 2021 είναι το παγωτό. Και σε αυτή τη DIY βάπτιση επίλεξε με έντονη χρωματική παλέτα: φούξια, πράσινο και μωβ. Για τη διακόσμηση χρησιμοποίησε γυάλινα είδη με λουλούδια σε έντονες αποχρώσεις, διακοσμητικά φλαμίνγκο και χειροποίητες γιρλάντες με παγωτά από χωνάκια. Στο τραπέζι ευχών τοποθέτησε χρωματιστές σαμπανιέρες με διακοσμητικά παγάκια και καλοκαιρινά γυάλινα μπουκάλια με πολύχρωμα ποτήρια για ένα ντεκόρ που θυμίζει καλοκαιρινό pool παρτυ. Συνδύασε τις με μίνι κασπό και γυάλες με καπάκι γεμισμένες με μαρσμέλλοου σε σχήμα παγωτού και όχι μόνο. Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και το πάρτυ βάπτισης  με centerpieces από τα χεράκια σου. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά ξύλινα παγωτά, χαρτιά αφής και διακοσμητικά κεράσια. Μια πρωτότυπη ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης παγωτό είναι χειροποίητα παγωτά με χωνάκια, πομ – πομ και διακοσμητικά κεράσια.

Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού παγωτό

Θέμα βάπτισης κορίτσι 2021 Oυράνιο τόξο

Η παιδική αθωότητα συναντά τις έντονες χρωματικές πινελιές σε ένα συνδυασμό του λευκού, κίτρινου, βεραμάν και ροζ για να δώσουν τη τάση για το 2021 που δεν είναι άλλο από το θέμα βάπτισης ουράνιο τόξο. Διάλεξε χρωματιστά κασπό στις αντίστοιχες αποχρώσεις γεμάτα με κουφέτα βάπτισης και μαρσμέλλοου θα δώσουν περίσσιο χρώμα ενώ συνάμα θα γλυκάνουν τους καλεσμένους σου όταν θα βρεθούν στο τραπέζι ευχών. Στη συνέχεια, τοποθέτησε στο candybar γυάλες με γλειφιτζούρια ενώ συνδύασε τα με λευκές εταζέρες και δίσκους. Τοποθέτησε γυάλες με βρυσάκι γεμισμένες με δροσιστικούς χυμούς που θα μπορούν να απολαύσουν οι καλεσμένοι σου σε γυάλινα βαζάκια με καλαμάκια. Για το γενικότερο στολισμό χρησιμοποίησε υλικά για βάπτιση με θέμα ουράνιο τόξο, λευκά φανάρια και κηροπήγια. Μια DIY ιδέα για το τραπέζι ευχών βάπτισης είναι να φτιάξεις δικιά σου χειροποίητη γιρλάντα από ξύλινα συννεφάκια – ουράνια τόξα από χαρτί αφής που θα ταιριάξει τέλεια με το DIY θεματικό βιβλίο ευχών. Τέλος, οι DIY μπομπονιέρες ουράνιο τόξο έχουν πολλές και διάφορες παραλλαγές που δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις.

Θέμα βάπτισης κορίτσι 2021 ουράνιο τόξο

Βάπτιση κορίτσι θέμα νεράιδα

Ένα εξίσου φαντασμαγορικό θέμα βάπτισης κορίτσι 2021 είναι η νεράιδα. Συνδυάζοντας το θέμα βάπτισης πεταλούδα μαζί με τις νεράιδες, αυτή η διακόσμηση αποτελεί μια μαγευτική βόλτα στο παραμυθένιο δάσος! Η εκκλησία, το τραπέζι ευχών και η δεξίωση βάπτισης θα είναι διακοσμημένα με πεταλούδες και νεράιδες σε πολλά σχέδια και μεγέθη. Χρησιμοποίησε, επίσης, υφάσματα στα χρώματα του λιλά και του πράσινου. Έπειτα, διάλεξε κασπό σε έντονες αποχρώσεις και συνδύασε τα με ξύλινα κηροπήγια και φανάρια δίνοντας την αίσθηση του μαγεμένου δάσους. Για ένα πιο ζωντανό αποτέλεσμα πρόσθεσε στο στολισμό σου ανοιξιάτικα διακοσμητικά όπως νάνους και πουλάκια. Σε αυτή τη βάπτιση κοριτσιού σημαντικό ρόλο παίζουν αν μη τι άλλο τα λουλούδια. Φτιάξε πλούσιες και γεμάτες γιρλάντες από λουλούδια και διακόσμησε σταντ βάπτισης με μπουκέτα λουλουδιών σε έντονες αποχρώσεις. Φτιάξε και τις ανάλογες DIY μπομπονιέρες βάπτισης νεράιδα και η βάπτιση θα είναι μαγική!

Βάπτιση κορίτσι θέμα νεράιδα

Θέμα βάπτισης για κορίτσι πριγκίπισσα σε ροζ – χρυσό

Ένα διαχρονικό θέμα βάπτισης κορίτσι είναι η πριγκίπισσα. Το 2021 έρχεται για να ξανά φέρει αυτό το θέμα στις προτιμήσεις με έναν χρωματικό συνδυασμό του ροζ – χρυσού. Είναι σίγουρα μια αριστοκρατική και φινετσάτη βάπτιση που εξυμνεί τον ρομαντισμό και την παραμυθένια αισθητική που διέπει μια πριγκίπισσα. Επίλεξε χρυσά φανάρια και chic γυάλινα κηροπήγια, τα οποία θα συνδυάσεις με εταζέρες και δίσκους στην ίδια αισθητική. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στον ανθοστολισμό βάπτισης για να έχεις ένα πλούσιο και μεγαλειώδης αποτέλεσμα με pampas grass και λουλούδια σε ροζ χρωματισμούς.

Θέμα βάπτισης για κορίτσι πριγκίπισσα σε ροζ – χρυσό

Θέμα βάπτισης λουλούδια

Τα λουλούδια φαίνονται να αποτελούν ένα θέμα από μόνα τους στις βαπτίσεις κοριτσιών 2021. Πώς θα στήσεις όμως μια βάπτιση με θέμα λουλούδια; Αρχικά, θα σου συνιστούσαμε να μη διστάσεις να κάνεις χρωματικούς συνδυασμούς. Για περισσότερη λάμψη πρόσθεσε χρυσές λεπτομέρειες. Χρησιμοποίησε γεωμετρικά φανάρια, μίνιμαλ χρυσά κηροπήγια και γυάλινες καμπάνες. Γέμισε σταντ βάπτισης με πολύχρωμα τεχνητά λουλούδια ενώ φτιάξε και το ανάλογο candybar. Διάλεξε εντυπωσιακές χρυσές εταζέρες και μοντέρνες πιατέλες που θα γεμίσεις με θεματικά γλυκά βάπτισης. Για τις μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα τα λουλούδια διάλεξε φλοράλ κορδέλες και διακοσμητικά λουλούδια.

Θέμα βάπτισης λουλούδια

Κοριτσίστικη βάπτιση 2021 με θέμα μέλισσα

Τέλος, ένα θέμα βάπτισης κοριτσιού που θα δούμε πολύ φέτος είναι η μέλισσα. Έχει πολλά έντονα ρουστίκ στοιχεία ενώ ταιριάζει τέλεια σε μια ανοιξιάτικη – καλοκαιρινή βάπτιση. Ξύλινα φανάρια, κηροπήγια θα συνδυαστούν τέλεια με ξύλινα καφάσια, εταζέρες και πιατέλες. Όλα αυτά σε ένα χρωματικό συνδυασμό του κίτρινου, του λευκού, του μαύρου και του φυσικού. Για τον ανθοστολισμό σου χρησιμοποίησε ως επί το πλείστο ηλίανθους. Φτιάξε μπουκέτα για βάζα ή σταντ βάπτισης καθώς και γιρλάντες από αυτούς. Φυσικά από το στολισμό σου δεν πρέπει να λείπουν οι διακοσμητικές μέλισσες σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Έπειτα δημιούργησε και τις ανάλογες μπομπονιέρες με έτοιμα πουγκιά με μέλισσες ή βαζάκια γυάλινα με μέλι.

Κοριτσίστικη βάπτιση 2021 με θέμα μέλισσα

Το 2021 είναι η χρονιά που θα χαρίσεις στο κοριτσάκι σου μια ανεπανάληπτη DIY βάπτιση από τα χεράκια σου. Επίλεξε το θέμα που σου αρέσει και με μπόλικη αγάπη και φαντασία το αποτέλεσμα θα είναι ασυναγώνιστα μοναδικό.

[print_link]